- 26 Ekim 2013
- 1.801
- 1.398
- 198
aslında bu arkadaş bekar olduğu için evli kişilere felan yemeğe gidiyor akşamları yada dışarı çıkıyor evli çiftlerle bizede bi kaç defa teklif etti eşim de beni kıskandığı için reddetti.. sonra yine bi hafta sonu üçümüz kahve içelim dedi eşim yorgunum bahanesi öne sürdü..bi hafta yine aradı mangal yapalım 3ümüz diye yine bi bahane buldu eşim yok dedi.. madem benle bu kadar anlaşamıyor ne diye hep 3 lü takılalım diyor onu da anlamıyorum ya zaten..
Sadece vakit geçirmek olabilir derdi. Sonuçta yalnızmış. Belki canı mangal istedi herkese sordu herkesin işi vardı ve son olarak da sizi aradı. Olamaz mı? Böyle insanlar var, ben şahsen çok gördüm. Ama tahminimce siz daha farklı şeyler düşünüyorsunuz. Eşinizin de kıskandığını söylediğinize göre size karşı bir şeyler hissediyor olabileceğinden şüpheleniyor olabilir misiniz? Olmaz diye bir şey yok, bu da mümkün sonuçta. Ama anlayamadığım durum, hem eşiniz kıskanıyor diye her şeyi reddediyor hem de konunuzun başında 15 kişilik bir buluşmadan bahsettiniz, bunu nasıl kabul etti? :44: