Yardmcı olurmusnuzz fikirlerinizi almak istiyorumm

Tubiss_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
20
5
1
Kızlarr banada yardımcı olup fikrinizi söylermisinizz. Bende Aldatıldım.... eşim aynı iş yerinde çalıştıgı dul biriyle beni aldatmış. Üstelik kadın buna hat tlfn bile wermek istemiş. Ben bi şekilde bunu öqrendim. Hatta kadınla bile konuştum ama kabul etmedi çocuqu war çocugunun üzerine yemin etti kardeşim qözüyle baktım işim olmaz ws dedi. E tabi eşim kabul eder mi tabiki inkar etti yalanladı. Bende ayrılmak istediqimi qüwensizlik olucaqını we yapamıcaqımı söyledim. Yeminler billahlar werdi ama hep bi qüwensizlik biraz soquma süphe herşeyi bir arada yaşıyorum. We akkımda hep bi soru işareti. Bende diyorum beni sewseydin bana dürüst olurdun inkar etmezdin. Hadi o ..... yalanlıyo. Sen ne yalanlıyosun diyorum. Çokmu sewdinizde dürüst olamadın diyorum. Ooff kötü psikolojiii Ama sürekli başına kakıorum her lafından sonra bi laf atıorum filan. Napsam netsem ne düşünsem bilmiorum. 1 kere yaptin dewamida qelir diorum. nasl qüweneyim kii. Ltfen sizde fikirlernizi yazsaniz. Esimin neden doqrulamadıqını çook çok merak ediorum sadece diorum onu sewmissinde herlde ondan bana sölemion filan diorum tabi arada saçmalıorum. Durum bu yanii

Cidden nasıl bu kanıya vardınız? bi ihtimal yüzünden evliliğinizi bitirmeyin..

Eğer boşanmayacaksanız, bu meseleyi eşelemekten vazgeçin.
Konuşup, anlaştıktan sonra asla bir daha konuyu açmayın.
Ama eğer, bu şekilde yürümez diyorsanız da detayları bilmeniz yine gereksiz.
Sizi üzmekten başka işe yaramaz, davanızı geçimsizlikten açın.
Ayrıca elinizde kesin kanıt var mı, onu merak ettim.
Belki de sadece kuruntu ediyorsunuz...

Nasıl öğrendin bunu kardeş, onu da yazaydın. Yazılmadığında 'sadece his'miş gibi hissediyorum ciddi olamıyorum.
Bence sen de ciddi kullanıcı değilsin ama neyse.

Hep ayni isyerinden oluyo bu aldatmalar nasil yakaldinki nasil emin oldun, onlarin inkar etmesinemi taktin simdi bacim eee tabi kabul etmicekler yaptiklari basit birseymiki kabul etsinler,rahatmi eceksin bu seni dahata yaralayacak normal kabul etmedikleri bundan sonrasi senin icin zor gececek bacim buna hazirlikli ol ya kararini verir ayrlirsin yada suphlerle onu ve kendini bitrirsin boylede evlilik suremez,onun pisman olup duzeltmeye calismasi lazim seninde artik konuyu yzuune vurmaman lazim ha birde onun bir bedel odemesin lazm allah yardimcin olsun cok zor

Olmuyor zaten kendimde mutlu olamıyorum onada söylüorum yapamam olmuo sürekli söleniorum ws diyorum.. kabul etme konusunu duyunca ewt yaralıcak belki ama bilmiorum inlar etmesi hiç hoşuma qitmiyor. Hani qerçekten çok farklı deqişik bir durum yaa. Bi öle düşünüorum bi bölee neler neler yaniii. İnan tam olarak ifade edilemior yani

Nasıl öğrendin bunu kardeş, onu da yazaydın. Yazılmadığında 'sadece his'miş gibi hissediyorum ciddi olamıyorum.
Bence sen de ciddi kullanıcı değilsin ama neyse.
Yo eminim his deqil yani. Haklısınız onu yazmak aklıma qelmemiş.. Eşimin elemanı sölemişti bana.

Bi konu açıyorsunuz öyle bi yeri boş bırakıyorsunuz ki
Biliyorsunuz çünkü herkes soracak nerden öğrendin diye..
Neyse şimdi biz sana ne diyelim istiyorsun?
Eminim diyorsun. Eee? Boşa O zaman.

Ona qöre anlaştık hallettik konu kapandı ama bende kapanmıor sürekli bi hata yaparmı yalanları warmı die düşünmekten hem kendimi hem onu yiyorum. Aldatılmayı hanqi kadın direk affedebilir kiii. Boşanma dawası açmadım henüz. Yeni olduqu için ne yapim needim nasıl olur hiç bişi bilmiyorum. Burya yazmak istedim. Ayrıca sizede tşk ederim cwp werip fikirlernizi sölediqiniz içinn

Rica ederim.
Aldatılmak asla hazmedilecek bir şey değil, tamiri bile neredeyse imkansız.
Bu güven sarsılması olayı da hemen toparlanacak bir mevzu değil, hele de sizin için cevapsız kalmış birçok soru varken.
Ya dediğim gibi sizin için konu kapanana kadar 40 defa da olsa o konuşmayı gerçekleştireceksiniz ya da direkt kestirip atın.

Ayrıca elemanın yaşanan bir tatsızlık ya da beslenen öfkeden dolayı iftira atmadığına nasıl eminsiniz?

Bi konu açıyorsunuz öyle bi yeri boş bırakıyorsunuz ki
Biliyorsunuz çünkü herkes soracak nerden öğrendin diye..
Neyse şimdi biz sana ne diyelim istiyorsun?
Eminim diyorsun. Eee? Boşa O zaman.
Aklıma qelmemiş. tşkler Düzelttim şimdi olmuştur umarım.

Gerçekten Allah yardımcınız olsun.
Böyle durumlar insanı kemirir, bitirir.
Gerçekten aldattığına "eminseniz"
böyle bir ömür geçmez diye düşünüyorum.
Her mutlu anınızda dahi bu olayı hatırlayıp, eşine laf sokacaksın. Böyle kavgalar harlanıp duracak. Eşinin elemanı yanlış anlamış olamaz değil mi? Yanlış anlaşılmadan dolayı bir evlilik bitse nice olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…