yarı yolda bırakılmak

Rolly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
311
86
13
durup durup kendime acıyorum

insanlara ne derim evet cunku her gıttıgım ortamda her konu acıldıgında e ne oldu , nasılsınız , ne zaman dugun , niyetinde ben yoktum belki ama neden benı umutlandırmasını da gectım insanlara verilen tarih...

biz bazı seyler ıcın evlılıgı ertelemıstık

ve işleri duzeldı kendını duzluge cıkardı hep ama hep yanında ben vardım işsizken de ogrencılıği askerliği istediklerine ulasamadıgında en kotu gununde , hastalıgı cıktı arastırmadıgım hastane dr ılac kalmadı ...

ben hep yol gosterdım ve o gosterdıgım yol sonunda basardı-k ... ama ilk hayatından cıkardıgı ınsan ben oldum...

oyle zoruma gıdıyor ki bu kadar iyi niyetli olusum ve sonucunun bu olusu evet var bunda bir hayır .. yıllardır bırlıkteydık ayrılık sebebı bak senle evlenmem diye tehditleri yuzunden ben son verdım...

ama arkama donup baktıgımda ne ıcın kım ıcın mucadele vermısım ki....

insanlara nişan tarihimizi söyledim ama sonuc ... en guzel hayallerim yarım kaldı , anlayamadım onun niyetini ...

Çok üzüldüm sizin adınıza. Ne kadar çok fedakarlık yaparsak o kadar kaybediyoruz gerçekten. Allah gönlünüze göre versin. Umarım daha iyi biri çıkar karşınıza..

Çok üzüldüm sizin adınıza. Ne kadar çok fedakarlık yaparsak o kadar kaybediyoruz gerçekten. Allah gönlünüze göre versin. Umarım daha iyi biri çıkar karşınıza..
tşk ederim iyi dilekleriniz icin.. benım derdim kendımı gectım zaten insanlara acıklama yapmam tek tek hemde

Soyle dusunun ilerde evlendeniz sizi yari yolda birakirdi belkide, hayirlisi buymus..

İnsanlara açıklama yapmak zorunda değilsin canım hala iyi niyetli davranıyorsun bak! Olmadı anlaşamadık ayrıldım de bu kadar kimseye açıklama yapma daha da üzülürsün....

İnsanlar çok nankör, bazen biraz umursamaz bencil olmak gerekiyor.
Sana çok üzüldüm ama inşallah karşına daha da iyi insanlar çıkar bu gunden sonra hep mutlu olursun. Giden gitmiş bosver her gün onunla olup üzüleceğine şimdi üzül daha iyi. Gecicek tir elbet güçlü ol sadece :)

Kk destek olmak için zaten her zaman burda

Üzmeyin kendinizi, geçirdiğiniz keyifli zamanları kar sayıp, önünüze bakın. Sonuçta bitirme kararı verdiyseniz, vicdanınız rahat bir şekilde, yolunuz açık olacaktır.

evet haklısınız bıttı anlasamadık diyorum
hayır bellı seviyorsun
hayır sevmıyorum
sevmıyorum denır ama oyle olmuyor o işler
kac yıl emek verdınız bıter mı hemen
aramadı dmı senı sormadı dmı senı
vah vah tuh tuhhh
ınsan aramaz ya hep yanındaydın oysa ...
evet emek verdık ama sevmıyorum dedikce farklı farklı sorular ve sankı farklı hıc bır muhabet yok

Üzmeyin kendinizi, geçirdiğiniz keyifli zamanları kar sayıp, önünüze bakın. Sonuçta bitirme kararı verdiyseniz, vicdanınız rahat bir şekilde, yolunuz açık olacaktır.
benım vıcdanım rahat
ama onun rahat mı
dedıgınız dogru bu sekılde telkın etmelıyım kendımı ..

Uzucu bir durum nedense karaimizdakine vazgecilmez oldugunu hissetirdigimizde ilk vaz gececegi yine biz oluyoruz.
Vardir elbet bunda bir hayir ins. daha iyisi cikar karsiniza ve iyiki olmamis dersiniz.
Bu arada avatardaki sizmisiniz

Soyle dusunun ilerde evlendeniz sizi yari yolda birakirdi belkide, hayirlisi buymus..
dogru diyorsunuz o karakterdeymıs ... ama kendı ıcımızde bıtırseydık ıyıdı ben hazırlıklara baslamısken yarı yolda kalınca :/

dogru diyorsunuz o karakterdeymıs ... ama kendı ıcımızde bıtırseydık ıyıdı ben hazırlıklara baslamısken yarı yolda kalınca :/
eminim cok cok zordur ben dort aylik sevgilim artik beni takmiyor diye bile evde cildirdim resmen halinizi dusunmek istemiyorum ama uulmeyin erkeklerin alayi s....siz cunku

eminim cok cok zordur ben dort aylik sevgilim artik beni takmiyor diye bile evde cildirdim resmen halinizi dusunmek istemiyorum ama uulmeyin erkeklerin alayi s....siz cunku
dort ayda niyetini belli ettiyse karakterini
arkanıza bakmadan kacın ...

oyle uzucu ben hayatımda hep boyle yarım kalan yarı yolda kalanlara uzulmustum benımde basıma geldı

Demekki o insanlara biraz kırıcı davranmanız gerekiyor :) sizin kırılmamanız için

dort ayda niyetini belli ettiyse karakterini
arkanıza bakmadan kacın ...

oyle uzucu ben hayatımda hep boyle yarım kalan yarı yolda kalanlara uzulmustum benımde basıma geldı
dile kolay ama suan onu kaybetme fikri baskasiyla sevgili olmasini dusunmekte beni mahvediyor iste yeme icmekten kesildim bir gunde

dile kolay ama suan onu kaybetme fikri baskasiyla sevgili olmasini dusunmekte beni mahvediyor iste yeme icmekten kesildim bir gunde
seviyorsa giitmez
onun niye korkusu yok baskası size asık olur mu diye de sizin ona var ..

Çok içten çok naif yazmışsınız derdinizi.
Nankör bir insanmış ve sizin gibi sadık fedakar güvenilir bir yol arkadaşını hak etmiyormuş aslında.
Üzülmemiz normal üzülün elbette ama kendinizi de çok hırpalamayın. Ben çok ayrılık yaşadım çok ölüyorum sandım. Ama her çok aşıktım neden bitti dediğim üzüldüğüm ilişki için sonra iyi ki bitmiş dedim.
Aslında biraz zaman geçince sizi hak etmediğini anlayacaksınız.
Ve eminim siz de günü geldiğinde pek çok insan gibi iyi ki olmamış ki şimdi bu adamla beraberim diyeceksin.
Gün geliyor üzüldüğün adamım bir damla gözyaşını hak etmediğini anlıyorsun ve seni gerçekten hak edeni buluyorsun.
Dilerim en hayırlı zamanda yormayan üzmeyen ve güzel seven bir yoldaş gelir hayatına

cok tşkler amin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…