Yardm ltfen :(

çok sinir bozucu bir durum..

siz hayat arkadaşısınız.. aynı koğuşu paylaşan asker arkadaşı değil..

bayramda dahi soluğu dışarda alıyorsa zor biraz düzletmek. çok çaba gerektirir.

eşiniz inatçımıdır? yani misal veriyorum: onun eve erken geleceği bir akşam sizde komşu gezmesinde olsanız , sizinle inatlaşıp o da dışarı çıkarmı? yada evde kavga ortamı yaratırmı? yaratmaz derseniz sizde onun evde olacağı vakitte dışarda olun.. anlasın yanlız kalmak nasılmış...

bu tarz insanlar konuşmaktan anlamaz. onlara dırdır yapıyorsun gibi gelir.

inş. canım. ama çocuk meselesine dikkat et bence..çocuk düzeltir filan fasa fiso ..düzeliceği varsa şimdi düzelir..Allah muhafaza daha kötü olmasn sakın..çocuğa yazık olur işler dahada zorlaşır heralde

:uhm::uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:bestecim bi kere komşuda sohbete dalmışım teli ewde unutmuşum gece 2 indim adam kapıyı açmadı bana sürgülemişti gecenin 5 ine kadar kapıdaydım sonrasında ewi terk ettim hem suçlu hem güçlü zeytinyağı gibi su üstüne çıkardı haklıyken haksız oldum gülsümümünde dediği gibi fazla yüz verdim burası doğru hakkından fazla sewgi fazla ilgi fazla değer o dur herhalde şimdi beni bu durumlara düşüren adam kediyi parçalıyor ki gözüm korksun ama korkmuyorum öldürmekle tehdit ediyor beni onu bırakmaya kalksam boşanmaktan korkmuyorum ama bu yuva bu kadar kolay kurulmadı bu kadar kolay yıkılmasını istemiyorum yaşım daha 22 onun için ünv.okumadım değdi mi hayır bunu her fırsatta dile getiriyorum ona ama takan kim:a015::a015:

Hopppp.....bir dakika....ne bu piskopatimi oynuyor sana?

Delimi bu arkadasim....ne demek gözünün önünde kediyi parcaladi....allahim daha neler duyacagim....:1shok:

Bak güzelim....bir yuva kolay kurulmiyor dogru...ama olmayan bir yuvayida zorla yapmaya kalkisma....bu adam resmen tedavilik....lüften alinma kizma ama hicte normal davranislar degil bunlar...lmaz:

Az bucuk canina kiymet veriyorsan, aileni düsünüyorsan biran evvel bu heriften kurtul....
Demin demedim ama simdi diyorum....at kicina tekmeyi:mymeka:

amanın yanlışmı okudum bennn:1shok:
kedimi parçaladı gözünün önünde we öldürmekle tehdit ediyorrr:1shok:
aradaşım yuwa yıkma dicem ama siz henüz "yuwa" kawramına sahip olamamışsınız, böle bi insanlada olunmaz zaten.. bırak çocuk falan doğurmayı çıldırdınmı böle bi adamdan hemdelmaz:
kaç kurtar kendini diorum walakaydirigubbakcemile

:sm_confused:senağlama

Güzelim aglamakla sizlamakla olmaz bu....:teselli:

Bugün kediyi parcalayan ne malum yarin öbür gün bir kavga esnasinda senide parcalamak istemesin....allah korusun allah etmesin...ama bir cana zarar veren öldüren.... bu hayvanda olsa benim gözümde canidir....

Akilli ol, bu adamdan sana koca olmaz....bu tam bakirköy ruh ve sinir bölümüne gitmeli.

Öyle bir gözünü korktumus ki...gik diyemiyorsun, desen bile sonra sanki sucluymus gibi gidip sen yanasiyor özür diliyorsun....yapma güzelim...genceciksin, cocugun yok ne güzel..

Anan baban seni elin piskopatinin oyuncagi olasin diye büyütmedi.:1hug:

kedi parçalamaktan kastım bir tabirdir bu yoksa hayvanları çok sewer öle bir şey yok canlar yanlış anlamayın gözümü korkutmaya çalışıyor yanii

gözümü korkutmaya çalışıyor yani bir daha yapmayayım die beklemedeyim şu aralar

böle göz korkutmamı olur cnm yaa mantıklımı sence, göz korkutmak için bunu yapan adam daha neler yapmazkii:umursamaz: hem ne yapıosunki sen sana böle yapıo??
amanın şoktayım yaa:1shok:

Offff offfff yine söylüyorum hep söyleyeceğim "bir insanın değişmesini beklemek hatadır"...

Arkadaşım yuvanı yık diyemem kolay olmadığını da biliyorum ama şunu da çok iyi biliyorum ki candan önce huy çıkmıyor işte...

Nereye kadar böyle yaşayabilirsin.....

Yapsın beyefendi istediğini sen kendini ye dur...

kedi parçalamaktan kastım bir tabirdir bu yoksa hayvanları çok sewer öle bir şey yok canlar yanlış anlamayın gözümü korkutmaya çalışıyor yanii

Kiz aksam aksam yüregime indirdin...:mymeka:
Bende cidden kediyi gözünün önünde parcaladi sandim:1shok:

nası yaa ben hiç öle bi tabir duymadım nerden çıktı o :uhm:

Vallah bende duymadim...cok bilmis bilirim kendimi ama...CADIARZU

bende ilk kez yengelerinden duydum ewlendikten 1 hafta sonra bana geldiler kediyi parçaladı mı parçalamadı dediler bu ne dedim kedi nasıl parçalıyor eskiler söylermiş uydurulmuş bir şey zamanın birinde bir çift ewlenir adam ilk gece kedi parçalamış eşi ondan korksun ona karşı gelmesin saçma sapan bir şey tam hatırlamıyorum

kızlar bu tabir erkekler arasında gecer genelde gerdek gecesinde karının gozu onunde kediyi bcaklarından ikiye ayırki senden korksun denir .... :))))

bence sendede hata var gecenin 2 sinde komşudaydım diyosun,ikinizde gecenin ikisinde olmamanız gereken yerdesiniz.e adamda gece 2 de eve gelip seni bulamadıysa haklı olarak kızmıştır bide tlfnunuda evde unutmuşsun.tabii bu eşinin yaptıklarını haklı çıkarmaz ama

Vay vay vay.....bak sen su erkek milletine....demek öyle...
Inanilir gibi degil...bir yasima daha girdim...benneyaptımki

Neden bu adam sürekli senin gözünü korkutmak istiyorki? Neden seni ölümle tehdit ediyor?

sen ne yapıosunki bu adam öle dawranma ihtiyacı hissedio gözünü korkutma falan ??

hatalarımı yazıyorum onun söylediklerini dilim çok uzunmuş beni sinirlendiğinde 3 gün aç kalıyor b.sayarı sorun ediyor ama sadece ölesine bir sorun b.sayar halen evde var giderim diyorum bilmiyorum bunlar yanii anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…