canım gerçekten çok üzüldüm ne acılar çeken kadınlarımız var allah yardımcıları olsun yardım etmeyi çok isterdim ama fitre vereceğim kişi belli daha fazlasıda beni zorlar keşke kullanmadığım şeylerim olsa ama inan müsrif olmasın diye herşeyden yeterince alan biriyim inş birileri yardım için el uzatır tek yapabileceğim dua etmek.
kız kaç yaşında şu an?
ben 17 yaşındayım bedenlerimiz uyar mı bilmiyorum ama kullanmadığım bir kaç şey vardır mutlaka birazdan dolabımı kurcalayacam varsa size ulaştırmaya çalışırım
İyi de bu kız niye kaçıp ailesine gitmemiş te ablasına gitmiş onu anlamadım.
allah yardımıcisin olsun caresizlik zordur bilirim..yalnız ona para elbse vs gibi yardımlar gecici cözümdür.eger yardım etmek istiyorsak kalıcı cözüm bulmalıyız.mesela iş imkanı olan yanına eleman arayan bir arkadasımız varsa bu teklifi sunsun derim.
evt cnm dediğin doğru ama şuan bunlarada ihtiyacı var.evt iş olarak yardımcı olabilecek arkadaşalr bekliyoruz.
ben 34-36 giyiniyorum zayıf ve kısayım ama kullanmadığım üstler var onlar oturabilir olmazsada mutlaka uyan bir arkadaşı falan çıkar.kışlık var onlarıda yollayacam , yazlık kullanmadığım şeyleri elden çıkardım ama kendisine uygun şeyler bakıp yeni bir şeyler almaya çalışacam bir iki parça.benimde çok durumum yok çok dişe dokunur bir yardım olmayacak ama elimden bu kadar geliyor.ben hazır etmeye çalışacam en kısa sürede.sonra size dönerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?