tşkler yelizcim aslında can çıkar huy çıkmaz buna inanmak istemiyorum maşallah diyim rabbim tadınızı tuzunu kaçırmasın dualrınızı bekliyorum iki yıldır dua ediyorum inş.olur insan istedikten sonra herşey olur hele hele hayat arkadaşı için boşanmaktan korkuyorum ama enazından pişman olmamak için çaba sarfediyorum ağladığımı da görüyor ama boş desteklerinizi we dualarınız esirgemeyin benden
tşkler yelizcim aslında can çıkar huy çıkmaz buna inanmak istemiyorum maşallah diyim rabbim tadınızı tuzunu kaçırmasın dualrınızı bekliyorum iki yıldır dua ediyorum inş.olur insan istedikten sonra herşey olur hele hele hayat arkadaşı için boşanmaktan korkuyorum ama enazından pişman olmamak için çaba sarfediyorum ağladığımı da görüyor ama boş desteklerinizi we dualarınız esirgemeyin benden
:uhm::uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:bestecim bi kere komşuda sohbete dalmışım teli ewde unutmuşum gece 2 indim adam kapıyı açmadı bana sürgülemişti gecenin 5 ine kadar kapıdaydım sonrasında ewi terk ettim hem suçlu hem güçlü zeytinyağı gibi su üstüne çıkardı haklıyken haksız oldum gülsümümünde dediği gibi fazla yüz verdim burası doğru hakkından fazla sewgi fazla ilgi fazla değer o dur herhalde şimdi beni bu durumlara düşüren adam kediyi parçalıyor ki gözüm korksun ama korkmuyorum öldürmekle tehdit ediyor beni onu bırakmaya kalksam boşanmaktan korkmuyorum ama bu yuva bu kadar kolay kurulmadı bu kadar kolay yıkılmasını istemiyorum yaşım daha 22 onun için ünv.okumadım değdi mi hayır bunu her fırsatta dile getiriyorum ona ama takan kim:a015::a015:
:sm_confused:senağlama
gözümü korkutmaya çalışıyor yani bir daha yapmayayım die beklemedeyim şu aralar
kedi parçalamaktan kastım bir tabirdir bu yoksa hayvanları çok sewer öle bir şey yok canlar yanlış anlamayın gözümü korkutmaya çalışıyor yanii
kedi parçalamaktan kastım bir tabirdir bu yoksa hayvanları çok sewer öle bir şey yok canlar yanlış anlamayın gözümü korkutmaya çalışıyor yanii
nası yaa ben hiç öle bi tabir duymadım nerden çıktı o :uhm:
bende ilk kez yengelerinden duydum ewlendikten 1 hafta sonra bana geldiler kediyi parçaladı mı parçalamadı dediler bu ne dedim kedi nasıl parçalıyor eskiler söylermiş uydurulmuş bir şey zamanın birinde bir çift ewlenir adam ilk gece kedi parçalamış eşi ondan korksun ona karşı gelmesin saçma sapan bir şey tam hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?