- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Aslında insan bu süreçlerde kendisiyle yalniz kalıp acısını doyasıya yaşamak istiyor,etraf izin verirse tabi.
Destek oluyorlar sözde ama kalan ciğeri de onlar közlüyor mübarek.
Yaşadığınız hayal kırıklığı çok fazla,geçecek boşver amaaan yenisini bulursunlar bu aşamada verilecek teselliler değil.
Zaman size tek tek çare zaman,3 ay 5 ay 1 sene 2 sene ama illaki geçecek.
Belli bi süre çevrenizdeki insanlarla görüşmemelisiniz en azından gerçekten umursamazdıgınız sorular canınızı yakmadığı zamana kadar.yada sorduklarında net bişekilde bitti ve bu konu hakkı konuşmak istemiyorum diyin.tavrınızı koyun.bayılırlar zaten deşmeye üff
Allah'a şükret cnm ya evlendikten sonra bıraksaydı?
İnsanlari fazka umursadiginiz icin kullaniliyorsunuz ,
Malesef ki iyilikten maraz dogar bosduna soylenmemis ,
Kim bilir bughune kadar sizin onu hayatinizdan cikaracaginiz neler oldu ama yapmadiniz ,o sizi tehdit ederken zaten hep bu yoldaymisv ,
Kendiniz icin iyi bir psikologa gidin ,bir kerede kendinize faydaniz olsun ,
Soranlari bosverin oyke olmaliydi diyim gecin
durup durup kendime acıyorum
insanlara ne derim evet cunku her gıttıgım ortamda her konu acıldıgında e ne oldu , nasılsınız , ne zaman dugun , niyetinde ben yoktum belki ama neden benı umutlandırmasını da gectım insanlara verilen tarih...
biz bazı seyler ıcın evlılıgı ertelemıstık
ve işleri duzeldı kendını duzluge cıkardı hep ama hep yanında ben vardım işsizken de ogrencılıği askerliği istediklerine ulasamadıgında en kotu gununde , hastalıgı cıktı arastırmadıgım hastane dr ılac kalmadı ...
ben hep yol gosterdım ve o gosterdıgım yol sonunda basardı-k ... ama ilk hayatından cıkardıgı ınsan ben oldum...
oyle zoruma gıdıyor ki bu kadar iyi niyetli olusum ve sonucunun bu olusu evet var bunda bir hayır .. yıllardır bırlıkteydık ayrılık sebebı bak senle evlenmem diye tehditleri yuzunden ben son verdım...
ama arkama donup baktıgımda ne ıcın kım ıcın mucadele vermısım ki....
insanlara nişan tarihimizi söyledim ama sonuc ... en guzel hayallerim yarım kaldı , anlayamadım onun niyetini ...
acıkcası ben ailem dısında bu meraklı ınsanların ıyı nıyetlı oldugunu dusunmuyorum ve sureklı uzulme ya diye konu acması artık sakinlikle - agır sekılde kalp kırmanın ortasını yapamıyorum
evlenmek cok mu onemlı onlar evlenmıs basları goğe ermıs gıbı kocam cocugum e senın iş ne oldu demelerı cok ofkelıyım herkese unuttum dedıkce gozumun ıcıne baka baka gozlerımın dolup dolmadıgını kontrol edenlere cok ofkelıyım
Hayır uzunca yıldır birlikteydikkaç sene sürdü birlikteliğiniz ? belki onun hayatında başka bir insan vardır şimdi
Hangi birine oyle çok kaçmak gitmek istiyorum ki. Kimse ulaşmasın bana sıfırdan başlayayım ..Sert cevaplar ver o zaman.
Senin duygularını düşünmeyen derdi dedikodu olan herkesi silkele at etrafından. Neden açıklama yapıyorsun ki?
Seni düşünmeyeni sen hiç düşünme.
Sert cevaptan anlamıyorsa da açıkça yüzüne söyle şu durumda bile dedikodu pesinde olan sahte insanları çevremde istemiyorum diye.
Silkele at çevrenden. Kimseye bir şey anlatmak zorunda da değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?