yardimmmmm

canım bel ağrısı oluyor hamilelerde normal bu ama ters birşey yapmadın değil mi? birde otururken yastık koy beline
utaniyorumda soylemeye ama eşimle beraber olduk onla mi alakalidir bilmiyorum cok pismanim gerçekten etrafımdakiler ilk 3 ay iliski iyi degil demislerdi

utaniyorumda soylemeye ama eşimle beraber olduk onla mi alakalidir bilmiyorum cok pismanim gerçekten etrafımdakiler ilk 3 ay iliski iyi degil demislerdi
canım utanılacak birşey yok ki bunda. benim doktorum kalp atışlarını duyduktan sonra müsade etmişti birlikteliğe. senin doktorun söylemedi mi birşey? internet ya da etrafın ne dediğine bakma, doktorunun ne dediği önemli. çünkü gelişimi ve seni bilen kişi doktorun

O kadar çok şanslısın ki...
Vucüdun bebeğini korumak için kendini yeniliyor. İçinde bir varlık taşıdığının farkında ve ona göre hücrelerin yenileniyor.
Bel ağrısı anneliğin ilk evrelerinde fazla olabilir. Bu çok normal. Sebebi de zaten bebeğin için vücudunun değişimeye başlaması.
gerilemeler ,baş ağrıları , iştah bu evrede artar.

bundan bir ay önce fln tekrar beraber olmuştuk leke geldi ve bende bunh doktora söyledim o da bana ozm iliskiyi size tafsiye etmiyorum dedi ne zamana kdr dedim oda beraber oldugunuzda leke gelmiyene kdr dedi belli bi zaman soylemedi tam olmadik yani tam anlatamiyorumki esime dedim fazla girmemesini ayy valla utandim

evet gercekten ckk sansliyim rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın bi anda cikinca bel agrisi korktum belki is de yaptim ondanda ola bilir

evet gercekten ckk sansliyim rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın bi anda cikinca bel agrisi korktum belki is de yaptim ondanda ola bilir
kanaman filan yoksa insallah yoktur bir sey
Bosver ev isi filanda yapma ayaginin altina yastik alip dinlen

Amin canım inşallah...
Arkadaşımın dediği gibi iş falan yapmak yerine ağrıların falan olduğunda yerinden bile kalkma eşin yedirsin yemeğini . hep biz mi yapıcaz aaa

Amin canım inşallah...
Arkadaşımın dediği gibi iş falan yapmak yerine ağrıların falan olduğunda yerinden bile kalkma eşin yedirsin yemeğini . hep biz mi yapıcaz aaa
:) aynen valla bundan sonra kalkmiyorum yerimden ev de ne hal oluyorsa olsun giden gelen cok yok ztn gelenlerde kusura bakmasin

Benim ilk hamileliğimde kalp atışlarını duyamamıştık 10 haftalıkken eşimle ilişki sırasında kanamam oldu üç gün sonra da düşük yaptım. Ama şundan emin ol eşinle ilişkiye girdiğin için bebeğin düşmez(seni çok zorlamadıkça). Bebek sağlıksızsa rahim kabul etmiyor ve düşüyor. Şuan tedbir amaçlı pek yaklaşmıyoruz birbirimize ama gerçek bu maalesef.

haklısın cnm saglikli bir gebelik olsa düşmez dedigin gibi benim ikinci hamileligimde beraber olmustuk ve kanamam oldu hemen hastaneye gittik ve bebegin kalbi durali iki hafta olmuş dedi doktor iki hafta kalbi durmus bebegimin farkinda degilmisim.iliskiye girince kanamam oldu oylelikle anladik

Aynen öyle. Ya bi düşünsenize istenmeyen onca gebelik var ve kürtaj oluyor kadınlar. Eğer ilişkiyle düşük olsa kimse o masaya kürtaj için bacaklarını açmaz ilişkiye girer ve düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…