Yargılamadan Cevap Bekliyorum Fikirlerinize Ihtiyacim Var

redcloud

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
130
6
Merhaba bayanlar 5 ay once 3 senelik iliskim bitti ve ilk askima geri dondum. Suan gercekten mutluyum gecmisi gecmiste biraktik ama insanlarin olumsuz tavirlarini cok takiyorum. Iliskimizden cekiniyorum boyle olunca da . Asil konuya gelmek gerekirse 3 senelik iliskim bitti dedim ya. Onu da seviyordum lakin beni cok yipratmisti ite kalka yuruttuk. Ve benim bi rahatsizligim var ataklar geciriyorum ayrilmadan once de cok hastaydim ve bu onu biliyordu arayip sormadi beni bende ayrildim. Zaman gecti ilk askimla sans verdik 5 ay sonra... belki yanlisti ama cok mutluyum. Ama bazen 3 senelik iliskimi de dusunuyorum ayrildiktan sonra aramadi hic bu beni uzdu degersiz hissettim. Suan hissettiklerim ne bilmiyorum. Durduk yere uzuyorum kendimi. Lutfen bisiler soyleyin buna ihtiyacim var... yargilamadan cevaplayin lutfen...

Canım zamanla yavaş yavaş izleri silinir.Sana değer vermeyen birini sen de düşünme.Bu yönden bak yani.Millete geldim mi millet iyiyide konuşur kötüyüde.O ne dedi bu ne dedi derken ömrün geçip gider.Sana değer verenlerle ol vermeyenlerle olup birdaha gelmeyecek zamanlarını boşa tüketme..

hani marjinal bizdik diyorum

ya mutluyum diyosun diğeri beni neden aramadı diyosun orda beynim fatal error veriyor

Şuan icin degildi o arayip sormadi dedigim zamanlar ayrildigimiz 5 aylik surec icindeydi bu beni kirdi ama bazen dusunuyorum degerim yokmuymus bu muymus diye...

Canım zamanla yavaş yavaş izleri silinir.Sana değer vermeyen birini sen de düşünme.Bu yönden bak yani.Millete geldim mi millet iyiyide konuşur kötüyüde.O ne dedi bu ne dedi derken ömrün geçip gider.Sana değer verenlerle ol vermeyenlerle olup birdaha gelmeyecek zamanlarını boşa tüketme..

Haklisin gercekten. Cok kirilgan bi yapim var inanin bazen bazi seyleri kaldiramayacak duzeye geliyorum. Insanlar hep konusuyor haklisin gercekten bunu biliyorum ama uygulayamiyorum. Uzulmek icin sebep buluyorum mutlu olmak varsa oysa... ki hastaligim var stresten uzak durmam lazim ben ise israrla stresi hayatima aliyorum. Bu gidisle mutlu olamayacagim.

Deger vermemis ki aramamis. Suan mutlusun, onun arayip aramamasini dert etme derim.
Niye hayatini olumsuz etkileyecek seyler dusunuyorsunuz anlamiyorum.

Hayir bir insan surekli olumsuz dusuncelerle gezdiğinde evrenin cevabi da olumsuz oluyor. Sonra ben niye mutlu olamiyorum diyorsunuz. Kendi enerjinizi olumlu yansitmaya bakin. Aramadiysa aramadi bitmis gitmis, hayatina yeni biri bile girmis daha ne?

Deger vermemis ki aramamis. Suan mutlusun, onun arayip aramamasini dert etme derim.
Niye hayatini olumsuz etkileyecek seyler dusunuyorsunuz anlamiyorum.

Hayir bir insan surekli olumsuz dusuncelerle gezdiğinde evrenin cevabi da olumsuz oluyor. Sonra ben niye mutlu olamiyorum diyorsunuz. Kendi enerjinizi olumlu yansitmaya bakin. Aramadiysa aramadi bitmis gitmis, hayatina yeni biri bile girmis daha ne?

Evet cok haklisiniz inanin diyecek lafim yok...

Bence senin doktorun yine kendin.Mutlu olamıycam diye düşünürsen olamazsın.Bana da bazen gelir kendi kendime mutsuzluk triplerine girerim ama yine kendimi terapi ederim.Hayatında olmayanları değil olan güzel şeyleri hesaba kat.

Bence siz kendinizi mutsuz etmeye yer arıyorsunuz.
Özel değilse rahatsızlığınız nedir?
Allah şifa versin.

Yeni erkek arkadaşınızı sevdiğinize emin misiniz? Zira ben birini seviyorsam, aşıksam eski sevgilim beni zamanında sevmiş sevmemiş, önemsemiş önemsememiş umurumda olmaz.

3 seneden sonra 5 ay bekleyip biri ile birlikte olmaya başlamak çok normal bence duygularının karışması da normal.sonuçta ortada 3 senelik yaşanmışlik var neden niye soruları kafanda dolanabilir.

ama hem yeni sevgilini sevdiginden bahsedip hem de hala eskisine ilgi duymak normal degil.bi yerde bi sıkıntı var belli.

geriye bakarak mutlu olamazsın şuan mutlu bir ilişkin varsa tadını çıkar

X