• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yargılamadan lütfen.

yargılama demişsin çalıştım başta ama yazının sonuna geldiğimde Allah sizin gibileri sevgilisi eşi olan insanlardan korusun diye dua ettim Öyle masum anlatmaya çalışmışsınki bu emin ol senin masum sandığın aşktan daha masum olan şeyler vardır o adamın hayatında çocuğu ve eşi gibi. yol yakınken vazgeç kimsenin huzurunu kaçırma.

meraba. arkadaşlar. kimseyle paylaşamadığım bir sorunum var.
20 yaşındayım. üniversiteyi bırakıp çalışmak için istanbula ailemin yanına döndüm.
bi yerde işe girdim ve orada biriyle tanıştım. sadece iyi anlaştığım biriydi yani yemek aralarında falan yemek yiyip sohbet ediyorduk.
evli olduğunu bilmiyorken ondan hoşlandığımı hissetmiştim ama sonra evli olduğunu öğrenince ondan uzak durmaya başladım.
sonuçta evli bi insan arkaadaş gibi konuşmama bile gerek yok diye düşündüm.
ama düşündüğüm gibi gelişmedi hiçbir şey. neden bilmiyorum kendime bir türlü engel olamadım.
telefon numaramı istediğinde verdim, mesaj attığında cevapladım. ama bunları yaparken içimde hep büyük bi vicdan azabı vardı.
ne yapıyorum ben böyle bir insan değilim... sonra da kötü bi şey yapmıyorum ki sadece mesajına cevap verdim diye düşünüyordum.
çok uzatmıyorum. nasıl oldu bilmiyorum. ona aşık oldum. yanındayken dünyanın en mutlu insanıydım ve gercekten parasında falan değildi gözüm.
onu çok sevdim. yani bencilce değil. gerçekten çok sevdim. işe 5 dakika geç gelince, 5 dakika daha fazla uyuduğu için geç gelmiştir diye sevinecek kadar çok sevdim. aynı şekilde o da beni çok sevdiğini söylüyordu ve açıkça söylemek istiyorum cinsellik beklentisi hiç olmadı.
en başlarda evli olduğunu kendime unutturup vicdanımı bastırıp sadece kendimi düşünerek hareket ettim ama onu sevdikçe karısıyla uyuyor olması benı rahatsız etmeye basladı. tabii ki bunu hiçbi zaman ona yansıtmadım. öyle bir hakkım yok.
neden böyle bir ilişkiyi devam ettirdiğimi bilmiyorum. karısını daha önce de başka kadınlarla aldatan bi insan, ve aldatmaya devam edicek olan bi insanla sevgiliyim.
sonuçta ben olmasam bile karısını aldatıyor. evliliklerindeki bu sorunu ben başlatmadım. gibi düşünceler var sadece kafamda. karısından boşanmasını istemiyorum. hiçbir şekilde ona baskı yapmıyorum. sadece yanımda olduğunda her şeyi unutup, ikimiz de her şeyi unutup o anı yaşıyoruz. birbirimizi çok seviyoruz. onu çok seviyorum. 9 yıllık karısının bilmediği sırlarını biliyorum. suratındaki küçücük bi mimikten o an ne hissettiğini, ruh halini anlayabiliyorum.

bu konuda ne düşünüyorsunuz. bir çocuğunuzun düşüncesini tahmin edebiliyorum. yuva yıkanın yuvası olmaz, sevsen bile kendi kendine yaşamalısın bunu gibi düşünceler.

tek düşündüğüm şey, birbirini seven insanlar devletin bi kağıdına imza atıyorlar ve aralarındaki sevgiyi, saygıyı yitirmelerine rağmen o imza için, çocuklar için bi hayata mahkum oluyorlar. tabii ki tüm evlilikler böyle değil. ama böyle olduğuna emin olduğum bir evliliğe saygı duyamıyorum.

yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden.

işaretlediğim kısma gülerken sandalyeden düşüyordum...:52:
bu evli adam ne iş yapıyor acaba merak ettim......
ne kadar anlatılsa anlayamayacaksın, adam evli 9 yıllık hem de çocuğu var muhtemelen, eşini sık sık aldatan biri ve iyi biri öyle mi...:52::52:
bu adam seni kullanır kullanır atar, ne sevsigisnden bahsediyorsun allah aşkına, böyle biri sevilmeye layık öyle mi...cinsellik beklentisi yok diyorsun var diyecek hali yok her halde
yakında hangi doktora diktirtebilirim beni yargılamayındiye konu açarsın

Son düzenleme:
Aaa seks yok muymuş?:53::53: Ee ne demeye beraberlermiş o zaman. Evli hem de, hem de karısından iyi tanıyormuş, bilmediklerini biliyormuş. Evliliğini de çok iyi bildiği için saygı duymuyormuş. Muhallebici muhabbetleri mi bunlar yani şimdi?

aa lütfennnn!birbirlerine aşıklarmışmış yaa daha ne olsun:51::51:
vallahi elime geçirsem şu kızı paralarım hee:47::47::47:

Buda yeni moda oldu yargılamayın. Yargılamayın deyince yaptığın şeyin normal olduğunumu diyelim sana senimi pohpohlayalım. Yazıkki o kadıncığazaa.
Adam seni ayakta güzel uyutuyo sende baya safmışsın. Yaşadığın şeyler seni basitleştirmiş güçleneceğine daha basitleşmişsin.

Sizin gibi kadinlar ve asık oldugunuz adam(!) Gibileri olduktan sonra bu dunyanin sonunu dusunemiyorum. Askı o kadar basit biseymi saniyorsunuz. Yaptiginiz pisligi (hata, yanlis veya baska bisey diyemeyecegim) askin arkasina siginarak masum biseymis gibi gostermeyin. Siz kendinizi boyle avutuyorsunuz belki ama sizin gibilere asik denmez. Ne denir simdi soylemeyim isterseniz tahmin ediyorsunuzdur.
Ayrica sizden oncede karisini defalarca aldatan bir adamin sizede ayni seyi yapmadigi ne malum.
Umarim biran once aklinizi basiniza alip bu ise son verirsiniz. Belki siz kendinize bu durumu yakistiriyo olabilirsiniz ama evdeki o kadin hicbir sekilde bunu haketmiyor emin olun.

Umarim yorumuna kizmazsiniz dediginiz gibi yargilamamaya calistim elimden geldigince (!)

Beter ol! Ise 5dk gec gelse 5dk fazla uyudu diye seviniyomus hasbam.karisinin bilmedigi sirlarini biliyomus da bilmem neymis.sen o adamin karisnin dustugu durumdan daha beter ol.20yasindasin aklin yokmu senin?

Evli bir adamla olmak nereden bakarsam bakayım haklı bir yan göremiyorum birde sizin açınızdan şu şekilde düşünüyorum.Belki böyle düşünmüyorsunuzdur ama yinede söyleyeceğim.

Evli bir adamlasın! çünkü boş vakitlerini değerlendireceğin, ayrılmak istediğinde suratına tokat gibi çarpacağın resmi bir ilişkisi var. İstediklerini elde edene, hevesini alana kadar ilişkin devam eder sonra hemşerim yolculuğumuz burada bitiyor hadi tıpış tıpış evine...Sen yeniden bir aşka yelken açarsın.

Aşık bir kadın evde bekleyedursun sen sevginden bahset haklısın. Evdeki kadın! temizlik, çocuk, iş derken yorgunluktan ilgi bekleyen bir kadını ve emin olun sizin kolay kolay yapamayacağınız bir çok şeye katlanmış bir kadın.
Sizse yeni heyecanlar peşinde koşan bir şımarık bu oyuncaktan sıkıldığınızda ne olacak? Tabii çocuk hatırına hanım susup oturacak. İsterseniz o adam ve sizin için birde üzülelim.

Yanlis yoldasin adamin karisina yazik ya yapma irtabadini kes adam seninle egleniyo duygularinla oynatiyosun resmen dunyanin civisi cikmis yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aa lütfennnn!birbirlerine aşıklarmışmış yaa daha ne olsun:51::51:
vallahi elime geçirsem şu kızı paralarım hee:47::47::47:

Ah o fırsat vardı elimde ama sen karışma dedi annem

Teyzemi aldattı eniştem o kadını buldu ama kadın meslek edinmiş kocana sahip çıksaydın da bilmem ne kendi suçlu çıktı resmen :(

Ah o fırsat vardı elimde ama sen karışma dedi annem

Teyzemi aldattı eniştem o kadını buldu ama kadın meslek edinmiş kocana sahip çıksaydın da bilmem ne kendi suçlu çıktı resmen :(

ayy hem suçlu hem güçlüüü:47::47:
benimde babamda var bi tane.annemlerin boşanmasına sebep oldu zilli.şimdi 4 yıllık evliler,ben yüzüne tükürmekten bıktım kadın hala yüzsüz hala yüzsüüzz:47::47::47:

