Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cvp verinnnnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar aşılma yaptırdım 3 aralıkta ve bugün 13 günüm yarın test yaapcaktım ama şimdi açık kahve rengi leke geldi eğer yarına kadar sökülmezsem test yapayımmı?yoksa sökülmeyi bekleyim lütfen yardımcı olun ilk aşılamam çok üzgünüm ama hayırlısı buymuşşsenağlama
kızlar bir damla çamaşırdam kahve rengi leke var ama gerisi gelmedi sadece tuvalete girince silince görünüyo ama sökülmedim şimdi aşı olmaya gittim orada kan verdirti eşim kanı alan kızda olabilir aşılmada hemen morelini bozma dedi ...ama bence yok yarın normalde test günüm yarın kızda bugün pazar olduğu için yarın sonucu alabilirsin dedi
üm,dini yitirme embriyo yerleşirken böyle lekelenme olabilirmiş inşllah adet kanaması değildir ve hamilesindir üzülme çok hayırlısı
cnm aşılamadada yerleşme lekesi olurmuki?
Aşılamada olur zaten tüpte doktorlar yerleştiriyo
Testini yaptır mutlaka,tedavi olanlar bence adet gelse bile yaptırmalı kan testi.
Hadi hayırlısı olsun bakalım.
dırımkızı inşallah iyi haberlerle dönersin
hadi hayırlısı inşallah![]()
cnm aşılamadada yerleşme lekesi olurmuki?
tabiiki canım olmazmı sonuçta spermle yumurta döllenip yerleşiyor hepsi aynı bence kesin hamilesindir yine Allah bilir ama adet kanaması gb değilse öyledir rahat ol yarın bize güzel haberler ver olurmu canım üzülme sonuçta bizim için herşey hayılısıysa olsun öle değilmii
cnm adet kanaması gibi değil kahve rengi leka geliyor o kadar oda idrarımla gelmiyor bile ..çamasırımada gelmiyo tuvaletimi yapınca siliyorum o zaman pecetede oluyo..sölemsi ayıp banyo yaptım şimdi akıntı geldi bende elimle baktım beyaz jel gibi akıntımın içinde kahve rebgi pırtı vardı ama jel beyazdı adet olsa o jelde kahve rengi gelirdi ama dediğin gibi allah bilir ne verecekse hayırlısını verecek bana ......sabah lekeyi görünce çok üzüldüm ama şimdi dah sakinim ..ve hala göğüs uçlarım acıyo cnm....
tabiiki canım olmazmı sonuçta spermle yumurta döllenip yerleşiyor hepsi aynı bence kesin hamilesindir yine Allah bilir ama adet kanaması gb değilse öyledir rahat ol yarın bize güzel haberler ver olurmu canım üzülme sonuçta bizim için herşey hayılısıysa olsun öle değilmii
yaklaşık 1 saat oldu duş aldım ve pet koydum akıntıda yok pecete ile kurulandım ondada leke yokkk