- 5 Aralık 2021
- 495
- 544
- 18
- Konu Sahibi Dogangunes1
Valla oyle bi sordu ki istediği cevabi verdim sanırım benDüşmez bu, adam bunun numarasını silse şöyle der, bunca zaman silmedi neden bugün sildi. Demek ki aklına geldim hala beni düşünüyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla oyle bi sordu ki istediği cevabi verdim sanırım benDüşmez bu, adam bunun numarasını silse şöyle der, bunca zaman silmedi neden bugün sildi. Demek ki aklına geldim hala beni düşünüyor![]()
Lütfen artık destek alın, bakın yalvarıyorum size.. takıntı haline getirdiniz bu konuyu. Yapmayın, bir insan bu kadar da kendi kul hakkına girmez yahuEsınızı bosadınız,(cocuk yok) vhatsaptan ve ıstagramdan engelini kaldırdınız, telefon rehberiniz de hala numarası eklı silmiyosunuz
Bu normal bı durum mu sebebı nedir? Kendı adınıza empati kurarak yanıt verırmsnz..
Umursamıyorum demektirEsınızı bosadınız,(cocuk yok) vhatsaptan ve ıstagramdan engelini kaldırdınız, telefon rehberiniz de hala numarası eklı silmiyosunuz
Bu normal bı durum mu sebebı nedir? Kendı adınıza empati kurarak yanıt verırmsnz..
Numara silme durumu bana hep gereksiz gelir aklıma da gelmez silmek. Rehberimde bazen bu kimdi ya diye boş boş baktığım isimler olur o dereceEsınızı bosadınız,(cocuk yok) vhatsaptan ve ıstagramdan engelini kaldırdınız, telefon rehberiniz de hala numarası eklı silmiyosunuz
Ben eski kocamin hala avukatiyim, adam 2.’ye evlendiEsınızı bosadınız,(cocuk yok) vhatsaptan ve ıstagramdan engelini kaldırdınız, telefon rehberiniz de hala numarası eklı silmiyosunuz
Yazan oldu mu bilmiyorum ama gidiyor zaten. O kadar şanslı ki. Ailesi arkasinda, maddi kaygısı yok.Eski eşinize olan takıntınız hiç sağlıklı değil. Psikoloğa gidin.
Eşiniz muhtemelen silmedi, engel kaldırdı vb. Önceki hayatınızı hatırlayın. Erkekler kadınlardan daha farklı. Bazıları için boyle şeyler hatırı sayili şeyler değildir. Bir vazoyu bırakırsınız vazoya o orada karşı taraf kaldirmadigi surece kalır. Ama bosanmissiniz demek ki o kadar mutsuzdunuz tabi inat uğruna değilse. 2. Kez vaktinizi çöpe atmayın derim. Önünüze bakinEsınızı bosadınız,(cocuk yok) vhatsaptan ve ıstagramdan engelini kaldırdınız, telefon rehberiniz de hala numarası eklı silmiyosunuz
Normal bir durum bu… Düşman değilsiniz ki..Esınızı bosadınız,(cocuk yok) vhatsaptan ve ıstagramdan engelini kaldırdınız, telefon rehberiniz de hala numarası eklı silmiyosunuz