hatalarımı yazıyorum onun söylediklerini dilim çok uzunmuş beni sinirlendiğinde 3 gün aç kalıyor b.sayarı sorun ediyor ama sadece ölesine bir sorun b.sayar halen evde var giderim diyorum bilmiyorum bunlar yanii anlamadım
:uhm::uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:bestecim bi kere komşuda sohbete dalmışım teli ewde unutmuşum gece 2 indim adam kapıyı açmadı bana sürgülemişti gecenin 5 ine kadar kapıdaydım sonrasında ewi terk ettim hem suçlu hem güçlü zeytinyağı gibi su üstüne çıkardı haklıyken haksız oldum gülsümümünde dediği gibi fazla yüz verdim burası doğru hakkından fazla sewgi fazla ilgi fazla değer o dur herhalde şimdi beni bu durumlara düşüren adam kediyi parçalıyor ki gözüm korksun ama korkmuyorum öldürmekle tehdit ediyor beni onu bırakmaya kalksam boşanmaktan korkmuyorum ama bu yuva bu kadar kolay kurulmadı bu kadar kolay yıkılmasını istemiyorum yaşım daha 22 onun için ünv.okumadım değdi mi hayır bunu her fırsatta dile getiriyorum ona ama takan kim:a015::a015:
bısı yapıyosan once kendın ıcın yap sen daha onemlısın unutma..canım başımı kapattı makyajsız fönsüz dolaşmam gıcıklığa başkalarının yanında açarım başımı buraya gidiyorum diyom tamam dio şuraya tamam dio fazla güven vermişim ona adamın umrunda deil nereye gidersem gideyim gitme demiyor bunaldım artık her ay saçımın rengi değişir ama adam da tık yok bırakmıyorda beni 2 gün anneme gittim geldiğimde ewde kırılmamış tabak çanak yok şaşırdım yukarı bıyık aşağı sakal
slm bayanlar 2 yıllık ewliyim we bu ewliliğim boyunca hiç mutlu olamadım eşimin sayesinde warsa yoksa arkadaşları hep yalan hep bahane sıkıldım artık bu durumdan
çalışmama izin vermez benimle ilgilenmez hiç bir özel günüm huzurlu mutlu geçmemiş buraya gidelim diyorum işim var diyip beni başından atıyor ama sonradan duyuyorum ki arkadaşlarıylan bilmem falancaylan yani hiç bir ortak sosyal faaliyetlerimiz yok her akşam tartışmaktan bıktım usandım artık yılda bir yemeğe çıkarır o da bütün gece yalvarmama karşın çewremdekilerine bakıyorum herkez eşiyle geziyor napayım offf çıldırmak üzereyimmm fikirlerinizi bekliyorum tecrübeli bayanlarçok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?