• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yargılamadan lütfen.

tamam seni yargılamayalım her ne kadar bu zor olsada !

arkadasım yaptığın aklı başında birinin yapacağı iş değil farkında mısın sen bunun ?
bak kendin diyosun ben olmasam bile baskası olurdu o eşini yinede aldatır demişsin bu kişiliği bile bile senin bu durumu miden nasıl kaldırıyo ya !!!
peki seni de bir başkasıyla aldatmayacağı ne malum ?
senden hevesini alınca nasılsa tapu karısında karısının dünyadan haberi yok seni de başkasına değişince
vayyy be ne salakmıişım ne şerefsizmiş ah benim kafam diye dövüneceksin
o zamanda yanılmışım diye buraya konu açarsın bizde okuruz.

ya ben anlayamıorum hayatınıza atraksiyon mu arıyosunuz ?
yoksa olur olmaz hikayeler uydurup kk kulübünde dikkat çekmeye mi çalışıyosunuz ?

ya bana ne derseniz deyin sizi kınıyorum hemde en şiddetlisinden.
Birşeyler yaşayacaksanız adam gibi edebinizle yaşayın yeter !!!

Off yeter ama artık yaa bünyem kaldırmıyor aldatma konuları havalarda uçuşuyor hem de bu mübarek ayda zerre utanma zerre pişman olmak yok hep bahaneler ya kendi ağzınızla diyorsunuz daha önce de aldatmış siz olmasanız başkası olacaktı sonunuz ne peki. Neymiş imza atınca aşk bitiyormuş yok karısının bilmediklerini biliyormuş bla bla hadi canım hadi de bakalım boşan diye boşanacak mı. Çocukta olsa bir erkek boşanabilir. Bir de üniyi terketmişsiniz kazandığınız halde ailenize yazık bir duyulsa hallerini düşünün o adam size de tekmeyi vuracak ama bulursunuz başka evli erkek inşallah bir gün evlendiğiniz de aldatılmazsınız ama kul yaşattığını yaşamadan ölmezmiş o kadın o yuvaya emek vermiş veriyor üstündeki jilet gibi kıyafetlerini o ütülüyor o kahvaltısını önünr koyuyor öpüp uğurluyor çocuk vermiş kolay mı çocuk doğurup bakmak ev geçindirmek siz laylaylom gezin avutun kendinizi Allah ıslah etsin şu mübarek günlerde özellikle girip yazılıyor yaa sayıyla mı veriyorlar sizi ay

Köprüden önce son çıkış levent sapagi :) yazilarinda da kendinle celisiyosun zaten aldatmaya meyilli karisini seninle aldatan senide baskalariyla aldatir.. ondan sonra ahci bahcivana bahcivan şoföre durumu. Kolay gelsin ;))

Bu kadar kadinin yazdiklarini begenmedin.kimse anlamiyor senin askini. Birde annene anlat bakalim eminm herkesden iyi o anliycaktir..

