Yardımmmmmm???

Mobu93

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2019
94
41
18
31
Merhaba arkadaşlar 5+5 günlük hamileyim
13 aralıkta hcg değerim 130
24 aralıkta hcg değerim 15000 çıktı bu artış normal mı?
Yarın ilk doktor kontrolüm var kese görünür mü?

Eklentiler

• IMG-20191224-WA0003.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba arkadaşlar 5+5 günlük hamileyim
13 aralıkta hcg değerim 130
24 aralıkta hcg değerim 15000 çıktı bu artış normal mı?
Yarın ilk doktor kontrolüm var kese görünür mü?
13 aralik 130 ise tahminen 2 gunde 2 kat artis olacak sekilde
15 aralik 260
17 aralik 520
19 aralik 1040
21 aralik 2080
23 aralik 4160 diye dusunursek sizinki bu degerin epey ustunde. Bence de ikiz olma ihtimali var

Bugün gittik doktora bebek görünmedi kese 12 mm dedi değerin çok iyi bir problem yok dedi bana haftaya, gel kalp atışını duyarız dedi. Valla hiç ikiz muhabbeti geçmedi ikiz ihtimali olsa iki kese görünürdü değil mi?

Nadiren de olsa tek kese içinde olabiliyorlarmış. Şimdi baktim google amcadan doktor ikiz gebelikle ilgili bisey demediyse o zaman tek bebektir herhalde

Nadiren de olsa tek kese içinde olabiliyorlarmış. Şimdi baktim google amcadan doktor ikiz gebelikle ilgili bisey demediyse o zaman tek bebektir herhalde
Sürekli ya ikizse nasıl bakacağım ben diye düşünüp duruyorum rabbim aratmasın yeter ki... isteyen herkese nasip etsin inşallah sıkıntısız atlatırım şu hamilelik sürecini

N
Ay canım gittik doktora her şey yolunda değerlerin gayet iyi dedi kese 12 mm çıktı bebek görünmedi haftaya gel kalp atışını duyarız dedi ikiz fln demedi
Çok sevindim canım .bazı ikizler tek yumurta olabiliyor belki doktorunuz umutlandrmak istememiştir yada böyle artışlar normaldir .. bekleyip görelim konunu takip edicem bilgilendrseniz sevinirim

N
Çok sevindim canım .bazı ikizler tek yumurta olabiliyor belki doktorunuz umutlandrmak istememiştir yada böyle artışlar normaldir .. bekleyip görelim konunu takip edicem bilgilendrseniz sevinirim
2 ocak ta tekrar gideceğim o gün yine bilgilendiririm. Bu yüksek değerle bende siz kadar meraklıyım ikiz mi değil mi bekleyelim

Kızlarrr bugün doktora tekrar gittim artık 7.haftanın içindeyim o kadar yüksek hcg değerine göre tek bebek ikiz değil bugün kalp atışını duyduk artık aklımızda ki acaba ikiz mi şüphesi böylelikle yok olmuş oldu. Haber edeyim dedim

Oyy yavrum heycanlandrdi bizii . Allahım kucağına almayi nasip etsin, hayırlı bir evlat olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…