yarı yolda bırakılmak

Aslında insan bu süreçlerde kendisiyle yalniz kalıp acısını doyasıya yaşamak istiyor,etraf izin verirse tabi.
Destek oluyorlar sözde ama kalan ciğeri de onlar közlüyor mübarek.
Yaşadığınız hayal kırıklığı çok fazla,geçecek boşver amaaan yenisini bulursunlar bu aşamada verilecek teselliler değil.
Zaman size tek tek çare zaman,3 ay 5 ay 1 sene 2 sene ama illaki geçecek.

Belli bi süre çevrenizdeki insanlarla görüşmemelisiniz en azından gerçekten umursamazdıgınız sorular canınızı yakmadığı zamana kadar.yada sorduklarında net bişekilde bitti ve bu konu hakkı konuşmak istemiyorum diyin.tavrınızı koyun.bayılırlar zaten deşmeye üff

İnsanlari fazka umursadiginiz icin kullaniliyorsunuz ,
Malesef ki iyilikten maraz dogar bosduna soylenmemis ,
Kim bilir bughune kadar sizin onu hayatinizdan cikaracaginiz neler oldu ama yapmadiniz ,o sizi tehdit ederken zaten hep bu yoldaymisv ,
Kendiniz icin iyi bir psikologa gidin ,bir kerede kendinize faydaniz olsun ,
Soranlari bosverin oyke olmaliydi diyim gecin

Allah'a şükret cnm ya evlendikten sonra bıraksaydı?

acıkcası ben ailem dısında bu meraklı ınsanların ıyı nıyetlı oldugunu dusunmuyorum ve sureklı uzulme ya diye konu acması artık sakinlikle - agır sekılde kalp kırmanın ortasını yapamıyorum

evlenmek cok mu onemlı onlar evlenmıs basları goğe ermıs gıbı kocam cocugum e senın iş ne oldu demelerı cok ofkelıyım herkese unuttum dedıkce gozumun ıcıne baka baka gozlerımın dolup dolmadıgını kontrol edenlere cok ofkelıyım

kaç sene sürdü birlikteliğiniz ? belki onun hayatında başka bir insan vardır şimdi

Sert cevaplar ver o zaman.
Senin duygularını düşünmeyen derdi dedikodu olan herkesi silkele at etrafından. Neden açıklama yapıyorsun ki?
Seni düşünmeyeni sen hiç düşünme.
Sert cevaptan anlamıyorsa da açıkça yüzüne söyle şu durumda bile dedikodu pesinde olan sahte insanları çevremde istemiyorum diye.
Silkele at çevrenden. Kimseye bir şey anlatmak zorunda da değilsin.

Hangi birine oyle çok kaçmak gitmek istiyorum ki. Kimse ulaşmasın bana sıfırdan başlayayım ..

Onemli olan sizin icinizin rahat olmasi bence...kotulugu yapan siz olmadiniz...cocugunuzla da yari yolda kalabilirdiniz...hakkinizda en iyisi hayirla olsn

Cok iyi yapmışsın.Allah sana daha iyilerini nasip eder inşallah.O da senin gibi birini bulsun diye geçirir yıllarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…