meraba. arkadaşlar. kimseyle paylaşamadığım bir sorunum var.
20 yaşındayım. üniversiteyi bırakıp çalışmak için istanbula ailemin yanına döndüm.
bi yerde işe girdim ve orada biriyle tanıştım. sadece iyi anlaştığım biriydi yani yemek aralarında falan yemek yiyip sohbet ediyorduk.
evli olduğunu bilmiyorken ondan hoşlandığımı hissetmiştim ama sonra evli olduğunu öğrenince ondan uzak durmaya başladım.
sonuçta evli bi insan arkaadaş gibi konuşmama bile gerek yok diye düşündüm.
ama düşündüğüm gibi gelişmedi hiçbir şey. neden bilmiyorum kendime bir türlü engel olamadım.
telefon numaramı istediğinde verdim, mesaj attığında cevapladım. ama bunları yaparken içimde hep büyük bi vicdan azabı vardı.
ne yapıyorum ben böyle bir insan değilim... sonra da kötü bi şey yapmıyorum ki sadece mesajına cevap verdim diye düşünüyordum.
çok uzatmıyorum. nasıl oldu bilmiyorum. ona aşık oldum. yanındayken dünyanın en mutlu insanıydım ve gercekten parasında falan değildi gözüm.
onu çok sevdim. yani bencilce değil. gerçekten çok sevdim. işe 5 dakika geç gelince, 5 dakika daha fazla uyuduğu için geç gelmiştir diye sevinecek kadar çok sevdim. aynı şekilde o da beni çok sevdiğini söylüyordu ve açıkça söylemek istiyorum cinsellik beklentisi hiç olmadı.
en başlarda evli olduğunu kendime unutturup vicdanımı bastırıp sadece kendimi düşünerek hareket ettim ama onu sevdikçe karısıyla uyuyor olması benı rahatsız etmeye basladı. tabii ki bunu hiçbi zaman ona yansıtmadım. öyle bir hakkım yok.
neden böyle bir ilişkiyi devam ettirdiğimi bilmiyorum. karısını daha önce de başka kadınlarla aldatan bi insan, ve aldatmaya devam edicek olan bi insanla sevgiliyim.
sonuçta ben olmasam bile karısını aldatıyor. evliliklerindeki bu sorunu ben başlatmadım. gibi düşünceler var sadece kafamda. karısından boşanmasını istemiyorum. hiçbir şekilde ona baskı yapmıyorum. sadece yanımda olduğunda her şeyi unutup, ikimiz de her şeyi unutup o anı yaşıyoruz. birbirimizi çok seviyoruz. onu çok seviyorum. 9 yıllık karısının bilmediği sırlarını biliyorum. suratındaki küçücük bi mimikten o an ne hissettiğini, ruh halini anlayabiliyorum.

bu konuda ne düşünüyorsunuz. bir çocuğunuzun düşüncesini tahmin edebiliyorum. yuva yıkanın yuvası olmaz, sevsen bile kendi kendine yaşamalısın bunu gibi düşünceler.

tek düşündüğüm şey, birbirini seven insanlar devletin bi kağıdına imza atıyorlar ve aralarındaki sevgiyi, saygıyı yitirmelerine rağmen o imza için, çocuklar için bi hayata mahkum oluyorlar. tabii ki tüm evlilikler böyle değil. ama böyle olduğuna emin olduğum bir evliliğe saygı duyamıyorum.

yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden.

Allahim kimsenin basina vermesin seni kimse yargilayamaz ama benim sana soyleyecegim.suan hayatimin en buyuk acisini cekiyirum yedigim ictigim giydigim bogazimda bir ag gibi hayatimin en mutlu anlari evliligim mahvoldu kardeslerim annem hepsi perisan ndn biliyormusun bir kadin yüzünden babamin sevgilisi olan bir kadin o kadina her an lanet ediyorum her animda allaha havale edyorum perisan olmasini gormek en buyuk hayalim annemi aglattigi icin babami bizden ayirdgi icin ondan nefret edyorum.gunahini o odeyecek bizim hic bir sucumuz yoktu.ask sevgi baska insanlarin canini yakiyorsa sadece koca bir sahtekarlik.tek dusundugum bu.bizim yuvamiz dagildi ama allah rizasi için sen baskasinin yuvasini dagitma gunahi ödenmez. Seni uzmek istemem ama

Benim eşimde yaptı aynısını kız bana bi de diyo ki Allah sizin gibi inanlardan
Korusun.beni sanki suçlu benmişim gibi gerçekten de zor bi durum
Allah kimseye vermesin bi an kendimi öldürmeyi bile düşündüm
O kadar eşimi sevdim yani o arkadaş da en kısa zaman da admın peşini
Bıraksın erkekler çok bencil en ufacık mesele de affetmiyorlar aldatıyorlar
Ama biz hemen yelkenleri indiriyoruz bu RAMAZAN mübarek günde günaha
Girmesin ben yine de eşimi seviyorum ama Allah şaşırtmasın eşlerimizi
Ama aldatılmak çok kötü ha bu ara da bugün eşine yapan yarın da sana
Yapar etme bulma dünyası :43:

Şu bayanın yazdıklarını oku ve kendinden utan. Başka hiç bir şey demem artık sana. Bunu da anlamazsan artık...

