Yardm

• Konu Sahibi Konu Sahibi karamel...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burada ne zaman aldatma konusu açılsa başlıca klişeler....
Kadının düşmanı gene kadındır... Kocalarımızı elmizden alan bilmemneler...
Çocuklarım için boşanmıyorum....

Her iki klişe de gerçeklikten uzak... Bikere 2. kadını sçlamanın hiçbir anlamı yok, çünkü genelde ikinci kadınlara da kendilerini bekar olarak tanıtıyorlar yani onları da aldatıyorlar... Gözü dışarıda olan oluyor, 2.kadın bulamazsa gençkızları taciz ediyorlar, sokakta sarkıntılık ediyolar, laf atıyorlar....

Diğer klişe çocuklarım için boşanmıyorum, babasından ayırarak psikolojisini kötü etkilemek istemiyorum.... Külliyen yalan... Psikologlar hergün tvlerde bas bas bağırıyor.. Çocuklar sevgi dolu bir ortamda büyümeli diye... Babası annesini sevmeyen, onu aldatan; annesi aldatılmışlığın ezikliğini yaşayan, babasından nefret eden ama babasına gereken karşılığı da veremeyen bir anne ile daha mı mutlu yaşayacaklar; psikolojileri daha ı iyi olacak sanıyorsunuz... HAYIR... Aksine daha kötü oluyor.... Sevgisizliği, insanlara kocası bile olsa güvenmemeyi, aynı evde yaşayıp nasıl birbirinden uzak olunabileceğini mi öğretmek istiyorsunuz çocuklarınıza....

sizi sevse saysa emin olun aldatmazdı
seven insan kalbinde iki kişiyi taşıyamaz

Ben buna cok kar$iyim canim yaa..

Cocuk lar icin, ayrilmamak, göz göre göre kendi mutlulugunu raf'a kaldirmak, dogru degil bence...

Kendin mutlu ol ki, cocuklarini mutlu et.

Sen mutsuz oldugun taktirde cocuklari mutlu etmen, zor.

ALLAH yardimcin olsun canim.

Her iki klişe de gerçeklikten uzak... Bikere 2. kadını sçlamanın hiçbir anlamı yok, çünkü genelde ikinci kadınlara da kendilerini bekar olarak tanıtıyorlar yani onları da aldatıyorlar... Gözü dışarıda olan oluyor, 2.kadın bulamazsa gençkızları taciz ediyorlar, sokakta sarkıntılık ediyolar, laf atıyorlar....

Diğer klişe çocuklarım için boşanmıyorum, babasından ayırarak psikolojisini kötü etkilemek istemiyorum.... Külliyen yalan... Psikologlar hergün tvlerde bas bas bağırıyor.. Çocuklar sevgi dolu bir ortamda büyümeli diye... Babası annesini sevmeyen, onu aldatan; annesi aldatılmışlığın ezikliğini yaşayan, babasından nefret eden ama babasına gereken karşılığı da veremeyen bir anne ile daha mı mutlu yaşayacaklar; psikolojileri daha ı iyi olacak sanıyorsunuz... HAYIR... Aksine daha kötü oluyor.... Sevgisizliği, insanlara kocası bile olsa güvenmemeyi, aynı evde yaşayıp nasıl birbirinden uzak olunabileceğini mi öğretmek istiyorsunuz çocuklarınıza....

işte budur. katılıyorum.

Evet ashemez,aynen katılıyorum.
Arkadaşlar verdiğiniz örneklere dönün bir bakın lütfen.
Çocuk için boşanılır aslında,evli kalınmaz böyle bir durumda.Ben tek başıma olsam katlanırım belki ama çocuğum babasıyla olsun,ben de babasına soğuk davranayım,çocuk da bunu farketmesinm,olacak iş mi?Yapmayın.Bir ömür rol kesilmez,hatta farketmeden bir bakmışsınız,inceden inceye doldurmuşsunuz çocuğunuzu babaya karşı.Yapmam demeyin,beşer şaşar.Sonra mı?Ne olacak sanıyorsunuz,kötü olduğunu bildiği bir baba modeliyle yaşayan ama ona saygı duymayan,yeri geldikçe ona sinirlenen ve daha da ötesi babadan gitgide nefret eden sorunlu bir kişilik benneyaptımki.
Bence boşanmayın,boşanmayın da nefretiniz kuşaktan kuşağa geçerek büyüsün :delphin:

karısını aldatan birini taniyordum, dedim ki biri esas sevdigindir, digerini neden oyaliyorsun. Bir kalbe iki sevgi sigiyormus meger dedi bana, evlenince anlarmisim...Olaya bakın

eşinizin cüzdanında onun fotoğrafı, ve cep telefonunda mesajları. eşiniz bence saklama gereği duymuyor. bence eşiniz açık açık başkasını sevdiğini beyan ediyor, sizden ayrılmak istemeyen bir insan en azından mesajları siler fotoyuda alalen koymazdı. sevginin bittiği yerde bu evliliği daha ne kadar sürdürebiirsiniz. çocuğunuz bu ortamda ne kadar sağlıklı bir psikolojiye sahip olur. bence bir düşünün. sevmeyen bir adamla ömür geçmez. belki destek olacak arkanızda çıkacak bir aileniz yok, eğer var ise bence hiç durmayın. tabi son karar gene sizin.

