Yardmnza ihtiyacm var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaybolanzaman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uff ya ben bu adamları anlayamıyorum
negerek var böyle şeylere ya
sen farketmesen ne olacaktı yani görüşecekti.
boşanma kararı alınırmı böyle durumda bilmiyorum ama
zor bir karar çünkü.insan kendinide koyuyor ben olsam ne yapardım diye.
tavrını koysan küs kalsan kendini düzeltse
çözüm olumru acaba.

valla cnm denıyorum ıste ama hep aynı yapmıcam dıyor yanı derler yapacam dıyenı tanımıyorum ben :) Hey allam bazen guluyorum bu yasadıklarıma ne buyuk aşkla evlendık bı bılsenız ama sonuç işte budur. Yakaladıgımda tanımıy0rum dıye yemın eden adamın tanıdıgını ogrenınce gelde o yemıne ınan! Artık ne yemınıne ne sozune ne lafına nede baska bırseyıne asla ınanmıy0rum! :( Çok acı gerçekten

Hep denir ya kadının en büyük düşmanı yine kadındır diye işte onu ispatlayan bir örnek daha.

Kadın sizinle konuşuyor vallahi billahi evli olduğunu bilmiyordum hem bende evliyim ayakları çekip hala eşiniz ile iletişim kurmaya çalışıyor.

O kadında azıcık onur olsaydı bir daha ne eşinize bir kelime yazar ne de iletişim kurmaya çalışırdı.

Şimdi düşünüyorum da böyle yıkıcı bir düşüncedeki insana pirim verende mi kabahat, yoksa başkasının tavuğunu kaz görürüm hesabı sağa, sola saldıranda mı çıkamadım işin içinden...

Valla bende bayadır cıkamıyorum gerçekten. Hem kadın hem erkek ıkısıde suclu benım gozumde cunku erkekde evlı oldugunu soylemıyor sızce bunun nedenı ne olabılır sordugunuzda gerek duymadım muhabbetı gecmedı dıyor ama dogum gunu ıcın telefonunu alıp benım sırket hattımdan arayabılıyor!! Ne denır ne yapılır bırde ben tam kestırebılsem. Etrafımda o kadar cok aldatılan evlı bır tanıdıgım kız var o bıl eherseye ragmen affettı sımdı dusunuyorumda ıcınde bunca seyı nasıl kabuledebılmıs ben bukadarlık bır olayda delırmek uzereyım.

siz bu tarz birşey yaşamış olsanız eşinizin davranışı nasıl olurdu?
bence hala evli olabilme ihtimaliniz sıfırdı.
arkadaşların ve sizin de söylediğiniz gibi bu işin sonu görüşmeyle sonuçlanacaktı mutlaka.
ben olsam bu güvensizlikle devam edebilir miydim bilmiyorum..

Zaten sorun orda bende dusunuyorum ne yapıcam dıye :(

Bu tip erkekler Allah dan belalarini istiyor heralde,
kadin evli adam evli neyin pesindesiniz ki tel gorusmelerine kadar giriyorsunuz,
sonrada cok dostane pozlari,
dogum kutlamalari icinmismis yersen:1closedeyes:

Arkadasim tavrinda sonuna kadar haklisin, guven sorunu yasaman da cok olagan,
iyi dusun saglikli kararlar ver..

nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir..

evet kesınlıkle ama kotekler keske ışe yarasa. artık saglıklı dusunmek ıcın bır psıkologa gıdıp destekle beraber kurtulmak ıstıy0rum.

Allah yardımcın olsun canım....
Ama şöyle birşey dene,erkekler konuşmaz böyle anlarda.Sen de bir başına uydurdukça uydurur,kurdukça kurar,depresyonlara dalarsın...
Ona yazmanı öneririm...Ne hissettiysen onu.Hakaret değil,kavga amaçlı değil,öfkeni hakaretle ifade etmeden....Ben dilini kullanarak...Hissettiklerini anlatabilirsin.Soru sormak işe yaramıyor,yanıtsız kalır genelde...Ama en azından ne hissettiğini anlarsa belki güvenini yeniden kazanmaya çalışır...
Lütfen,boşanmak deme.Değmez inan.Sanalda yaşanmış birşey işte ya.Değişik gelmiştir.Ha yakalamasam aldatacaktı,görüşecekti diyorsun ama yakalanmış işte...Bundan sonra dikkatli olursun,zaten şu imaj oldu onda,yok beceremem yakalanırım...Bir daha da cesaret edemez.
Şunu da tekrar söylüyorum,yakalanan var yakalanmayan var ama bu alemde bunu yapmayan bey var mı,sanmam...
sevgiler...Mantıklı ve sakin olmanı tavsiye ederim.....

