Yardmcı olurmusnuzz fikirlerinizi almak istiyorumm

Rica ederim.
Aldatılmak asla hazmedilecek bir şey değil, tamiri bile neredeyse imkansız.
Bu güven sarsılması olayı da hemen toparlanacak bir mevzu değil, hele de sizin için cevapsız kalmış birçok soru varken.
Ya dediğim gibi sizin için konu kapanana kadar 40 defa da olsa o konuşmayı gerçekleştireceksiniz ya da direkt kestirip atın.
Bir de hem eşiniz hem diğer kadın reddederken, nasıl bu kadar emin oldunuz?
Şöle söliim eşimin elemanlarını bende biliorm tanıorum we konusuoruz araip soruoruz birbrimizi. Bana söledi tabi emin olmak için o orada biraz konunun üstüne düştü hani orda nasl dawranior bakior falan takip ediodu. O aldattıqı kadın orda başka elemana sölemiş iyi olduqunu birine kızda ondan öqrenip doqrulayıp bana anlatıor filan hani bu şekilde dewam edior muhhabet. Hani kuruntu ws olsa inanın burya kadar yazmazdım uzun uzun zaten.

Gerçekten Allah yardımcınız olsun.
Böyle durumlar insanı kemirir, bitirir.
Gerçekten aldattığına "eminseniz"
böyle bir ömür geçmez diye düşünüyorum.
Her mutlu anınızda dahi bu olayı hatırlayıp, eşine laf sokacaksın. Böyle kavgalar harlanıp duracak. Eşinin elemanı yanlış anlamış olamaz değil mi? Yanlış anlaşılmadan dolayı bir evlilik bitse nice olur..
Allah razı olsun çok saolun aminnn. Hemde nasl kemirior insanın içi kabusunuz oluor resmennn... yok onu da konustuk yanlıstır şudur budur diye ama malesef ki doqru.. haklısınız aynı dediqiniz qibi oluor zaten bende öle dedim böle 1 ömür qeçiremeyiz yani ben yapamam dedi. Ama eşimde sanki tek dünyası benmişim qibi yediqi haltı saymadıqından o şekilde dawranması. Ama nafile yaniiii. Boşanma dawası açayım diyorum aldatıldım diye o dawayı bile nasl açarım ki die düşünüyorum :(

Şöle söliim eşimin elemanlarını bende biliorm tanıorum we konusuoruz araip soruoruz birbrimizi. Bana söledi tabi emin olmak için o orada biraz konunun üstüne düştü hani orda nasl dawranior bakior falan takip ediodu. O aldattıqı kadın orda başka elemana sölemiş iyi olduqunu birine kızda ondan öqrenip doqrulayıp bana anlatıor filan hani bu şekilde dewam edior muhhabet. Hani kuruntu ws olsa inanın burya kadar yazmazdım uzun uzun zaten.
Anladım şimdi...
Ama yine de ben böyle bir şeyi yaşamış olsaydım yüzde yüz inanamazdım, onu söyleyeyim.
Çünkü reddedilemeyecek bir kanıt yok, belki o kadın iftira attı ya da size anlatan kişiler durumu yanlış yorumladı bilinmez.
Tek diyeceğim, içinizi akıtın eşinize.
Ne var ne yok söylemeden o acı geçmez, kırın dökün bağırın çağırın ki önünüze bakabilesiniz.
Allah yardımcınız olsun.

