Yardimmmmmmm

Meral3321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
68
29
88
35
Herkese hayirli geceler bayanlar bir suredir takip ediyorum burayi ve bende uye olmak istedim simdi size sorum su ben eylul 9 10 11 tarihlerinde az siyahimsi ve pembe gibi lekelenmem.oldu agustos ayinda dr gittim klomen kullanmistim etkisi olmadi bana adetin 2 veya 3 gunu gel dedi o lekelenmeleeimi soyledim sen adeti bekle dedi ve ben 22 23 24 de yine lekelenmem oldu suan hic bisi yok sabah biraz lekem geldi ve eczaneden test aldim yaptim 10 da negatifti birde ben sogan kurunu denedim 15 gun boyunca sizce ne yapmaliyim

Adet tarihiniz ne zaman?
Klomen kist yapabiliyor, kistler leke yapabiliyor
Lekeler bazen sadece hormonal olabiliyor.. Bisürü ihtimal var en kisa zamanda dr.a gitmelisiniz ihmal etmeyin

En son adetim 14 ekimdi 18 de bitti 20 ekim gibi dr gittim bana adet ol oyle gel dedi bunun uzerine bu ay icinde boyle durumla karsilastim yazdim dr ya bana adet ol oyle gel dedi ama bugun oglen cok az geldi leke yine kesildi suan bisi yok pazartesi gitmeyi dusunuyorum

Amaan klomen kullanmayın faydası Yok zararı çok klomen mağduruyum bende o günler geride kaldı şimdi bıraktığı hasarlarla uğraşıyorum:ruh:

Adetlerim bazen cok 7 gun suruyor bazen 5 gun veya 4 gun bende adet gecikmeside var adetlerim cok duzensiz ve yumurtalikliklarim cok tembel bilmiyorum ya bazen morelim.cok bozuluyor ama Allahtan gelen herseye boynumuz kildan ince Rabbim neylerse guzel eyler zaten insallah

Amaan klomen kullanmayın faydası Yok zararı çok klomen mağduruyum bende o günler geride kaldı şimdi bıraktığı hasarlarla uğraşıyorum:ruh:
tatlim bende etkisini gormedim valla karnimi cok sisiriyor gorenler hamilemisin diuor cok uzuluyorum ve kilo aldirdi bana alerji yapti o ilac

En son adetim 14 ekimdi 18 de bitti 20 ekim gibi dr gittim bana adet ol oyle gel dedi bunun uzerine bu ay icinde boyle durumla karsilastim yazdim dr ya bana adet ol oyle gel dedi ama bugun oglen cok az geldi leke yine kesildi suan bisi yok pazartesi gitmeyi dusunuyorum

Dr.un klomene devam et derse napmayı düşünüyorsun?
Özele gidiyorsun dmi? Adet düzensizliklerini mutlaka belirt

Dr.un klomene devam et derse napmayı düşünüyorsun?
Özele gidiyorsun dmi? Adet düzensizliklerini mutlaka belirt
Valla ben kullandim bana alerhi yapti soyledim agzim yzuum.sisti taninamaz hale geldim.sordum dozu yuksekmis ondan alerji olurmus evet özele gidiyorum mersinde yasiyorum ben iyi bir dr gittigim adet duzensizligimide belirttim kafana takma diuor anlamiyorum artik

Pko yok değil mi?Ben de de aynısı oldu doktor adet yerine say onu demişti.

Pko var galiba neden en doğru tedaviyi uygulamıyorlar uzattıkça uzatıyorlar ki galiba işlerine gelmiyor üç kez düşük yaptım dr kalsa 4. Yü de kaybedecektim hiç dinlemedim valla bildiğimi okudum o dr da bıraktım

Pko var galiba neden en doğru tedaviyi uygulamıyorlar uzattıkça uzatıyorlar ki galiba işlerine gelmiyor üç kez düşük yaptım dr kalsa 4. Yü de kaybedecektim hiç dinlemedim valla bildiğimi okudum o dr da bıraktım
Hamile kaldinmi peki ne yaptin

Valla ben kullandim bana alerhi yapti soyledim agzim yzuum.sisti taninamaz hale geldim.sordum dozu yuksekmis ondan alerji olurmus evet özele gidiyorum mersinde yasiyorum ben iyi bir dr gittigim adet duzensizligimide belirttim kafana takma diuor anlamiyorum artik

Kafana takma derken stres yapma diyordur heralde?
Özel olduğuna göre dr.umda iyi diyorsun kötü düşünmemeye çalış adet öncesi veya sonrası lekelenme çoğu zaman normal bi durumdur iki aydır bendede oluyor agnucaston kullandığım için

Her muayene sırasında ücret alıcaklar tabi işi ticarete bizi müşteriye benzetiyorlar dr. hasta diye bisey yok nerdeyse

Kafana takma derken stres yapma diyordur heralde?
Özel olduğuna göre dr.umda iyi diyorsun kötü düşünmemeye çalış adet öncesi veya sonrası lekelenme çoğu zaman normal bi durumdur iki aydır bendede oluyor agnucaston kullandığım için
bakalim pazartesi gidecem belirtcem bunlari yani bana duzgun bir tedavi uygulasin gercekten uzuluyor insan benden sonra evlenen arkadaslarim hep hamile kaldi evlatlari 1 yasina gircek tabi nasip isi Rabbim. bilir elbet zamani var biliyorum.kendimi boyle teselli ediyorum ama iste istemez uzuluyorum ya

Hamile kaldinmi peki ne yaptin
Klomensiz hamile kaldım buradaki dr lar artık sen tüp bebek yap eniyisi dediler bende merkezleri tek tek dolaştım bir yerdeki dr tüp bebekte de normal yıllarda şansın aynı sen en iyisi bu ilacı kullan altı ay dene olmazsa gel dedi dediğini yaptım o ay hamile kaldım ama üç kez kaybettim bende kan pıhtılaşması varmış 4. Gebelikte hergün kansulandırıcı iğne ve aspirin kullandım kızım doğdu

Klomensiz hamile kaldım buradaki dr lar artık sen tüp bebek yap eniyisi dediler bende merkezleri tek tek dolaştım bir yerdeki dr tüp bebekte de normal yıllarda şansın aynı sen en iyisi bu ilacı kullan altı ay dene olmazsa gel dedi dediğini yaptım o ay hamile kaldım ama üç kez kaybettim bende kan pıhtılaşması varmış 4. Gebelikte hergün kansulandırıcı iğne ve aspirin kullandım kızım doğdu
rabbim hayirli bir evlat eylesin insallah cabalamana degmis ne guzel cok sevindim senin adina

Hangi ilacı kullandınız?
Allah bağışlasn :nazar:

Back
X