20 yaşındayım. üniversiteyi bırakıp çalışmak için istanbula ailemin yanına döndüm.
bi yerde işe girdim ve orada biriyle tanıştım. sadece iyi anlaştığım biriydi yani yemek aralarında falan yemek yiyip sohbet ediyorduk.
evli olduğunu bilmiyorken ondan hoşlandığımı hissetmiştim ama sonra evli olduğunu öğrenince ondan uzak durmaya başladım.
ama düşündüğüm gibi gelişmedi hiçbir şey. neden bilmiyorum kendime bir türlü engel olamadım.
telefon numaramı istediğinde verdim, mesaj attığında cevapladım. ama bunları yaparken içimde hep büyük bi vicdan azabı vardı.
ne yapıyorum ben böyle bir insan değilim... sonra da kötü bi şey yapmıyorum ki sadece mesajına cevap verdim diye düşünüyordum.
çok uzatmıyorum. nasıl oldu bilmiyorum. ona aşık oldum. yanındayken dünyanın en mutlu insanıydım ve gercekten parasında falan değildi gözüm.
onu çok sevdim. yani bencilce değil. gerçekten çok sevdim. işe 5 dakika geç gelince, 5 dakika daha fazla uyuduğu için geç gelmiştir diye sevinecek kadar çok sevdim. aynı şekilde o da beni çok sevdiğini söylüyordu ve açıkça söylemek istiyorum cinsellik beklentisi hiç olmadı.
en başlarda evli olduğunu kendime unutturup vicdanımı bastırıp sadece kendimi düşünerek hareket ettim ama onu sevdikçe karısıyla uyuyor olması benı rahatsız etmeye basladı. tabii ki bunu hiçbi zaman ona yansıtmadım. öyle bir hakkım yok.
neden böyle bir ilişkiyi devam ettirdiğimi bilmiyorum. karısını daha önce de başka kadınlarla aldatan bi insan, ve aldatmaya devam edicek olan bi insanla sevgiliyim.
sonuçta ben olmasam bile karısını aldatıyor. evliliklerindeki bu sorunu ben başlatmadım. gibi düşünceler var sadece kafamda. karısından boşanmasını istemiyorum. hiçbir şekilde ona baskı yapmıyorum. sadece yanımda olduğunda her şeyi unutup, ikimiz de her şeyi unutup o anı yaşıyoruz. birbirimizi çok seviyoruz. onu çok seviyorum. 9 yıllık karısının bilmediği sırlarını biliyorum. suratındaki küçücük bi mimikten o an ne hissettiğini, ruh halini anlayabiliyorum.

bu konuda ne düşünüyorsunuz. bir çocuğunuzun düşüncesini tahmin edebiliyorum. yuva yıkanın yuvası olmaz, sevsen bile kendi kendine yaşamalısın bunu gibi düşünceler.

tek düşündüğüm şey, birbirini seven insanlar devletin bi kağıdına imza atıyorlar ve aralarındaki sevgiyi, saygıyı yitirmelerine rağmen o imza için, çocuklar için bi hayata mahkum oluyorlar. tabii ki tüm evlilikler böyle değil. ama böyle olduğuna emin olduğum bir evliliğe saygı duyamıyorum.

baskasini aldatan senide aldatir.bu karakterdir.1dir 1 degismez kandirma kendini..ask dedigin sey bir omur surmuyor.zamanla anlarsin.aldatmaya meyili olmayan adam bosanir sonra disariya yonelir..sonucta ben olmasam bile karisini aldatiyor ne demek.hossunuz cidden...bu iki zihniyet bence cok uyumlu ayrilmayin siz..yakisiyorsunuz :)

düşünce şeklinize sahip olamıyorum. bi insanın yuvasını yıkmak, ya da o kadına bi zarar vermek, evliliklerini bitirmek istemiyorum. aynı şekilde ben aldatılsam, kocamın artık beni sevmediğini böylece anlamış olurum ve bunu kabul ederim. söylediklerinizde haksız değilsiniz, tüm bu bahsettiğiniz gerçeklerle her gün yüzleşiyorum. karısıyla mutsuz bir hayatı olduğunu düşünmüyorum. ya da benimle evlenmesi gibi hayallerim yok. hiçbir beklentim yok. sadece sevgim yüzünden hayır diyemiyorum. her seferinde hayır demek isteyip, bir türlü başaramıyorum ve tamam bu bi hata. kendimi avutmak için söylediğimi düşünüyorsunuz ama ben olmasam bile karısını aldatan bi adamın hayatından çıkarak neyi çözmüş olucam?