Anladım şimdi...
Ama yine de ben böyle bir şeyi yaşamış olsaydım yüzde yüz inanamazdım, onu söyleyeyim.
Çünkü reddedilemeyecek bir kanıt yok, belki o kadın iftira attı ya da size anlatan kişiler durumu yanlış yorumladı bilinmez.
Tek diyeceğim, içinizi akıtın eşinize.
Ne var ne yok söylemeden o acı geçmez, kırın dökün bağırın çağırın ki önünüze bakabilesiniz.
Allah yardımcınız olsun.
Ewt ama inanın çok uqraştık bu konu için hatta elemanı diyodu abla hani abi öqrense kötü olur filan diye. Elemanları beni sewiordu konusuorduk ama eşim aslnda konusmamı çok istemiordu içten içe tabi bana bişi diyemiodu konuşma etme diye ama anlaşılıordu. Hatta bi ara elemanlara çalısırken tlfnu bile yasaklamıştı o derece. Diyorum ya daha neler neler yazsam anlatsam herşeyiii çokkk uzun olurrrr. Az uzunda olsa qene okuyup cwp weriorsunuz. Allah sizlerden razı olsun çok tşkr ederim

qüwenmek? Neden böyle yazıyorsunuz, q ve g, w ve v farklı seslere karşılık gelen harflerdir, konuşurken de bu sesleri mi çıkarıyorsunuz? Yoksa telefonunuzda mı sorun var? Ciddi konular böyle göz tırmalayan hatalarla yazılmasa keşke.
Dilbilgisi kitabı çıkarın demiyoruz ama en azından biraz özen gösterilmeli.

qüwenmek? Neden böyle yazıyorsunuz, q ve g, w ve v farklı seslere karşılık gelen harflerdir, konuşurken de bu sesleri mi çıkarıyorsunuz? Yoksa telefonunuzda mı sorun var? Ciddi konular böyle göz tırmalayan hatalarla yazılmasa keşke.
Dilbilgisi kitabı çıkarın demiyoruz ama en azından biraz özen gösterilmeli.
Sen de ögretmensin sanırım. Herkesin derdi başkayken sizlerinde böle yazması bana çok acaip geliyor.. Bunu yazarak bile kendinizi yormuşsunuz bence

Lütfen düzgün Türkçe kullanır mısınız.
Ne kadar itici görünüyor farkında mısınız?
Çok mu zor düzgün yazmak..

Konunuza gelince eşinize değil elemanına inanıyorsanız, ortada hiçbir somut delil yokken bu hale geliyorsanız zaten aorun var demektir aranızda.. Büyük bir güven problemi..

Lütfen düzgün Türkçe kullanır mısınız.
Ne kadar itici görünüyor farkında mısınız?
Çok mu zor düzgün yazmak..

Konunuza gelince eşinize değil elemanına inanıyorsanız, ortada hiçbir somut delil yokken bu hale geliyorsanız zaten aorun var demektir aranızda.. Büyük bir güven problemi..
Sizde mi ögretmensiniz ? Burda ders wermeye mi kalkıyosunuz? Zor mu konusuna qelince alışkanlık diyelim...
Elemana inanmak konusuna qelince de demekki inandım ki kalktım buraya yazdım bu kadar kafaya taktım kendimi yedim.. kız bana söliyince a öle mi diye hırlayıp qürlemedim üstüne dha bir çok şey oldu... dogrulugu war ki şuan bu durumdayım.. insanların dertleri sorunlarına bakmayıp yok yazısı yok konuşması dogrulugu yanlışlıgını eleştirmek ne qüzel dimii sizde haklısınızz herkesin derdi sorunu kendine..

Sizde mi ögretmensiniz ? Burda ders wermeye mi kalkıyosunuz? Zor mu konusuna qelince alışkanlık diyelim...
Elemana inanmak konusuna qelince de demekki inandım ki kalktım buraya yazdım bu kadar kafaya taktım kendimi yedim.. kız bana söliyince a öle mi diye hırlayıp qürlemedim üstüne dha bir çok şey oldu... dogrulugu war ki şuan bu durumdayım.. insanların dertleri sorunlarına bakmayıp yok yazısı yok konuşması dogrulugu yanlışlıgını eleştirmek ne qüzel dimii sizde haklısınızz herkesin derdi sorunu kendine..
Yok, muhasebe uzmanıyım.
Ama Türkçeyi doğru kullanmak için öğretmen olmak gerekmiyor diye biliyorum, yanılıyor muyum acaba?

