kızlar bende çıt çıt almak istiyorum yarım çıtçıt kullanışlı mı yardımcı olabilir misiniz??
benim saçım kulak hizzasında yarım ay postiş kullanabilir miyim ben de? kısa saçlarımdan çok sıkıldım yardımlarınızı bekliorum=)
Eki Görüntüle 330992
saçımda yarım ay çıt çıt var ben özel olarak lastik taktırmıştım toplayarak kullanabiliyorm, bnce yarım ay en kullanışlısı :)
Eki Görüntüle 330992
saçımda yarım ay çıt çıt var ben özel olarak lastik taktırmıştım toplayarak kullanabiliyorm, bnce yarım ay en kullanışlısı :)
merhabalar:) konuyu hortlattım amacnm ben kullanıorum şöle dyım saçın gür deılse bu model kullanışlı..çnku bu modeller daha çok saçı hacımlı ve gur göstermek ıçınkullanılıor...arka kısmı daha yoğun gösterıor yarım ay çıtçıtlar...ama saçın gürse ve sadece uzunluk içn kullanacaksan diğer modellerı tavsıye ederım..
sentetık mı aldın gercek mı canmkızlar malum sıteden gercek saç saç rengime uygun almıstım önce kuaföre gidiyodum herseferinde sonra bisey keşfettim muhtesem bu yarım ay cıt cıtı kafanın tepesine öylesine takıyosun üstüne taç takıyosun sonuç muhtesem aylardır boyle kullanıyorum harika ister düz ister kıvırcıkharika oluyo tavsiye ederim kimse anlamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?