Senin ailen yok mu, anne baban yok mu... Bu akşam otur karşılarına, buraya yazdıklarını aynen onlara anlat.... Ne kadarını yiyip yutacaklar, meşrepleri ne kadar geniş bir bak, ne olduğunu bize de haber ver ki aileden kaynaklanan bir sorunun mu var yoksa sorun sadece sen de mi anlayıp sana tavsiyede bulunalım..

Not: El deliye biz akıllıya hasret

hahhaahah aynen bu yorum bi harika maddi bir beklentisi yokmuş da vs vs. yalana bak sen

parası olmayan biri değilim, o da çok zengin biri değil. ve para harcatmıyorum. neden kalıplaşmış şeylere göre konuşuyorsunuz.
ve bir de, karısına aldatan birine nasıl güvenebiliyorsun diyorsunuz. ona güvenmiyorum. sadece duygularımı kontrol edemiyorum. o yanımda olduğu kadar ben varmışım gibi. hani evli olmayan insanlara karşı yaşanan bir duygu var ya, aşk diye. belki biliyorsunuzdur.

Parası olan biri olduğun için üniversiteyi bırakıp çalışmak için İstanbula ailenin yanına döndün herhalde.... Yalan söyley,nce doğruları hatırlaman zor oluyordur, yazık sana...

ayy hem suçlu hem güçlüüü:47::47:
benimde babamda var bi tane.annemlerin boşanmasına sebep oldu zilli.şimdi 4 yıllık evliler,ben yüzüne tükürmekten bıktım kadın hala yüzsüz hala yüzsüüzz:47::47::47:

Sorma ya zorlamı aldım koynuma demiş nasıl ağır laf :( teyzecim de kocama yetmiyomuşum diyordu nasıl içim de o sözler sizede üzüldüm ya

İşte böyle konularda çok fena oluyorum o yüzden bu kadınlar çıkar uğruna her haltı yer namus onur şeref yoktur.

Onu daha iyi tanıdığını daha çok sevdiğini nerden biliyorsun ? karısıyla belki de kat kat daha güzel şeyler yaşadılar ve yaşıyorlar.Sırf vicdan rahatlatmak için burda kimse sana yazıkkk seviyosun falan demez boşuna kullandırtma kendini hemen sonlandır düşünsene onun çocuklarının yüzüne nasıl bakıcaksın?

daral geldi kızım bu kadar saf olmayın.. o şimdi arkadaşlarına anlatıyordur seni yeni düşürdüm gibierinden.gece gidiyordur karısnın yanına,sarılıyordur ona, birlikte pikniğe gidiyorlar, sevdiğin adamın annesi ona kıızm diyor, dene bakalım boşanacakmı karısından asla. Benden sana abla tavsiyesi vazgeç diycem sen zaten cahilliğin dibine vurmuşsun.. yazık olmuş sana kullanılıp atılan bir peçete karısı ise evinin baştacı prensesi..:49:

hahhaahah aynen bu yorum bi harika maddi bir beklentisi yokmuş da vs vs. yalana bak sen

parası olmayan biri değilim, o da çok zengin biri değil. ve para harcatmıyorum. neden kalıplaşmış şeylere göre konuşuyorsunuz.
ve bir de, karısına aldatan birine nasıl güvenebiliyorsun diyorsunuz. ona güvenmiyorum. sadece duygularımı kontrol edemiyorum. o yanımda olduğu kadar ben varmışım gibi. hani evli olmayan insanlara karşı yaşanan bir duygu var ya, aşk diye. belki biliyorsunuzdur.

niye neden "duygularını kontrol edemiyorsun" şuursuz musun sen.
20 yaşındasın, yuva karıştıracak kadar büyümüşsün.
biz aşk nedir biliyoruz da senin kafa karışmış. evli erkeklerle aşk yaşayan kadını da erkeği de toplum başka isimle tanıyor.
her türlü hatayı hoş görebilirim ama bu tarz arsızlıklara asla tahammülüm yok.

Back
X