Yoğun çalışma tempomdan dolayı çocuk istemiyorum bu yüzden her ay 15 de düzenli olarak mesigyna yaptırıyordum ama diğer ay 18 de yaptırdım ve bir gün sonra ilişkiye girdim son ilişkim 10 gün önceydi içime bir endişe düştü sizce kan testi yaptırmalı mıyım yoksa eczanedeki testler yeterli olur mu
Canım bunda yargılayacak bişey yok , herkes aile ve çocuk planlamasını kendine göre ayarlasın zaten en doğal şey mesigyna nedir bilmiyorum fakat sanırım korunman için ilaç gibime geldi. Hakkında hayırlısı olsun varsa da hayırlısı hem karıyer yaparsın hem çocuk bence eczaneden bir test alman yeterli genellikle kaset testler daha iyi yada çubuk olan testler az kuruma çizgisi gösteriyor neyse o çıkar zaten adet geçince daha net olur aslında
Canım bunda yargılayacak bişey yok , herkes aile ve çocuk planlamasını kendine göre ayarlasın zaten en doğal şey mesigyna nedir bilmiyorum fakat sanırım korunman için ilaç gibime geldi. Hakkında hayırlısı olsun varsa da hayırlısı hem karıyer yaparsın hem çocuk bence eczaneden bir test alman yeterli genellikle kaset testler daha iyi yada çubuk olan testler az kuruma çizgisi gösteriyor neyse o çıkar zaten adet geçince daha net olur aslında
3 Ay önceki konunda seni yargıladığını söylediğin kişiler iyiliğin için yorum yapmış ertesi gün ilacı hormonları bozuyor sen değil erkek arkadaşın korunsun demişler......Şu an ki konun için se evde test yap 5 gün geçikme de kesin sonuç çıkar