Yardımmmmmmmm

yakut1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.186
Puanlar
43
Kızlar dıs gebelik yaşayanlar. Tanınız nasıl kondu??? Beta değeriniz nasıldı

Kızlar dıs gebelik yaşayanlar. Tanınız nasıl kondu??? Beta değeriniz nasıldı
Çok yavaş arttı benm mesela 320 iken 2 gün sonra 380 oluyordu bazen biraz daha fazla artıyordu ama düzelmedi hiç ve iğne yapıldı

Beklenilmedi direk dıs gebelik mi denildi
Bekledik 8 hafta ya kdr geldi hatta hastanede yattım ama 8 hafta çok riskli iç kanama grçirme gibi riskleri var erken tedavi en iyisi

Bekledik 8 hafta ya kdr geldi hatta hastanede yattım ama 8 hafta çok riskli iç kanama grçirme gibi riskleri var erken tedavi en iyisi
Beta değerlerini hatrlıyor musun tam olarak. Benm tüp bebekti. Dokuzuncu günden baktrdm. İki gün arayla 33-44-63-103-184-356-686-1180-1574 şeklinde ilerledi

Benimde beta dusmeye basladi yavas yavas dusuk yapiyosun deyip yolladilar. Kanamam bitmedi.gunlerce bi şokla hastaneye kaldirdilar. Beta firlamis. Vajinal ultrasonda sag tarafta tespit edildi. Kurtaj olup igne vurundum o sekilde dustu

Benimde beta dusmeye basladi yavas yavas dusuk yapiyosun deyip yolladilar. Kanamam bitmedi.gunlerce bi şokla hastaneye kaldirdilar. Beta firlamis. Vajinal ultrasonda sag tarafta tespit edildi. Kurtaj olup igne vurundum o sekilde dustu
Bende suan kanamada yok ya. Vajinal usg de biseyde göremediler. Dıs gebelikte görülmedi bebek keseside görülmedi

Dıs gebelikte ne zaman görünüyor dıs gebelk olduğu
165-315-352-367-588-689 sonra iğne yapıldı ve 1168 çıktı ikinci iğne yapıldı ve 557 ye düştü ve hızlıca sıfırlandı

Beta değerlerini hatrlıyor musun tam olarak. Benm tüp bebekti. Dokuzuncu günden baktrdm. İki gün arayla 33-44-63-103-184-356-686-1180-1574 şeklinde ilerledi
Doktorun dış gebelik tanısi koydu mu canım

Dıs gebelikte ne zaman görünüyor dıs gebelk olduğu
Benim 8 yada 9.hafta da farkedildi ama bana dusuk yapiyosun dediler ilk basta o yuzden gec kalindi

İyi de tup bebekte dis gebelik cok zordur, dollenmis embriyo rahim icine yerlestiginden ordan geriye dogru cikip tupte takilmasi cooook cok ufak bir ihtimal. Ustelik 1500’den sonra vajinal ultrasonda gorulebilen keseye mesela 300’lu degerlerde bakan doktorunuz o sirada ne dusunuyordu acaba 🧐

Benim 8 yada 9.hafta da farkedildi ama bana dusuk yapiyosun dediler ilk basta o yuzden gec kalindi
Betalarınz nasıldı peki ? Nasl düşük diyipte dıs gebelk olabiliyor. Ay Allahım nasl adam akıllı arastırılmaz ki ya

Bugün tekrar kan vercekmisim. Yarın muayne olcam
Değerin az artarsa muhtemelen yarın kese görülmezse bile dış gebelik teşhisi konur ve iğne olursun. Beta artmafan ne kadar erken iğne olursan o kadar iyidir canım. Zor bir süreç ama geçiyor benim 2 ay oldu iğne olali önemli olan senin sağlığın.

Back
X