Eşimin ynnda çalışan elemanı sölemişti bana. Doqruluquna eminim yaniNerden öğrendin?
Nasıl bu kadar eminsin.
Elinde kanıtların varsa dava açabilirsin.
Olmuyor zaten kendimde mutlu olamıyorum onada söylüorum yapamam olmuo sürekli söleniorum ws diyorum.. kabul etme konusunu duyunca ewt yaralıcak belki ama bilmiorum inlar etmesi hiç hoşuma qitmiyor. Hani qerçekten çok farklı deqişik bir durum yaa. Bi öle düşünüorum bi bölee neler neler yaniii. İnan tam olarak ifade edilemior yaniHep ayni isyerinden oluyo bu aldatmalar nasil yakaldinki nasil emin oldun, onlarin inkar etmesinemi taktin simdi bacim eee tabi kabul etmicekler yaptiklari basit birseymiki kabul etsinler,rahatmi eceksin bu seni dahata yaralayacak normal kabul etmedikleri bundan sonrasi senin icin zor gececek bacim buna hazirlikli ol ya kararini verir ayrlirsin yada suphlerle onu ve kendini bitrirsin boylede evlilik suremez,onun pisman olup duzeltmeye calismasi lazim seninde artik konuyu yzuune vurmaman lazim ha birde onun bir bedel odemesin lazm allah yardimcin olsun cok zor
Yo eminim his deqil yani. Haklısınız onu yazmak aklıma qelmemiş.. Eşimin elemanı sölemişti bana.Nasıl öğrendin bunu kardeş, onu da yazaydın. Yazılmadığında 'sadece his'miş gibi hissediyorum ciddi olamıyorum.
Bence sen de ciddi kullanıcı değilsin ama neyse.
Ona qöre anlaştık hallettik konu kapandı ama bende kapanmıor sürekli bi hata yaparmı yalanları warmı die düşünmekten hem kendimi hem onu yiyorum. Aldatılmayı hanqi kadın direk affedebilir kiii. Boşanma dawası açmadım henüz. Yeni olduqu için ne yapim needim nasıl olur hiç bişi bilmiyorum. Burya yazmak istedim. Ayrıca sizede tşk ederim cwp werip fikirlernizi sölediqiniz içinnEğer boşanmayacaksanız, bu meseleyi eşelemekten vazgeçin.
Konuşup, anlaştıktan sonra asla bir daha konuyu açmayın.
Ama eğer, bu şekilde yürümez diyorsanız da detayları bilmeniz yine gereksiz.
Sizi üzmekten başka işe yaramaz, davanızı geçimsizlikten açın.
Ayrıca elinizde kesin kanıt var mı, onu merak ettim.
Belki de sadece kuruntu ediyorsunuz...
Pardon da çok mu komik qeldi size ?
Rica ederim.Ona qöre anlaştık hallettik konu kapandı ama bende kapanmıor sürekli bi hata yaparmı yalanları warmı die düşünmekten hem kendimi hem onu yiyorum. Aldatılmayı hanqi kadın direk affedebilir kiii. Boşanma dawası açmadım henüz. Yeni olduqu için ne yapim needim nasıl olur hiç bişi bilmiyorum. Burya yazmak istedim. Ayrıca sizede tşk ederim cwp werip fikirlernizi sölediqiniz içinn
Aklıma qelmemiş. tşklerBi konu açıyorsunuz öyle bi yeri boş bırakıyorsunuz ki
Biliyorsunuz çünkü herkes soracak nerden öğrendin diye..
Neyse şimdi biz sana ne diyelim istiyorsun?
Eminim diyorsun. Eee? Boşa O zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?