Son düzenleme:
Allahim kimsenin basina vermesin seni kimse yargilayamaz ama benim sana soyleyecegim.suan hayatimin en buyuk acisini cekiyirum yedigim ictigim giydigim bogazimda bir ag gibi hayatimin en mutlu anlari evliligim mahvoldu kardeslerim annem hepsi perisan ndn biliyormusun bir kadin yüzünden babamin sevgilisi olan bir kadin o kadina her an lanet ediyorum her animda allaha havale edyorum perisan olmasini gormek en buyuk hayalim annemi aglattigi icin babami bizden ayirdgi icin ondan nefret edyorum.gunahini o odeyecek bizim hic bir sucumuz yoktu.ask sevgi baska insanlarin canini yakiyorsa sadece koca bir sahtekarlik.tek dusundugum bu.bizim yuvamiz dagildi ama allah rizasi için sen baskasinin yuvasini dagitma gunahi ödenmez. Seni uzmek istemem ama

herhalde en güzel cevabı bu arkadaş vermiş.....fazla söze gerek yok.......

Ben ne beddua ederim ne de kinarim. Yalniz sizin gibilerin en buyuk yanlisi o erkegin hayatinda tek kadin oldugunuzu ve varolan esten mutlaka ustun oldugunu sanmanizdir. Bu yanilsamaniz ancak ve ancak ucuncu bir kadin gelene kadar surer.

Helal beeeeeeeeee !!!! Kafamdakilerin hepsini özetlemişsin yazmama gerek kalmadı .. 😁

20 yaşındayım. üniversiteyi bırakıp çalışmak için istanbula ailemin yanına döndüm.
bi yerde işe girdim ve orada biriyle tanıştım. sadece iyi anlaştığım biriydi yani yemek aralarında falan yemek yiyip sohbet ediyorduk.
evli olduğunu bilmiyorken ondan hoşlandığımı hissetmiştim ama sonra evli olduğunu öğrenince ondan uzak durmaya başladım.
ama düşündüğüm gibi gelişmedi hiçbir şey. neden bilmiyorum kendime bir türlü engel olamadım.
telefon numaramı istediğinde verdim, mesaj attığında cevapladım. ama bunları yaparken içimde hep büyük bi vicdan azabı vardı.
ne yapıyorum ben böyle bir insan değilim... sonra da kötü bi şey yapmıyorum ki sadece mesajına cevap verdim diye düşünüyordum.
çok uzatmıyorum. nasıl oldu bilmiyorum. ona aşık oldum. yanındayken dünyanın en mutlu insanıydım ve gercekten parasında falan değildi gözüm.
onu çok sevdim. yani bencilce değil. gerçekten çok sevdim. işe 5 dakika geç gelince, 5 dakika daha fazla uyuduğu için geç gelmiştir diye sevinecek kadar çok sevdim. aynı şekilde o da beni çok sevdiğini söylüyordu ve açıkça söylemek istiyorum cinsellik beklentisi hiç olmadı.
en başlarda evli olduğunu kendime unutturup vicdanımı bastırıp sadece kendimi düşünerek hareket ettim ama onu sevdikçe karısıyla uyuyor olması benı rahatsız etmeye basladı. tabii ki bunu hiçbi zaman ona yansıtmadım. öyle bir hakkım yok.
neden böyle bir ilişkiyi devam ettirdiğimi bilmiyorum. karısını daha önce de başka kadınlarla aldatan bi insan, ve aldatmaya devam edicek olan bi insanla sevgiliyim.
sonuçta ben olmasam bile karısını aldatıyor. evliliklerindeki bu sorunu ben başlatmadım. gibi düşünceler var sadece kafamda. karısından boşanmasını istemiyorum. hiçbir şekilde ona baskı yapmıyorum. sadece yanımda olduğunda her şeyi unutup, ikimiz de her şeyi unutup o anı yaşıyoruz. birbirimizi çok seviyoruz. onu çok seviyorum. 9 yıllık karısının bilmediği sırlarını biliyorum. suratındaki küçücük bi mimikten o an ne hissettiğini, ruh halini anlayabiliyorum.

