Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Yarım ay çıt çıt kullananlar yardım

Saçlarım çok az. At kuyruğu yapsam bir tutam anca oluyor. Yani her tarafından dolgunlaşması lazım. Bu konuda tecrübem yok hiç, sizce yarım ay mı yoksa parça çıtçıt mı daha verimli olur? Uzunluk derdim yok.

Şunu da ekleyeyim, saçımı açık bırakmam genelde, toplarım veya topuz yaparak kullanırım. Hangisi topıza daha elverişlidir ?

yarım ay çıtçıt takıp çıkarmak açısından pratik ama çok ağır oluyor ebatından dolayı. bence parça çıtçıtları saçların arasına ve farklı yerlerine takmak daha az can acıtır onu öneririm

Merhaba Konu başliği eski ama yarim ay postij almak istiyorum.guvenilir bir site önerebilirmisiniz.

gerçek saç yarım ay çıt çıt aldım 2-3 sene önce hala kullanıyorum
Nerden aldiginizi ögrenebilirmiyim?

Merhaba Konu başliği eski ama yarim ay postij almak istiyorum.guvenilir bir site önerebilirmisiniz.
Iyi bir site bulduysaniz benimlede paylasabilirmisiniz?

Bu arada "sihirli saclar" hakkinda ne düsünüyorsunuz? Bu sitelerin hangisi orjinal bilen varmi??
http://www.secretextensions.gen.tr/

http://sihirlisac.com/

kızlaar netten buldunuz mu postiş veya çıtçıt ? aldıysanız bildgilendırrsenız sevnrm

Kızlar Merhaba bu sayfa sanki bana biraz güven verdi gibi yorumlarda tatmin etti bende siparis verip alicam modapedia diye bi site var bana fiyatlar çok uygun gibi geldi iade garantisi veriyorlar saçlar dogalmis bakalım aldıktan sonra tekrar yazar ve fotosunu atarim

canım yorumunu bekliyoruz. nasıl kullanışlımı çıtçıt memnunmusun?

Saçlarımı katlı kestirdim ve hiç begenmedim. Saçlarim incr telli acaba yarım ay çıtçıt sizce katlarıkapatirmi arkadan

kızlar, Modapedia sitesi güvenilir mi, bayağı uyguna satıyorlar? bir de yarım ay çıtçıt takılı saçı toplayabiliyor musunuz?

Bu yarım ay çıtçıtla postiş tam olarak aynı şey diil ama ben de postiş almayı düşünüyorum tek korkum ağırlıktan saçlarımın kopması. Böyle şeyler oluyor mu arkadaşlar? Her gün takan var mı yoksa arada bir mi kullanılabilir bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…