- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Allah karsima senin gibileri cikarmiyor cikarsa bogarim insanliga hizmet olsun diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah karsima senin gibileri cikarmiyor cikarsa bogarim insanliga hizmet olsun diye
Canim yaa ne dycgimi bilmiyorum kac yasindasnz bir mahsuru yoksa![]()
ewet. Herkes ibre alsın diye:))))))
Bunlar ibret ala ala bitmez bogacaz kurtulcaz yuva yikmak ne kadar kolay asigim seviyorum yap ma yaaa diyip yumrugu suratinin orta yerine patlatasim var o derece
Bunlar ibret ala ala bitmez bogacaz kurtulcaz yuva yikmak ne kadar kolay asigim seviyorum yap ma yaaa diyip yumrugu suratinin orta yerine patlatasim var o derece
Bes bir yumruk sacinda sac birkmiycksn sevmek ha basliyck![]()
Ben 33 yasindayim ablacim dedim ama iste ruh hali icimden geldi.Benim yegenim 2yil okuyo iyileseli o iyilesti cok sukur herseyi atlattik geride biraktikyeniden dogduk :)).Simdi yine normL duygulardayiz cok sukur
yoksa atasten gomlekti giydigimiz.
15 yumrukta adama onu unutmayin :))
Sevgili Mune neredesin =))
Hani forumda küfür, hakaret yasaktı ?
Konu sahibesine 33 sayfadır hakaret ediliyor ??
Bu tip konularında yasak kapsamına girdiğini düşünüyorum
Eleştirilerinizde haklısınız hanımlar, savunulacak bir şey yok ama kimsenin kimseye hakaret etme hakkı da yok, nickler ve sanalda olsa mevzu. Konu sahibi hatalı hepimiz söyledik lakin hakaretler saygı sınırını çok aşmadı mı ? Herkes hayatını istediği gibi yaşıyor sonuçta, forumda bize düşen yanlıştır deyip geri çekilmek, hakaret küfür KK ya yakışmıyor naçizane fikrim
Aldatılan bir kadin hicbirseyden haberi olmayan bir kadin üstelik bir çocuğu var ve bunu soylyn bekar bir kiz h
Tepkimiz ona cok degil az bile bir yuva kolay kolay kurulmuyor ama bir kadin 2 günde dagtyr ne dememizi bkliyor akilmi verelim aferin yaaa iyi mi diyelim o yuzden sinirlndk bence((((((((
Hepimiz birer aileye mensubuz, insan haliyle sinirleniyor ama kendimize hakim olmakta fayda var; konuda sayfalarca beddua var, hakaret var, rahmetli annem derdi ki beddua etmeyin, ettiğiniz beddua tutarda ettiğiniz kişinin başına yaptığı kötülükten büyük bir şey gelirse hakkını almış olursunuz, bilmem ne kadar doğrudur ama aklımın köşesindedir korkarım hep
Bir de üzülüyorum böyle genç insanlara ; çok toylar, cahiller, inanıyorlar, kendilerini kandırıyorlar. Aslında bu hikayenin en zavallısı konu sahibi, kullanılan, atılık olan... Öyle cahil ki bunu anlamakta yetersiz kalıyor. Böyle şeref yoksunu adamlar hem eşlerini hem elin kızlarını ziyan ediyor. Hakim olalım kendimize, hepimizin evlatları, kardeşleri, yeğenleri var, hepimizin ailesinde böyle toy kızlar var, akıl vermek yorum yapmak tabi ki, bu forum bunun için var ama böyle konularda hep diyoruz ya ettiğini yaşamadan ölmez insan diye, bu kadar kırmamak lazım oyüzden. Tabi ben konu sorumlusu falan değilim, naçizane fikrimi söyledim, ne kadar kendimize hakşm olursak o kadar iyi, ilahi adalet bunun için var
bencede en sorunlu esler bile sakalasır koklasır helede iş yerinde onla eglendikten sonra eve gelince öyle sakalasıyordurki karısıyla arkadas bu yönden düşünmüyor. böle insanlardan nefrettttt ediyorum yaaaa nefrettttt o kadın a yazık degilmi kocasını beklio aksama kadar yaaa.birde diyo ben olmasam baska kadınla aldatacak bu kadar rahat yahu,madem öle ne işin vAR serefsizle.kadının en büyük düşmanı kadın oluyor malesef.umarım bu hayal kırıklıgını yuva bozan herkes yasar.bi an düşündüm allah korusun kocamız bi pislige hakkımızda böle sey derse ölürüm ben yaaa ölürüm.cok sinirlendim yaaa allah böle insanla karsılaştrmasın bizisen onun evinde mutsuz oldugunumu saniyosun gülümm..sabahlara kadar karisini koklayip öpüyor seviyordur emin ol..aksama kadar da seninle egleniyor okadar..