su an bosanma derim ben ipleri eline al bak bakalım noluo ayrıca o kadın da neymiş öle evliyken işi ne töbee içinden ne geciyorsa ii yaq da kötü eşinle paylaş ama hemen boşanmayı düşünme bence

Bende hemen boşanma diyenlerdenim eşine bir şans daha ver ama bunu verirkende iyice burnu sürtülsünki aynı şeylere yine cesaret edemesin, Bana göre aldatmanın reelide sanalıda bir ama eşin henüz yolun başındaymış evliliğin için ona ikinci bir şansı vermelisin.

Canim eger esin cidden kotu birsey yapacak veya yapmis olsa neden senin sirket hattinini versin ki, kendi telefonuyla konusmaz mi?

Bu tip erkekler Allah dan belalarini istiyor heralde,
kadin evli adam evli neyin pesindesiniz ki tel gorusmelerine kadar giriyorsunuz,
sonrada cok dostane pozlari,
dogum kutlamalari icinmismis yersen:1closedeyes:

Arkadasim tavrinda sonuna kadar haklisin, guven sorunu yasaman da cok olagan,
iyi dusun saglikli kararlar ver..

Ya hic sorma tadilicim ya....evli barkli insanlar ne gibi dostane sohbetler ediyor merak ediyorum....CADIARZU

Ha diyelimki baslarda cok dostane olsa bile yarin öbür gün gayet acik ve secik baska boyutlara gidiyor o arkadasca sohbetler.:olmaz:...akli basinda olan bir erkegin veya kadinin bu tür sohbetlerle isi olmaz kanimca.....:kahve:

Sohbet edeceksen karinla kocanla et.....Hey Allahim hey:hulya:

Evet arkadaşlar yazdıklarınız için ç0k teşekkur ederım gercekten. Dediğiniz gibi zaten anında bosanmıyorum. Psikologdan randevumu aldım bakalım bır ıkı konusmayla denıcez evet dedıgınız gıbı ole dırke bır aldatma yok. Benim hattımdan aramasıda gercekten en ılgıncı bırsey yapcak olsa dahada temkınlı olması lazımdı. Fakat belkıde akıl edemedı. Ve bunun gıbı bır cok sey var sıralanabılecegımız. Artık zamana bırakıy0rum bakalım bolucak nasıl atlatıcam...

Adam evli kızla konuşuyorsunuz kız hala mesaj atıyor ya bu nasıl bir kadındır ya tövbe tövbe.şeref yok bunlarda yok..

canım benim kocam melek gibi bir adam ama o bile ilk başlarda (aldatılma asla yok) bocaladı bende dahil !belirli bi zaman geçirmeniz gerekiyor beraber ama üzerinde de dur derim boş bırakma ...

Emınım yanı bende asla boyle bır durum beklemezdım bekleyemezdım! Ama işte tabıkı zaten eger olmazsa olmaz zamana bırakıcaz hangısı hayırlısıysa o secenegı kullanıcaz.

bu erkek milleti her kadını çantada keklik sano baksanıza kızlar!! eşide tabi zaten elde avuçta ohhh mis gibi aldat kadının ruhu duymaz die aldatma yapıolar
BENCE eşinin yaptığı yüzde yüz aldatma...
affedersen gerisi gelir yeni hikayeler peşinde olur hep unutmaki tarih tekkerrürden ibarettir
bunların hakkı kötekten öte bunlara ölümde yetmes bunlara ii bi zülüm gerekio,çünkü bu tarz erkekler sadcee aldatmakla kalmıolar saf kadınların bizim gibi senin gibi insanların duygularıyla oynuolar düşünsene ne hayallerle evlendin gençliğini verdin en önemlisi emek harcadın onla geçirdiğin zamanını kim geri verebilecek HıÇ kimse...
o yüzden bu bayanlar affetikçe erkekler bunu yapmaktan vazgeçmicek artık bayanların hiç bişiye taviz vermemesi lazım anca tüm bayanlar böle olursa yıllar sonra belki akılları başına gelebilir elindekinin kıymetini anlar herşeyini elindekine verir...

Back
X