bu konuda ne düşünüyorsunuz. bir çocuğunuzun düşüncesini tahmin edebiliyorum. yuva yıkanın yuvası olmaz, sevsen bile kendi kendine yaşamalısın bunu gibi düşünceler.

tek düşündüğüm şey, birbirini seven insanlar devletin bi kağıdına imza atıyorlar ve aralarındaki sevgiyi, saygıyı yitirmelerine rağmen o imza için, çocuklar için bi hayata mahkum oluyorlar. tabii ki tüm evlilikler böyle değil. ama böyle olduğuna emin olduğum bir evliliğe saygı duyamıyorum.

canım sen çıkmazda değilsin ya da kararsız da değilsin bana göre.. pişmanlığınla vicdan azabınla yanlışını bilerek çok severek kendine makul yanıtlar bularak ilerliyorsun.. düşüncemizi sormuşsun ama aslında sen kararını vermişsin.. sen netsin.. ama şu an için..

sadece o kadar "arada" bir yer bulmuşsunki kendine,,, gelecekte bir yana düşeceksin belki de neresi olacak onu duymak istiyorsun hayatta daha fazla deneyimi olmuş hemcinslerinden..

evliliğine saygı duymuyorsun bu sebeple yaşadığın ilişki daha "makul" geliyor sana..
peki yarın öbürgün bu evliliğe sen duymasan da saygı duyan biri, eşi karşına çıkarsa ne diyeceksin? ailen duyarsa? iş yerindekiler? herkese "makul" olduğuna inandırabilecek misin?

bana "evli kişi ile ilişki yaşamak" ateşle oynamak gibi gelir.. dünyanın en mutlu insanı iken tepetaklak olmak da var.. öyle riskli öyle yanlış ki..

sevmene asla birşey demem.. "sevmemen lazım" desem ne olur? sevmişsin bile.. ama mantık? akıl? etik? tarafı rahat bırakır mı seni?

gencecik yaşındasın.. şimdi mutlusun.. ilerde mutsuz bir anında düşüncelerin değişecek kendine çok kızacaksın.. insan en zor kendini affediyor..

iyi düşün.. inan çok kişiye yazık oluyor sonunda..

Ah canım çok yazık sana :14:

Ama en çokta babana yazık!
Bir düşün bakalım baban da anneni senin gibi gencecik bir kızla aldatsa ve sende annenle oturup babanın eve gelmesini beklesen mesela ne hissederdin acaba ? Gerçi hissedebilme yeteneğin de var mı emin değilim de :47:

şu mübarek ayda yazılana bak
yazının sonuna kadar ılımlı düşündüm hata yaoıyor diye düşündüm ama yazının sonunda imza için çocuk için katlanılan evliliğe saygı duymuyorum yazmışsın orda ele veriyorsun kendini
birincisi kandırılan üzülecek olan sensin eğer gerçekten aşık oldunsa sevdinse
ikinciside eminimki o adamın evliliği gayet iyidir eşi ayrılmaya kalksa adam salya sümük eşine döner
eşinden ayrılmayacağını sende biliyorsun boşu boşuna kendini kullandırıp durma evli adam bugğn olmasa diğer gün ister cinsellik eni sonu iş oraya gider
adam daha öncede aldatmış diyorsun sen olmasanda aldatacak olan sana olur
ayrıca adam gerçekten seni sevse eşini boşasa senle evlense bile yuva yıkmış olacaksın senin evliliğindende hayır gelmez kimse duymadan karısı duymadan ayrıl uzaklaş ordan kimsenin üzülmesine sebep olma

