:( Yardmızınıza İhtycm var

Neydiney

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
875
626
33
Kızlar selam.
Sizinle paylaşmak istedim bir derdim var. Yaşım 28. Erkek arkadaşımla başladığımızda her şey çok güzeldi. Sabırlı nazik ve dünyanın en anlayışlı insanıdır. ( Ben ebeyim ve hastane ortamı çok stresli. Bana hep yardımcı olmuştur bu konularda ).3 Yıllık ilişkinin son aylarında biraz gerginlikler oldu aramızda. İkimizin de hataları vardı elbet ama erkek arkadaşım asabi ve kırıcı biri olmaya başladı.Sorumluluğu yüksek bir işe girmişti ve stresliydi. Ayrılıklarımız oldu kısa süreli zaman zaman ama birbirimizden vazgeçemedik hiç.

Bir gün tartıştık ve ikimizin hatasıyla tartışma şiddetlendi. Çok hassas oldum bir ana denk geldi ve ayrılmak istedi. Ben ise ayrılmak istemediğimi söyledim. ( Normalde bunu yapmam gurursuz değilim ama o an çok kötü hissettim ve ayrılmanın gereksiz bir karar olduğunu söyledim). Tartıştık ve bir anda bana küfretti. İnanın şok oldum daha önce yaptığı bir şey değil aksine çok seviyelidir. Ama ettiği küfürler çok ağır ( a..k, s.tr git, a.. k.. evladı vs..). Bir daha aramadım yazmadım. O bir gün sarhoşken bana acı çektiğini hissetirecek bir mesaj attı. Bir daha yazma dedim. Aradan 1 ay geçti ve tekrar mesaj attı. Hayatının en büyük pişmanlığı olduğunu, ne olursa olsun yapmaması gerektiğini, o an çok kızgın olduğunu vs yazmış.
Birde erkek arkadaşım bana yalan söylemişti bir konuda. Önemli bir konu sayılır. Bunun ile ilgili de pişman olduğunu yalan söylemek istemediğini ama bir anlık gaflet ile söyleyip sonra toparlayamadığını ve öyle sürdüğünü söyleyip özür diledi. Maalesef onu seviyorum hala ama yaptıklarını hazmedemiyorum. Hele ettiği küfürleri kaldıramıyorum. Ne yapmam lazım kızlar bana yardım edin onu nasıl unuturum ya da nasıl bir karar vermem lazım sizce ?

Ayrilik olayinda öfkesine yenilip kufur etmis.
Ayriligi kabul etmediginiz icin bilincli kufur etmis de olabilir sizden kurtulmak icin o ara.
Simdi de geri istiyor

Doğrusnu yapmıssınız zaten özünde iyi insan olsa bir yerleri sıkıştıgında küfretmez.
Ajda pekkanın palavra sarkısı buna en güzel örnektir.

Affetmeyin..
Gurur aşkı yener malesef. Aşk olsa bile insan hazmedemez ve mutsuz olur. Unutursunuz zamanla..

Tartışmalar elbette olır. Basen beyaz yalanlar da söyleyebiliriz, ama küfretmek çok ileri gitmek. Baya iğrenç küfürler etmiş ve bana göre saygısını yitirmiş. Sonuçta işi ne kadar stresli olursa olsun sana küfretmemesi gerek. Kendi nefsine sahip çıkabilir güçte sizin analattığınıza göre. Bence onu affetmeyin ve kendi yolunuza bakın. İleride daha büyük sorun olabilir böyle konular.

Asla ama asla barışmayın lütfen siz ettiği küfürleri haketmiyosunuz bunu kendinize yapmayın

Anlık sinirle küfür eden insan diğer anlık sinirlenmelerde neler yapabilir bir düşünün derim

Ettiği küfürleri ve size yaptıklarını hazmedecekseniz
Devam edin...

Kişiliği ortada
Evli değilsiniz, zamanla unutursunuz

Küfür etmeyen
Yalan söylemeyen
Zırt pırt ayrılmak istemeyen normal insanlara şans verin bence

Cveabı biliyorum dediğiniz gibi. Ama işte 3 yıl var ve iyi bir insan olarak tanıdım hep. Bir hata mıdır da diyorum ama hazmedemem gururluyumdur

Ayriligi kabul etmediginiz icin bilincli kufur etmis de olabilir sizden kurtulmak icin o ara.
Simdi de geri istiyor
Bilinçli ettiğini düşünmüyorum ama bu onu haklı kılmıyor işte. Evet pişman ama ben bunu hazmedemem yani seviyorum ama hazmetmek zor. Nasıl unuturum bilmiyorum. Af dilemese unutucak gibiydim ama af dilemesi beni sarstı

Simdi de geri istiyor
Evet. Pişmanlığını hissediyorum ama gururum ağır basıyor. 3 Yıl da çok büyük yanlışını gördüm diyemem. Ama affedersem nasıl yüzyüze bakarız bilmiyorum. Kafam çok karışık

Simdi de geri istiyor
Evet. Pişmanlığını hissediyorum ama gururum ağır basıyor. 3 Yıl da çok büyük yanlışını gördüm diyemem. Ama affedersem nasıl yüzyüze bakarız bilmiyorum. Kafam çok karışık

Asla ama asla barışmayın lütfen siz ettiği küfürleri haketmiyosunuz bunu kendinize yapmayın

Anlık sinirle küfür eden insan diğer anlık sinirlenmelerde neler yapabilir bir düşünün derim
Haklısınız. Bir anlık hata mıdır diyorum ama gururum peşimi bırakmıyor. Bir de işin kötüsü hala çok seviyorum ve unutamamaktan çok koırkuyorum

Cveabı biliyorum dediğiniz gibi. Ama işte 3 yıl var ve iyi bir insan olarak tanıdım hep. Bir hata mıdır da diyorum ama hazmedemem gururluyumdur

Ben : kendi cevabinizi verdiniz diye söyledim.

Ve siz : Ama aslinda...

Yani aslinda affetmek istiyorum demeye getiriyorsunuz. Yani ne bekliyorsunuz? Sonucta kararini siz vermisiniz yada vericeksiniz.

Doğrusnu yapmıssınız zaten özünde iyi insan olsa bir yerleri sıkıştıgında küfretmez.
Ajda pekkanın palavra sarkısı buna en güzel örnektir.
Unutamamktan çok korkuyorum Öyle büyük yanlışları da oldu diyemem 3 yıl boyunca ama affedersem nasıl yüzyüze bakarız bilmiyorum

Küfürü affettiniz hadi yalanı nasıl affedeceksiniz , yalanı affettiniz küfür ne olacak? Bence barışsanız bile eskisi gibi olmayacak bunu siz de biliyorsunuz. Hem alttan almış olacaksınız bunların ileride daha kötüsü yaşanırsa kendinize saygınızı yitirirsiniz

Haklısınız kesinlikle. Ama iki durum içinde pişmanlığını öyle hissetiriyor ki ister istemez kafam karışıyor. Bir de seviyorum salak gibi hala. Hiç unutamamktan çok korkuyorum. En güze zamanlarımı onla yaşadım ve hep destekçimdi. Şimdi onu kaybetmek ağır geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…