Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Yarım ay çıt çıt kullananlar yardım

koala89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
13
1
36
İzmir
kızlar bende çıt çıt almak istiyorum yarım çıtçıt kullanışlı mı yardımcı olabilir misiniz??

slm ben önce kaynak yaptırdım 4 5 ay kullandım memnundum ama çıkardıktan sonra saçlarım mahvolmuş oldugunu gördüm
çıkardığım saçlarıda çıtçıt yaptırdım . şimdi çok memnunun ama yarım ay çıtçıt nasıl oluyor bilmiyorum

canım bende ilk defa kullancam çıt çıt bilmiyorum hiç kullanışlımıdır diye.bide benim saçlarım düz kesim katlı eğil belli olmaz dimi?

cnm ben kullanıorum şöle dyım saçın gür deılse bu model kullanışlı..çnku bu modeller daha çok saçı hacımlı ve gur göstermek ıçınkullanılıor...arka kısmı daha yoğun gösterıor yarım ay çıtçıtlar...ama saçın gürse ve sadece uzunluk içn kullanacaksan diğer modellerı tavsıye ederım..

kızlar bende çıt çıt almak istiyorum yarım çıtçıt kullanışlı mı yardımcı olabilir misiniz??

selam koala bence yarım ay çıt çıt parça çıtçıtdan daha kullanışlı ve pratik hem çok gür duruyor.ben yeni sipariş verdim 180gr tek parça.diğerleri gibi tek tek uğraşmıyorsun.ben kuaförde denedim.

saç boyu omuzlardan aşşa iniyosa kesinlikle yarım ay diyorum.8 parça çıt çıttan daha kullanışlı ve zahmetsiz!

benim saçım kulak hizzasında yarım ay postiş kullanabilir miyim ben de? kısa saçlarımdan çok sıkıldım yardımlarınızı bekliorum=)

yarım ay çıtçıt daha kullanışlı oluyo bende kullanıyorum kaynaktan sonra mahvolan saçlarımın kendine gelmesi için hiç bişey yapmadım (düzleştirme maşa vs) çıtçıt aldık bi tane yarım ay ve 2 tek parça var onları yanlara takıyorum yarım ay olunca sabit kalıyo tek parça alınca kayabiliyo yada boşluk kalabiliyo aralarda :)

yarım ay alan arkadaşlar nereden satın aldınız ve memnun musunuz yazarsanız cok sevinirim.rapunzeli duydum ama kuaforler uzerine birde kar koyuyolardır diye yerinden gidip almak denemek istedim bilen var mı acaba ?

saçımda yarım ay çıt çıt var ben özel olarak lastik taktırmıştım toplayarak kullanabiliyorm, bnce yarım ay en kullanışlısı :)

yarım ay çıtçıtların çıtçıt kısmı belli olmuyor mu toplandığında falan? normal parça çıtçıtları tak çıkar tak çıkar sıkıldım ve saçım ince ve az oldğu için çıtçıtları çok belli oluyor diplerden

bende çok istedim beni hep durdurdular yarım ay çok kullanışsızmış erken dolanıyomuş vs gidip yaptırcam

kızlar malum sıteden gercek saç saç rengime uygun almıstım önce kuaföre gidiyodum herseferinde sonra bisey keşfettim muhtesem bu yarım ay cıt cıtı kafanın tepesine öylesine takıyosun üstüne taç takıyosun sonuç muhtesem aylardır boyle kullanıyorum harika ister düz ister kıvırcıkharika oluyo tavsiye ederim kimse anlamıyo

şöyle güvenli ve güzel gerçek çıtçıt hangi siteden alınır kızlar
kesinlikle şu siteden alınmalı çok güzel dediğiniz bi site var mı
bu arada yarımay alıcam

merhabalar:) konuyu hortlattım ama yarım ay almayı dusunuyorum sacım omzumun 2-3 cm asagısında daha once 8 parça kullandım her gun ugrasmaktan cok yoruluyodum gıttıgıdıyordan baktım sentetık olanlarına fotograflarda cok hos duruyor siz ne önerirsiniz:)

sentetık mı aldın gercek mı canm

Ben hem kaynak hem çıtçıt kullanan biri olarak,yarım ayı kesinlikle tavsiye ederim. Hem çok şık hem zahmetsiz hem de 5 dk da toplayıp çıkınca çok şık dyruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…