Sana sadece şunu söylicem. Yaptığının çok yanlış olduğunu biliyorsun. Hemen o iş yerinden ayrıl. Daha fazla günaha girme. Hayatın boyunca mutsuz olursun. Hep karşına çıkar. Ilerde mutlu bir yuvan olduğunda vicdan azabın seni kahreder. Tövbe et ve ilişkini bitir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen senı sevdıgınımı sanıyosun be kadın bazı kadınlar var eylenılecek bazıları var evlenılecek sende eylenılecek cınsındensın o gecelerı sarılıp karısıyla uyuyodurr gunduzlerıde senle laylaylomm ıyımı senın gıbı zavallılara hersey mustehak aptal

Bu nedir arkadaş öteki kadin olmak çokmu hosunuza gidiyor seviyorsa seni bosansin kullandirmayin kendinizi

düşünce şeklinize sahip olamıyorum. bi insanın yuvasını yıkmak, ya da o kadına bi zarar vermek, evliliklerini bitirmek istemiyorum. aynı şekilde ben aldatılsam, kocamın artık beni sevmediğini böylece anlamış olurum ve bunu kabul ederim. söylediklerinizde haksız değilsiniz, tüm bu bahsettiğiniz gerçeklerle her gün yüzleşiyorum. karısıyla mutsuz bir hayatı olduğunu düşünmüyorum. ya da benimle evlenmesi gibi hayallerim yok. hiçbir beklentim yok. sadece sevgim yüzünden hayır diyemiyorum. her seferinde hayır demek isteyip, bir türlü başaramıyorum ve tamam bu bi hata. kendimi avutmak için söylediğimi düşünüyorsunuz ama ben olmasam bile karısını aldatan bi adamın hayatından çıkarak neyi çözmüş olucam?

bak bak aldatılırsa kocasının sevmedigini düşünürmüş
kızım sen iyimisin
sen sana ait olmayan birini karısıyla yatıyor diye kıskan
aldatırsa hoş karşıla:9::9::9:
gece gece güldüm sana
bu adamdan beklentin yok evlenme derdin yok
senin bu adamla beraber olma amacın ne:27:
karısını ilk defa aldatmamış demekki
2gün sonra senide aldatırda inşaallah
o kadının yaşamadıgı acıyı doya doya sen yaşa
o zaman yeniden görüşelim
aldatılmak nasılmış:8:

çok çabaladım yargılamadan cevap vermek için ama mümkün değil...
bi kaç gün önce senin gibi düşünen bir bencil yüzünden ayrılmaya kadar gitti evliliğim..
ama çok şükür eşim senin yavuklun gibi aklıevvellere pabuç bırakacak biri değil...eşimle birbirimize aşığız ama ufak tefek mutlaka sorunlar oluyoo tabi..
ve bu sorunlar esnasında senin gibi bencil insanlar erkeklerin zaafını kullanarak dikkatini çekiyo ve erkeğin bu durum hoşuna gidiyo..
kısa sürede olsa sorunlarından kaçmış oluyo neticede..doğal olarak sen şuan bir erkeğin mutsuz evliliğini suistimal eden bencilin tekisin..
daha bi kaç gün önce sen ve senin gibiler için öyle beddua ettim ki..hala da ediyorum..
yuva kurmanın ne olduğunu, çoluk çocuğun ne olduğunu bilmediğin için buraya gelip durumu acıte ederek prim kazanamazsın..
İyi gitmeyen bi evliliğe nasıl saygı duyyum demişsin..
o evliliğin iyi gitmemesindeki rolünün keşke farkına varabilsen..
neyse yazdıkça sinirim kalkıyo..
Allahından bul nedeyim..

Yatakları ayırmışlarmı cinsellikte kalmamıştır tabi karısıyla sırf cocuklar hatırına evli kalıyodur kesin he canım inan devam et aşkına sen telefonunda ne diye kayıtlısın soru bir soru 2 parmağında yuzuk varmı sevdiceğinin yanına gelince çıkarıp sonra takıyomu yoksa bide çokkavga ediyolar karısıyla dimi huzuru sende buldu kesin ne diyeyim ki Allah akıl fikir versin

Back
X