Ne yaptınız peki sonuç ne ikizmiymisAllaaah ikiz mi ay ben şokk
Yarın gideyim sonra haber ederimmm bende merak ettimHaa yeni fark ettim.pardon yarınmış kontrol
Ay tamam canımYarın gideyim sonra haber ederimmm bende merak ettim
13 aralik 130 ise tahminen 2 gunde 2 kat artis olacak sekildeMerhaba arkadaşlar 5+5 günlük hamileyim
13 aralıkta hcg değerim 130
24 aralıkta hcg değerim 15000 çıktı bu artış normal mı?
Yarın ilk doktor kontrolüm var kese görünür mü?
Ay sonuç belli mi hala merakla bekliyorumYarın gideyim sonra haber ederimmm bende merak ettim
Sonuçu paylasirsaniz sevinirmYarın gideyim sonra haber ederimmm bende merak ettim
Ay canım gittik doktora her şey yolunda değerlerin gayet iyi dedi kese 12 mm çıktı bebek görünmedi haftaya gel kalp atışını duyarız dedi ikiz fln demediSonuçu paylasirsaniz sevinirm
Bugün gittik doktora bebek görünmedi kese 12 mm dedi değerin çok iyi bir problem yok dedi bana haftaya, gel kalp atışını duyarız dedi. Valla hiç ikiz muhabbeti geçmedi ikiz ihtimali olsa iki kese görünürdü değil mi?
Sürekli ya ikizse nasıl bakacağım ben diye düşünüp duruyorumNadiren de olsa tek kese içinde olabiliyorlarmış. Şimdi baktim google amcadandoktor ikiz gebelikle ilgili bisey demediyse o zaman tek bebektir herhalde
Çok sevindim canım .bazı ikizler tek yumurta olabiliyor belki doktorunuz umutlandrmak istememiştir yada böyle artışlar normaldir .. bekleyip görelim konunu takip edicem bilgilendrseniz sevinirimAy canım gittik doktora her şey yolunda değerlerin gayet iyi dedi kese 12 mm çıktı bebek görünmedi haftaya gel kalp atışını duyarız dedi ikiz fln demedi
2 ocak ta tekrar gideceğim o gün yine bilgilendiririm. Bu yüksek değerle bende siz kadar meraklıyım ikiz mi değil mi bekleyelimN
Çok sevindim canım .bazı ikizler tek yumurta olabiliyor belki doktorunuz umutlandrmak istememiştir yada böyle artışlar normaldir .. bekleyip görelim konunu takip edicem bilgilendrseniz sevinirim
Oyy yavrum heycanlandrdi bizii . Allahım kucağına almayi nasip etsin, hayırlı bir evlat olsunnnKızlarrr bugün doktora tekrar gittim artık 7.haftanın içindeyim o kadar yüksek hcg değerine göre tek bebekikiz değil bugün kalp atışını duyduk artık aklımızda ki acaba ikiz mi şüphesi böylelikle yok olmuş oldu. Haber edeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?