yardınmm arkadaşlar ayrıntılı ultrason..........

pnrokn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
60
3
36
Kocaeli
arkadaşlar ayrıntılı ultrason nasıl yapılıyor önemli olduğunu duydum ama nelere bakılıyor.ben ıkı farklı yerde yaptırmaya dusunuyorum bebek için bi zararı olurmu ?

bebeğinin tüm organlarını inceliyorlar.herşeyini ölçüyorlar.
ağzına burnuna bakıyorlar.hareketlerine bakıyorlar
suyuna bakıyorlar
ne var ne yok herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceliyorlar.
2 farklı yerde neden baktırıyorsun?genelde bir kere baktırmak yeterli oluyor.

adı üstünde ayrıntılı. bebeğinin tüm organlarını inceliyor, gelişimi normal mi, herhangi bir sorun var mı yok mu ona bakıyor doktor.biraz uzun sürüyor bu ultrason .yarım saate yakın doktor inceliyor.bir yerde baktırman yeterli olur.yalnız bebeğinin ayrıntılı ultrasona girerken hareketli olması gerekiyor.her tarafına bakabilmek için çok hareket etmesi şart.bunun için doktora gitmeden önce bol bol tatlı yada çikolata ye.doktorum bana öyle söylemişti ve bende gitmeden çikolata reçel ne bulduysam yemiştim.inşallah herşey normal çıkar hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.

ikili ve üçlü testler biraz tedirgin etmişti bizi ondan bide gittiğim doktoru değiştirmeyi düşünüyorum iki yerde yaptırmak ıstıyourm o yüzden kıyaslama yapmak ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…