Yardm ltfen :(

Dilinin uzun olmasina sebeb kendisidir....hic bir kadin kendi kendine dir dir yapmazki kocasina....Tüm gece boyunca bekar erkekler gibi gezip tozacagina evinde esinle oturup vakit gecirse...seninde dilin bu kadar uzamazdi...

Ya güzelim bunlar hep bahane....adam evli ama bekar hayati yasamak istiyor...bunada senin gik demeni istemiyor....dedigin vakit sen haksiz suclu oluyorsun birde üstüne üstelik seni öldürmekle tehdit ediyor....

Sen yine bu evliligi bir daha düsün....ve en önemliside artik fazla sevgi ilgi gösterme...

yine klasik bi koca örneği kendi her istediğini yapsın ewe gelincede kuzu gibi hatun beklesin karşısında.. ezdirme kendini güzelim, böleleri yüz werdikçe sustukça tepene çıkar.. istediğini yapsın takılsın kafasına göre yokmuş gibi dawran..
tamam yapmışssın zamanında 1 ay boyunca hiç değişmemiş. ama o pes etmeden sen etme nekadar sürerse sürsün..

kediyi parçalamış deyince ödüm koptu be.neyse ben hiç duymamışltım bu tabiri bence kimse kullnamasın bunu ya çok korkunç.kafamçokkarıştı.çocuk yapma derim.

Seni bu kadar üzen, kırmaktan çekinmeyen, kusura bakma ama hiç bir şekilde seni takmayan bir adamla daha ne duruyorsun yaşın çok genç evet evlilik yuva kurmak kolay değil ancak bu yuvayı 2 niz kurdunuz o tek başına yıkıyor sen niye dayanıyorsun? seni haketmiyor bence senin yerinde olsam 1 dk durmam o evde.

hayatım kusura bakma ama çok mu safsın yoksa elbet düzelir umuduylamı yaşıyorsun ve kendine işkence çektiriyosun
adamın umrunda değilsin ya
yazdıklarını okudum şoktayım
nedemek arkadşlarıyla hep
bayramda da yanlız geziyon
ilgi alaka yok
telefonunu elinden alcak
bide okulunu bırakmışsın onun yüzünden
iyide sana yararı ne bu evliliğin
neden evlendiniz kii
ay deli oldum sinirden ya
adama bak
peki cinsel hayatınız nasıl ailene karşı ?
bu arada aileler farketmiyomu durumu
anacım kusura bakma ama sende ezdirmişsin kendini biraz fazla yüz vermişsin
allahtan çocuk yok henüz
bence yol yakınken bi çözüm bul
yoksa bi ömür yıpranırsın bununla
seni sevdiğinden emin misin ?
eğer bi evlilikte hep karşı taraf yıpranıyosa çok zor bence bu iş
allah yardımcuın olsun

bısı yapıyosan once kendın ıcın yap sen daha onemlısın unutma..
gıcıklık yapma bence cunku sen uzuluyosun ..
demekkı ılgısız bırı esın evlendıgınz zamnda bu sekıldemıydı?..

3 gündür ii bakalım sizlerden gelen destek üzerine konuştum onunla haklısın dedi haftanın 3 günü bundan sonra seninle cuma c.tesi pazar çok yoğun geç geldiğinde kapıyı açmıyorum ona ikinci günü baktım erken geldi saf deilim düzelir umuduyla bakıyorum ama neyse 3 gündür adam ii sonrasına bakacaz artık süper bir konuşma yaptım çıt demedi onu suçlayamıyorum çünkü ailesi ne ki o ne olsun neyse destekleriniz için teşekkürler canlarım

maşaallah canım inşaallah güzel bir şekilde devam eder de korktuğun sonuç gerçekleşmez...allah hayırlısını nasip etsin...dualarımdasın...

tşkler canım çok ağır konuştum bu sefer sanırım sizin dualarınızdır olmuyor dedim ilgisiz bi ömür geçmez o sırada tvde ilgisiz bir koca ve aldatan eş çıkmaz mı adam biraz korktu ya bu deveyi güdecem ya bu diyardan gidecem tşkler hepinize

Allah yardımcın olsun. Huylu huyundan biraz zor geçer. Seninde dediğin gibi ya bu diyardan gidicen ya bu DEVEYı güdücen. Gütmekte biraz zor ama...

seni seviyorsa,
sana biraz kıymet veriyorsa sözünü dinler.
en azından ortak bi noktada buluşursunuz.
al karşına konuş mutlaka..
neler hissettiğini sakince anlat..

eğer ki bir değişikliğe ihtiyaç duymuyorsa senin bir değişikliğe ihtiyacın olacak bence..a.s

walla kendi bilir benim kaybedecek hiç bir şeyim yok kendisi bilir görecez bakalım sözlerini yutacak mı tutacak mı ben yılmayacam bana huzur mutluluk yoksa ona da yok

tebrik ederim cnm
işte böyle kararlı olursan belki oda yola gelir
hayat sadece onun için yok seninde gezmeye eğlenmeye
onunla vakit geçirmeye ihtiyacın var
ama umarım düzelirmiştir geçici bi değişiklik değildir

inş.canım görecez kendi bilir iş işten geçtikten sonra ah vah etmek istemiyorsa bunları düşünüp adam olacak yoksa sonucuna katlanacak

slm ben seda arkadaşım eşin ile ilk once tatlı dille konuşmaya yaklaş tartışmak yerine hayatım butun gun evdeyim bugun başbaşa biyerlere gidelim gibi ayrıca arkadaşlarınla arada bir goruşup kafa dagıtmaya onun da hakkı var biraz alttan al erkekler tartışmayı kavgayı sevmez ancak uzaklaştırırsın biraz cilve ve tatlı sozle istedigini yaptırırsın e birde iltifat gun icerisinde guzel msjlar onu herseyden cok sevdigini anlatan dene pisman olmazsın eşin de istedigini yapar sorun kalkar bu durumda ilk adımı sen at kadın istedikten somra herşeyi yaptırır unutma ... gerisi senin elinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…