• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile miyim bir bakın

chemstrymom

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
Kızlar regl 6 gün var test yaptım erken gebelik ve kaset testte silik 2. Cizgi var belim ve kasiklarim agriyor ara ara geçiyor sonra ama regl öncesi hiç ağrım olmaz sizce hamile olabilir miyim

Eklentiler

• IMG_20260505_054102_299.webp
    IMG_20260505_054102_299.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 209
Kızlar regl 6 gün var test yaptım erken gebelik ve kaset testte silik 2. Cizgi var belim ve kasiklarim agriyor ara ara geçiyor sonra ama regl öncesi hiç ağrım olmaz sizce hamile olabilir miyim
Ben silik de olsa gördüm. Regla da 6 gün varmış bence gebesiniz 🥰

@Cahil Filozof Ay bilmiyorum erken gebelik testi yapmıştım silik cizgi gördüm bu sabahta bu testi yaptım. Kan versem mi acaba çıkar mı

@Cahil Filozof Ay bilmiyorum erken gebelik testi yapmıştım silik cizgi gördüm bu sabahta bu testi yaptım. Kan versem mi acaba çıkar mı
Canım idrarda çıktıysa düşük de olsa kanda da çıksr. Sabredebilirsen sdet gününü bekle varsa hem betahcg daha yüksek öğrenirsin. Sabredemem dersen ver

Kaset te böyle çıkması normal erken gebelik testi ile tekrarla sonra kan ver netleştir canım ama marka olarak uzak durman gereken kaset ve erken gebelik testinde Artimed markası yalan pozitif veriyor

Back
X