Bilinçli ettiğini düşünmüyorum ama bu onu haklı kılmıyor işte. Evet pişman ama ben bunu hazmedemem yani seviyorum ama hazmetmek zor. Nasıl unuturum bilmiyorum. Af dilemese unutucak gibiydim ama af dilemesi beni sarstıAyrilik olayinda öfkesine yenilip kufur etmis.
Ayriligi kabul etmediginiz icin bilincli kufur etmis de olabilir sizden kurtulmak icin o ara.
Simdi de geri istiyor
Evet. Pişmanlığını hissediyorum ama gururum ağır basıyor. 3 Yıl da çok büyük yanlışını gördüm diyemem. Ama affedersem nasıl yüzyüze bakarız bilmiyorum. Kafam çok karışıkAyrilik olayinda öfkesine yenilip kufur etmis.
Ayriligi kabul etmediginiz icin bilincli kufur etmis de olabilir sizden kurtulmak icin o ara.
Simdi de geri istiyor
Evet. Pişmanlığını hissediyorum ama gururum ağır basıyor. 3 Yıl da çok büyük yanlışını gördüm diyemem. Ama affedersem nasıl yüzyüze bakarız bilmiyorum. Kafam çok karışıkAyrilik olayinda öfkesine yenilip kufur etmis.
Simdi de geri istiyor
Cveabı biliyorum dediğiniz gibi. Ama işte 3 yıl var ve iyi bir insan olarak tanıdım hep. Bir hata mıdır da diyorum ama hazmedemem gururluyumdurAslinda cevabınizi kendiniz verdiniz.
Haklısınız. Bir anlık hata mıdır diyorum ama gururum peşimi bırakmıyor. Bir de işin kötüsü hala çok seviyorum ve unutamamaktan çok koırkuyorumAsla ama asla barışmayın lütfen siz ettiği küfürleri haketmiyosunuz bunu kendinize yapmayın
Anlık sinirle küfür eden insan diğer anlık sinirlenmelerde neler yapabilir bir düşünün derim
Cveabı biliyorum dediğiniz gibi. Ama işte 3 yıl var ve iyi bir insan olarak tanıdım hep. Bir hata mıdır da diyorum ama hazmedemem gururluyumdur
Unutamamktan çok korkuyorumDoğrusnu yapmıssınız zaten özünde iyi insan olsa bir yerleri sıkıştıgında küfretmez.
Ajda pekkanın palavra sarkısı buna en güzel örnektir.
Haklısınız kesinlikle. Ama iki durum içinde pişmanlığını öyle hissetiriyor ki ister istemez kafam karışıyor. Bir de seviyorum salak gibi hala. Hiç unutamamktan çok korkuyorum. En güze zamanlarımı onla yaşadım ve hep destekçimdi. Şimdi onu kaybetmek ağır geliyorKüfürü affettiniz hadi yalanı nasıl affedeceksiniz , yalanı affettiniz küfür ne olacak? Bence barışsanız bile eskisi gibi olmayacak bunu siz de biliyorsunuz. Hem alttan almış olacaksınız bunların ileride daha kötüsü yaşanırsa kendinize saygınızı yitirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?