• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardm istiyorum

Esinden süpheleniyorsan bilemem tabiki...:delphin:

Lakin sebebsiz yere hafiyelik yapmak icin böyle birseye kalkismaman gerek...:kahve:

Iyi düsün cünkü allah etmesin ....belki gördüklerini okuduklarini kaldiramazsin...keske hic bilmeseydim diyebilirsin....:delphin:

katılıyorum...
bu yüzden çokkkk imkanım olduğu durumlarda bile kulak misafiri olmamışımdır,kapı dinlememişimder korkarımdelikafadulden

bence akıllı kişi birşey yapacaksa sadece o linki siler geri kalan herşeyi yerli yerinde bırakırdı ki şüphelenmeyin diye..şimdi bu durumda ya eşiniz çok masum benim gibi durduğu yerden mailleri geçmişi mesajları hiçbir sebep yokken siliyor...ya da çok saf yediği haltı ağzına yüzüne bulaştırıyor.muhasebesi size kalmış...

canım bende eşimi 1 ay evde tek bıraktım
eve geldiğimde hiç böyle bişey yapmak aklıma gelmedi.eğer eşine güveniyosan boşver uğraşma bile
zaten aldatan erkeği akıllı bir kadın anlarmutlaka şüphe uyandırıcı hareketleri olur.eşinden şüphe duymuyorsan inceleme böyle şeyleri:1no2:

bence arkadasın sorusuna cevap yazalım... o başkada bir yorum istememişki...sizce napayım diye...sadece geçmişi nasıl kontrol ederim demiş...
lütfen arkadaşlar sadece soruya cevap olsun...

Back
X