ben 34-36 giyiniyorum zayıf ve kısayım ama kullanmadığım üstler var onlar oturabilir olmazsada mutlaka uyan bir arkadaşı falan çıkar.kışlık var onlarıda yollayacam , yazlık kullanmadığım şeyleri elden çıkardım ama kendisine uygun şeyler bakıp yeni bir şeyler almaya çalışacam bir iki parça.benimde çok durumum yok çok dişe dokunur bir yardım olmayacak ama elimden bu kadar geliyor.ben hazır etmeye çalışacam en kısa sürede.sonra size dönerim.
bursada mı yaşıyorsun arkadaşım bende bursadayım nerdeki kuaför kursuna gidiyorsun?
Sığınma evinin adını bir de kızcağızın adını yazabilir misin canım belki yardım yollayabiliriz.
bulundugu kadın sıgınma evinin adını yazabilirmisin?
Arkadaslar lütfen bu tarz sorularinizi özelden sorun; sonucta kizin babasi ve abileri bunu kan davasina dönüstürmüsler... sordugunuz sorularin cevaplari tam da onlarin aradigi cevap... belki cok kücük bir ihtimal buradan ögrenmeleri, ama bilinmez ki, dünya cok kücük!!!
Bana kalirsa sehir bile belli edilmemeliydi...!
evt arkadaşım söylemek istediğimi söylemişsin.hatta kafamda kurmaya başladım ya burda biri bursamı hangi kurs flan sordu bidahada yazmadı acabamı dedim
yazık gerçekten böyle durumda olan insanlara Allah yardım etsin nüfus kağıdına neden para alıyolar anlamadım ben kaç kere çıkarttım almadılar. belki haberi yoktur para alınmadığından keşke elimzden bişeyler gelse
bugün gidip kaldığı yerin müdürüyle konuşdum.kendilerinin hesapları yokmuş.biresel olarak yardım yapman için belirli bir hesap yok bir hesap var oda hepsine toplu bağış ankaradan dağıtılıyor dedi.bugun kız nüfus cüzdanı için kaymakmla görüşmeye gitmiş.müdür söyledi.eğer nüfus cüzdanını cıkarabildiyse onun adına acalım hesabı.yada fikri olan varmı arkadaşlar.
Arkadaşım duyarlı olmak,ihtiyacı olanlara yardım etmek kadar güzel birşey yoktur...
ama yardımın mahiyeti çok önemli bu durumda...
yardım amaçlı para toplamak,banka hesap numaraları ile yardım sağlamak
yasal izin gerektirdiği için sitemizde yasak,bu konuda anlayışınızı bekliyoruz...
ama maddiyat dışındaki her türlü yardımı sağlayabilirsiniz...
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?