Yardımmmmmmmmmm ....

cadim38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
398
2
38
İstanbul
merhaba kızlar , öncelikle nasılsınız die sormak istiorum :)
kızlar bnm yılbaşında hediye almam gerekio yardımcı olun lütfen 18 yaşında bir genç kıza ve 20 li yaşlarda bi erkeğe hediye almam lazım .
Ama hiç fikrim yok .önerilerinizi bekliyorum hatta hediye seçebilieceğim site önerirseniz daha çok sevinirim lütfen acilll ..
siteden alırsam bunun bir de kargo işlem falan var son bi hafta fikirlerinizi bekliyorum....
yorum yapan arkadaşlara şimdiden tskler .

Merhaba,iyiyiz teşekkürler.
Buldumbuldum.com
Hediyefabrikası.com
.................

Son düzenleme:
internetten hediye almak fiyaskoyla sonuçlanabilir. birincisi istediğin gibi çıkmayabilir kalitesi.
ikinici beğenmezse değiştirmek için çok uğraşır.
ama gidip bir yerden alırsan hem görmüş olursun hem de değiştirme kartıyla kolayca halleder işini.
hediyenin maddi durumu nasıl olacak? yani yakın biri mi? ve limitlerin belli mi?
saat olablir her ikisi için de. swatch ın çok güzel modelleri var. beğenmeyecek birini tanımıyorum o yaşlarda..

maddi durum fazla olmayacak şekilde çünkü hediye alcağım çok insan var :)

merhaba cadimm hediye önerisi için size bir mesaj attım

merhaba ,

twigy nin yada başka bir markanın şu tüylü olan ev terliklerinden alabilirsin

şuanda markofonide var sanırım bence ikisi için de güzel olur

19 ve 20 yaslarında gençlere kıyafet yada güzel ev botu (kız ıcın) erkek ıcınde telefonu güzelse kılıf yada arka kapak alabılırsın.

bana da o koca panduflar hep itici gelmiştir. taşıyamam ben yani... şahsen bana alınsa hiç sevinmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…