Yardm sever arkadalar okuyun..

17 yaşında gencecik bir kız olarak gösterdiğin çaba alkışı haketti.. ALLAH arkadaşımıza yardım etsin bu mübarek günlerde sesimizi duysun

songü ve dierleri...sayıları öyle çokki.bunlar bizim ülkemizin gerçekleri,istesekte bu kaderi değiştiremiyoruz..ne yazıkki:1no2:

nasil bir anne baba buya 18yasindaki kizi veriyolar birine sonrada olayi kandavasina donusturuyolar millet bir evladi olmasi icin neler yapiyo ama cok uzuldum ya Benim ne elim yetisiyo ne ayagim birseyler yapanilmeyi cok isterdim

Sığınma evinin adını bir de kızcağızın adını yazabilir misin canım belki yardım yollayabiliriz.

bulundugu kadın sıgınma evinin adını yazabilirmisin?

Arkadaslar lütfen bu tarz sorularinizi özelden sorun; sonucta kizin babasi ve abileri bunu kan davasina dönüstürmüsler... sordugunuz sorularin cevaplari tam da onlarin aradigi cevap... belki cok kücük bir ihtimal buradan ögrenmeleri, ama bilinmez ki, dünya cok kücük!!!
Bana kalirsa sehir bile belli edilmemeliydi...!

evt arkadaşım söylemek istediğimi söylemişsin.hatta kafamda kurmaya başladım ya burda biri bursamı hangi kurs flan sordu bidahada yazmadı acabamı dedim

bugün gidip kaldığı yerin müdürüyle konuşdum.kendilerinin hesapları yokmuş.biresel olarak yardım yapman için belirli bir hesap yok bir hesap var oda hepsine toplu bağış ankaradan dağıtılıyor dedi.bugun kız nüfus cüzdanı için kaymakmla görüşmeye gitmiş.müdür söyledi.eğer nüfus cüzdanını cıkarabildiyse onun adına acalım hesabı.yada fikri olan varmı arkadaşlar.

yazık gerçekten böyle durumda olan insanlara Allah yardım etsin nüfus kağıdına neden para alıyolar anlamadım ben kaç kere çıkarttım almadılar. belki haberi yoktur para alınmadığından keşke elimzden bişeyler gelse

böyle bir kanun cıkmış kayıp cüzdanlar için para alınıyormuş.bikac kişiye sordum evet öyle dediler.

Merhaba..Daha önce sitemiz aracılığı ile madurlara para yardımı dışında her türlü yardımın serbest olduğunu belitmiştik..
Hassasiyetinizi anlayabiliyorum fakat net üzerinden banka hesap numarası açmak,bunu dağıtmak yada direk posta havalesi ile para toplamak Yasal İzin gerektirir..

Daha önce yetkili arkadaşım size bu konuda ikazda bulunmuştu..
Bu konuya dikkat ederek ğaylaşım yaparsanız seviniriz..Yoksa konuyu kapatmak zorunda kalacağım..a.s
Saygılar

Not: Yazdığım uyarıyı herkesin okuyabilmesi için konu kısa bir süreliğine kapatılmıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…