Yardmnza ihtiyacm var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaybolanzaman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kaybolanzaman

Ziyaretçi
Merhabalar evliyim yaklaşık 1.5 yıldır 2009 mayıs ayında şirket hattıma bır telefon geldi eşim yanımdayken ve eşimi istedi bende verdım ve eşim yanlış numara dedi ve konuyu kapattık şans ya olurmu olur sonucda dedim akşam maillerimi kontrol derken eşimin mailine gelen bır maili gordum heralde yıne spamdır dedım vede ve açıp bakdım bırde ne goreyım gelen maılde ortalama yazan suydu hem dun arayıp konusuyorsun hemde ben arayınca tanımıyorum deyıp bır kadın cıkıyor ben senın bıldıgın ınsanlardan degılım gıbı bır maıl !!! Çıldırdım sordum ılk basta yemınler ettı ve sonra itiraf ettı bır okey sıtesınde tanısmıslar ve baska hıcbırsekılde konusmamıslaf sadece muhabbetkı bundan bende emın olmak ıcın kızı aradım sadece konusduk ama yemın ederım evlı oldugunu bılmıyordum yanı bende evlıyım felan dedı hem sadece oyle okey masasındakı bır muhabbetti doğum gunum oldugunu ogrenınce aradı benı felan dedi. Cok buyuk yıkıldım tamam ortada bır durum olmasada nıy bana yalan soyleyıp bırılerını aramısdı. Yalnız o aradıı gunu cok ıyı hatırlıyorum hastalıktan oluyordum ust kattaydım alt kata ındıgımde pc basında okeydeydı ılac lazım dedım 10 15 dk bekledıkden sonra gıdıp ılac aldı yanı dusunsenıze o sahsıyetle konusmak ıcın beklettı benı. Tabı bunları hatırladıkca delırdım. Aradan aylar gecdı vede bayramın 3.gunu pcde o okey programını ındırdıgını ve sıldıgını anladım evet gırememıs okeye ama amac gırmekdı ben geldım ve bunu daha oncede tekrarladı ayrıca kızda yuzsuz o olaydan sonra maıl atmısdıkı tamam normal merhaba nasılsın felan demısdı ki bunları ben gormedım ıkı maılıne atınca ıkıncı maılını sılmemıs esım ordan gordum cevabıda sorun cıkmasın dıye solemedım oldu. Sorunum şu artık eşime asla ama asla guvenmıyorum! Bu şekildede bu evlilik nasıl yurur bılmıyorum bayramın 3.gununden berı cok kotuyum boşanmayı dusunuyorum çünkü bu guvensızlıkle bu ılıskı ne kadar surer bılemıyorum. Yardımcı olun arkadaslar sız olsanız ne yapardınız :(((((((((

ben de olsam güvenmem ama bekara bosamak kolay demişler..herhalde iyi bir kavgayı hakediyor kocanız.

Tam olarak anlayamadim simd bunlar nezamandir görüsüyorki....benneyaptımki

Sen sanki kararini vermissin, güvenmiyorum diyorsun, güven olmadigi yerde evlilikte yürümez..

Canım benim ya çok zor bir durum seninki

En güzeli ikinizde biraz ara verin rahat kafayla düşünün derim

Evinizden interneti iptal ettirin bence

Eşine de güvenin kalmaz doğal olarak yaptığı yenilir yutulur bişey değil sonuçta

Dediğim gibi sadece biraz ayrı yaşayın ve o zaman sende kendin için doğru kararı vermiş olursun

kesın olarak boşanıcakmısınız?..
eger kararınız kesın ıse dıcekler boşdur ozaman..
ama hayatta herkese ıkıncı sans verılmelı bence sız henuz evlılıgın basındasınız..
ve cıftler en az2 sene ıcınde alısırlarmıs bırbırıne bu donemde zorlukların olması sorunlaın cıkması kacınılmazdır..evlı bı kadın mesaj atıyo esınıze ve yuzyuze dahı nerde nedır ne oldu bellı olmayan bı kadın..ve bunun ıcın esınızden ayrılcaksınız..
ıkıkez dusunun derım pıreye kızıpda yuvanızı yıkmayın derım esınızle konusun ıyıce aklınızda soru ısaretlerı kalmayacak bıcımde ..sanal ortamda yaşanan bı konusmayı aldatma olarak gormem acıkcası reelde yapamayıpda sanalda konusmakla kendısını tatmın eder en fazla bı erkek ..
eger boşanmaa karar verdıysenız esınız ne dıyo pekı bu konuda delıl olarakda maıllerımı gosterceksınız..?..

güvenmiyorsun ve en önemlisi adam da durmak bilmiyor

yol göster belki kendini düzeltr

akannehirakannehir bundan sonra tek mesajli üyelerin konusuna kafa patlatip okadar yaziyi okuyup, sonrada soruma cevabimi alamadan pat diye gidenlere mesaj yazmicam:dilcikar:

kar:gitme::içelim:

Yazdığım yanlış anlaşılmaz umarım ama bu sanal ortam maalesef erkekleri çok cezbediyor...Adeta direnemiyorlar.Ama emin ol geçici heves...Merak de,heyecan de...Sana olan sevgisiyle,evliliğiyle ilgisi olmayan tuhaf bir şey...
Yaşamayan yok gibi desem haksız sayılmam........
Evinde pc ve net olan herkes bu riskle yaşıyor aslında...Değişik geliyor işte.
Sen şanslısın,yakalanmış...Korkmuştur,bi daha yapmamasını sağla.Öfkeni içine atma,uyar ve korkut....
Sıkı bir takip de işe yarar.Ama boşanma sebebi değil bana kalırsa........

Arkadaşlar zaten hanı sevgılı olarak bıle konuşmadı ama bu bıle yıkıyor benı. Ayrıca tabıkı bır msj yazıpda cevap yazıpda cevap alamazsanız haklısınız ama ben yardım almak ıcın yazdım bunlar. Eşim boşanma konusuna cok dırendı ama ben cok fena davranınca sen nasıl ıstersen dıyor. Kafayı yıcem benmı cok despotum yanı aldatmak ask yasamak yada fena yakalamak deıl bence yalan soylemekde aldatmaktır. Size sormamın nedenı farklı dusuncelerın paylasılması benımde daha saglıklı dusunmeme yarıyor :(

çocuğunuz var mı ?

hayır zaten uzun yıllar dusunmuyorum

canım sen tesadüfen görmemiş olsan emin ol görüşmeye başlayıp işi büyüteceklerdi
güvensizlik kötü bişey ama güvenmemekte haklısın ben olsam bende güvenmem
cocugun varsa bir şans daha ver ama eşinide o farkında olmadan göz hapsine
al ve takip et eger hala devam ederse bu işlere onu bırakmaktan başka çaren yok[B
[/B]

Allah yardımcın olsun canım..

Vallahı cok zor bır durum.. ama guven olmadan bır evlılık olmaz yaa..

Cocugun da yok sanırım ?

sakın taviz verme ilişkini gözden geçir ama hemen pes edip boşanma bi şans daha ver boşanmayacaksanda eşine belli etmeden göz hapsine al,sakın güvenmedıgınıde belli etme başına kakma herkes hata yapar eşinin yaptıgı çok büyük bi hata ama daha yeni evlisin boşanırsan belki ilerde pişman olabılırsın neden ikinci bi şans vermedım dıye baktın adamın hala gözü dışarda bitir gençligini ona heba etme....

kocanız kendine heyecan arıyor
evli bir adamın okey sitelerinde tanıştığı kızı aramakta ne demek
tanışması bile hata

Okey sitesinde tanışılıyor ve numaralar birbirlerine veriliyor...
Aldatmaya ramak kalmış..Yakalamasan görüşülecek bal gibi de..

şuan evli kadınla bişeyler yaşamamış olması yarın bekar bir kızla tanışıp görüşmeyeceği anlmaına gelmez...çok zor bi durum...

kusura bakma da okey siteleri kendine kız arayan maceracı evli erkek dolu..

sanalda yapılan şeylere aldatma diye bakmadan, gözdağı vererek affetmek lazım. yoksa sırf bu yüzden boşanırsan yazık olur çünkü yapmayan yok gibi birşey..

umarım bu sanal durumlar reele dönüşmez işte o zaman tehlikeli hal alır.

iyi ki yakalamışsın. bundan sonra sen de o da daha dikkatli olursunuz artık..

hemen boşanma neden gelirki akıllara
çokmu kolaydır bu olay bilemiyorum

hemen boşanma neden gelirki akıllara
çokmu kolaydır bu olay bilemiyorum

Boşanma kolay olmadığı için bu kadar tereddutte kalınır ama boyle bır durumda benım ıcın cok zo dedıgım gıbı bana gore bırıyle yakalamama gerek yokkı yalanda dayakda aldatmak kadar suctur dıye dusunen bır ınsanım ama başa gelince ınsan dusunuyor ve ne kadar zor oldugunun kanaatıne varıyor. Bakalım uzun bır sure daha kavgalı kalıcaz heralde sonucunda ne olacagını ozaman anlıcam :(( Hepınıze tesekkur edıyorum . Yakında psıkologa gıtmeye baslıcam bakalım sonuc ne olucak :(

2006model
Okey sitesinde tanışılıyor ve numaralar birbirlerine veriliyor...
Aldatmaya ramak kalmış..Yakalamasan görüşülecek bal gibi de..
Cok haklısınn hemde çok :(

Back
X