K
kaybolanzaman
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kaybolanzaman
Merhabalar evliyim yaklaşık 1.5 yıldır 2009 mayıs ayında şirket hattıma bır telefon geldi eşim yanımdayken ve eşimi istedi bende verdım ve eşim yanlış numara dedi ve konuyu kapattık şans ya olurmu olur sonucda dedim akşam maillerimi kontrol derken eşimin mailine gelen bır maili gordum heralde yıne spamdır dedım vede ve açıp bakdım bırde ne goreyım gelen maılde ortalama yazan suydu hem dun arayıp konusuyorsun hemde ben arayınca tanımıyorum deyıp bır kadın cıkıyor ben senın bıldıgın ınsanlardan degılım gıbı bır maıl !!! Çıldırdım sordum ılk basta yemınler ettı ve sonra itiraf ettı bır okey sıtesınde tanısmıslar ve baska hıcbırsekılde konusmamıslaf sadece muhabbetkı bundan bende emın olmak ıcın kızı aradım sadece konusduk ama yemın ederım evlı oldugunu bılmıyordum yanı bende evlıyım felan dedı hem sadece oyle okey masasındakı bır muhabbetti doğum gunum oldugunu ogrenınce aradı benı felan dedi. Cok buyuk yıkıldım tamam ortada bır durum olmasada nıy bana yalan soyleyıp bırılerını aramısdı. Yalnız o aradıı gunu cok ıyı hatırlıyorum hastalıktan oluyordum ust kattaydım alt kata ındıgımde pc basında okeydeydı ılac lazım dedım 10 15 dk bekledıkden sonra gıdıp ılac aldı yanı dusunsenıze o sahsıyetle konusmak ıcın beklettı benı. Tabı bunları hatırladıkca delırdım. Aradan aylar gecdı vede bayramın 3.gunu pcde o okey programını ındırdıgını ve sıldıgını anladım evet gırememıs okeye ama amac gırmekdı ben geldım ve bunu daha oncede tekrarladı ayrıca kızda yuzsuz o olaydan sonra maıl atmısdıkı tamam normal merhaba nasılsın felan demısdı ki bunları ben gormedım ıkı maılıne atınca ıkıncı maılını sılmemıs esım ordan gordum cevabıda sorun cıkmasın dıye solemedım oldu. Sorunum şu artık eşime asla ama asla guvenmıyorum! Bu şekildede bu evlilik nasıl yurur bılmıyorum bayramın 3.gununden berı cok kotuyum boşanmayı dusunuyorum çünkü bu guvensızlıkle bu ılıskı ne kadar surer bılemıyorum. Yardımcı olun arkadaslar sız olsanız ne yapardınız
((((((((