Şu üslubunuz yüzünden konunuza yorum alamamışsınız bile, gerçek hayatınızda da böyleyseniz işiniz zor..

Neyse,karşılıklı iki kelam edecek durumda dahi değiliz. Size iyi günler

ogretmen degilim ekonomistim aliskanliginiz icin bence kitap okumalisiniz... hem esine de sarmamis olur kendini gelistirirsin.
Kendimi qeri kalmış olarak qörmüyorum. Ndense insanlar bişiye taktı mı hop arka arkaya artık sıralanırr türkçeyi düzgün kullananlar...

Yok, muhasebe uzmanıyım.
Ama Türkçeyi doğru kullanmak için öğretmen olmak gerekmiyor diye biliyorum, yanılıyor muyum acaba?

Şu üslubunuz yüzünden konunuza yorum alamamışsınız bile, gerçek hayatınızda da böyleyseniz işiniz zor..

Neyse,karşılıklı iki kelam edecek durumda dahi değiliz. Size iyi günler
Üslubumun qayet iyi olduqunu düşünüyorum. Tekrar tekrar sölemekten sıkıldım sadece. 1 kişi söyledi diye herkes aynı muhabbeti eder oldu. Gerçek hayattada q, w olarak mı kullanıorsun demiş birisi. Hani laf sokayımda nereye qiferse qitsin.. Alışkanlık olmuş alfabeyi bende biliyorum. Türkçeyide biliyorum. Ben burya yazdım. Yardmcı olmak isteyen fikrini söylemek zaten söyledi yinede yazanlardan ALLAH razı olsun. Buraya herkes yazsın diye bişi demedim beklemedimde. Herkesin düşüncesine saygım war..

bacim Turkcede guzelim G harfi varken ne diye Q kullniyorsun guzelim V Harfi varken ne diye W Kullaniyorsun yas kac??? 13 14 sanirim. ya da sen egitimi o yasta biraktin...
Ewt çok dogru bi tespit. Tabi yaş 13 14 ama ewliyim. Gerçekten tebrikler. Eqitimide 13 14 yaşında bırakmadım. Ayrıca onları neden k0çümsüyorsunuz. Okumayıp qayette kendini qelistiren insanlar war. Bir laf söylüyosunuz ama bakın bakalım nereye qidiyor. Sizde bunu düşünerek konuşun isterseniz. Ben buraya kimseden yazı dersi almaya qelmedim. Gördüqünüz qibi alışkanlık olmuş we ben memnunum bi rahatsızlık duymuyorum. Ayrıca Türkçeyi 4/4 lük kullandıqınız için sizi tebrik ederim başarılarınızın dewamı dilerim..

Üslubumun qayet iyi olduqunu düşünüyorum. Tekrar tekrar sölemekten sıkıldım sadece. 1 kişi söyledi diye herkes aynı muhabbeti eder oldu. Gerçek hayattada q, w olarak mı kullanıorsun demiş birisi. Hani laf sokayımda nereye qiferse qitsin.. Alışkanlık olmuş alfabeyi bende biliyorum. Türkçeyide biliyorum. Ben burya yazdım. Yardmcı olmak isteyen fikrini söylemek zaten söyledi yinede yazanlardan ALLAH razı olsun. Buraya herkes yazsın diye bişi demedim beklemedimde. Herkesin düşüncesine saygım war..
Oldu.. We size iyi qünler diliorum:işsiz:

Kendimi qeri kalmış olarak qörmüyorum. Ndense insanlar bişiye taktı mı hop arka arkaya artık sıralanırr türkçeyi düzgün kullananlar...
Kesinlikle birileri yazdı diye değil emin ol ama ilk yazını okuyunca takılmamak elde değil .Yazı şeklin görüntü olarak hiç hoş gözükmüyor ve bu kadar abartılı harf değişimi yapınca konuya odaklanmak yerine harf değişikliğine odaklanılıyor bence :deli:

Back
X