Yardimmmmmmm

Hamile kaldığımda dr gittim nasıl becerdin dedi sizin uygulamadığınız tedavi ile dedim neymiş o dedi anlattım verdiği cvp hıııı evet öyle bi tedavi var ama ben hastalarıma uygulamıyorum dedi

Hamile kaldığımda dr gittim nasıl becerdin dedi sizin uygulamadığınız tedavi ile dedim neymiş o dedi anlattım verdiği cvp hıııı evet öyle bi tedavi var ama ben hastalarıma uygulamıyorum dedi
adam kendini ele vermemis demekki bosver sen ne guzel nasiplenmissin darisi ben ve diger tum isteyen adaylarimiza olsun insallah

Bir bebeğim daha olsun istiyordum hazır yöntemi bulmuşken ama malesef benim için artık imkansız üç kere belimden ameliyat oldum bi hamileliği daha kaldıramaz bu omurga:110: şimdi kızım dede dede diye evin içinde dolandıkça bi kaç tane daha olsaydı diyorum 9 yıl sonra oldu çok uğraştım

Bir bebeğim daha olsun istiyordum hazır yöntemi bulmuşken ama malesef benim için artık imkansız üç kere belimden ameliyat oldum bi hamileliği daha kaldıramaz bu omurga:110: şimdi kızım dede dede diye evin içinde dolandıkça bi kaç tane daha olsaydı diyorum 9 yıl sonra oldu çok uğraştım
rabbim Daha buyuk acilar vermesin insallah ne guzel bir yoldasiniz kiziniz olmus arkadasiniz sizin adiniza gercekten cok sevindim gonul ister 3 4 olsun ama iste rabbim neylerse guzel eyler insallah

Valla ben kullandim bana alerhi yapti soyledim agzim yzuum.sisti taninamaz hale geldim.sordum dozu yuksekmis ondan alerji olurmus evet özele gidiyorum mersinde yasiyorum ben iyi bir dr gittigim adet duzensizligimide belirttim kafana takma diuor anlamiyorum artik
Kime gidiyorsun ben de mersinde yaşıyorum da. Ilkinde tedaviyle hamile kaldım ben klomenle

Anladım iyi bir doktor aslında. Biraz sert ama. Ben ilkinde Muhsin bey e gittim yine doğuşta. Takibini çok iyi yapıyor. Tedavi için onu önerebilirim.
evet biliyorum bir tanidigimizin akrabasi oluyor o ama osma beydende cok memnunum ben ya ilgileniyor sagolsun ama iste olmayinca uzuluyor insan

Bende pko hastayım klomenle falan büyümüyodu benim yumurtalarım igneye geçtik ondanda sonuç alamadık en son tüp bebek yaptırdık ama oda negatifti beş yıllık evliyim bu arada önümüzdeki yaza tekrar tüp bebek yaptrcaktık ama Rabbim kendilignden verdi binlerce şükürler olsun darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah

Bende pko hastayım klomenle falan büyümüyodu benim yumurtalarım igneye geçtik ondanda sonuç alamadık en son tüp bebek yaptırdık ama oda negatifti beş yıllık evliyim bu arada önümüzdeki yaza tekrar tüp bebek yaptrcaktık ama Rabbim kendilignden verdi binlerce şükürler olsun darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah
Amin tesekkurler galiba bu sefer bendede igne vurdurcak

Back
X