Allah kimseye yaşatmasın ama benim başıma gelseydi bir saniye bile durmazdım. çocuğum ilerde anneciğim benim için onursuz gurursuz aldatılarak bir hayat yaşamış demesindense anneme bak onuru gururu için kendisine haketmediği gibi davranan onu aldatan adama boyun eğmemiş beni tek başına ne güzel büyütmüş helal olsun anneme demesini tercih ederim. benim de bir kızım var ve onun için herşeye katlanan değil onun geleceği için tek başına savaşan bir anne olmak isterim

Ashemez süpersin yine:lepi:

allah size öncelikle bol bol sabır versin....
çocuklar kim ne derse desin anneyi de babyı da yanında görmek isterler.yanında olmalarını isterler. ama böyle birbirinden uzak anneye saygısız bir baba örneğiyle bu çocuk ne öğrenir ki
ben söyleyeyim;
anne nasıl aldatılır
kadınlar kesinlikle aldatılır
erkekler iğrençtir
babalar aldatır
kocam da aldatır.
bu örneklerle büyüyen bir kız evladı acaba eşine nasıl güvenir.
bunları bilemem elbet karakterde önemlidir bunları belirlemekte ama geneli böyle olur.
güvenmemek bir yerde iyidir temkinli davrandırır insanı ama aşırı psikolojik sorunlara yol açar.
seçiminizi siz yapın
babasına güvenmeyen ama annesini takdir eden bir evlat mı
babasına güvenmeyen ama annesine de kızan bir evlat mı?...

eşinizin cüzdanında onun fotoğrafı, ve cep telefonunda mesajları. eşiniz bence saklama gereği duymuyor. bence eşiniz açık açık başkasını sevdiğini beyan ediyor, sizden ayrılmak istemeyen bir insan en azından mesajları siler fotoyuda alalen koymazdı. sevginin bittiği yerde bu evliliği daha ne kadar sürdürebiirsiniz. çocuğunuz bu ortamda ne kadar sağlıklı bir psikolojiye sahip olur. bence bir düşünün. sevmeyen bir adamla ömür geçmez. belki destek olacak arkanızda çıkacak bir aileniz yok, eğer var ise bence hiç durmayın. tabi son karar gene sizin.

Aynen katılıyorum.Ya çook unutkan eşiniz yada hakketten umursamıyor.Ki bence bu içinizi daha da acıtıyor.

aklıma ne geldi biliyormusunuz...aldatılan kadınlar çocuklarım için evliyim diyor ya,işte tam bu noktada evdeki erkek çocuğu annenin aldatılmasına rağmen sustuğunu,elinden bir şey gelmediğini görüyor..ve bir şekilde bunu beyni modelliyor..erkeğinde bunu yapmasının normal olduğunu beyninin bir köşesine kazıyor.ve bu erkek çocuk büyüdüğünde babasıın izinden giderek aldatıyor ve bunu kendisine hak görüyor,kadın nasılsa çocukları için çekere diyor..ee nede olsa küçücük zihin bununla donatıldı..olabilirmi acaba? bence evet..bu sayede şiddeti evde modelleyen çocuk,aldatmanın meşruluğunuda kendine modelliyor..demekki çocuğu olan anneler bunu çocuğu için çektiğini sanarak belkide ileride gelini olacak başka bir kadına oğlunun onu aldatması zemini hazırlıyor..şiddet modelleniyorsa -ki bilimsel araştırmalar öyle- aldatmada gayet güzel modellenebilir..şahsen başıma geldi..babasının kopyası bir evlat..olmaz olası!!

şimdi sen çocuğun için katlanacağını söylüyorsun yaa canımm
aslında hayatındaki en yanlış adımı atıyorsun bunu yaparkenn
o çocuk her geçen gün mutsuz bi ailenin içinde babasından nefret ederek büyüyecek.ve psikolojisi hepten bozulmuş bi çocuk olarak yetişecek bunun tek sebebide sen olacaksınn
bence sen çocuğunu ve kendini düşünüyorsan bu adamdan sana bi hayır gelmeyeceğini bilmelisin
çünkü adam gizli saklı değil alenen seni aldatıyordur cüzdanında resmini taşıyacak kadar hemdee...
bir ömür boyu bu eziyete çekmeye değermi kendinide çocuğunada bu mutsuz hayatı yaşatmaya değermi onu düşün ve kararını ona gör ver canım

Back
X