cnm yllardır kullanıyoerum çıtçıt benim saçımda kabarık ama kullanırsın merak etme takarsın sonra toplayıp örersin ikiside kıvırcık olur kendi saçında çıtçıtda.çıtçıt 6 7 parça oluyo yarım ayy onların tek parça yogun oldugu bence çıtçıt al derim
1 seneden fazla kullanmıştım saçlarımı uzatana kadar işte tabi 2,3 ayda bir çıkarttırıyorsun merak ettiğin bir şey varsa sor canım
saol tatlımm saçı çok yıpratıyomuu bide benim saçım çok geç uzuyo bi 4-5 ay kullanabilirmiyimkii birde kaçç tane taktırmıştınn:))
kızlar ben çıtçıtta,yarım ay peruk ta kulladım en son kaynak kullandım çok memnunun.herkese tavsiye ediyorum.merak ettiklerinizle ilgili bende yardımcı olabilirim.
bence yarım ay,daha kullanışlı ben ham saç alıp ,onu yarım ay yaptırdım saç fazla olunca 2 li bir parça da yaptırdım onu istersem altta takıp yarım ayın altına boyunu uzatıyorum saçın ve katlı gibi oluyor görünümü yada at kuyruğunda 2 li parçayı kullanıyorum..en iyisi bence böyle..en çok hangisinden memnun kaldın cnm
Bu Siteden Yarım Ay Aldım Çok Kullanışlı Tavsiye Ederim Arkadaşlar
Eki Görüntüle 1378562 [/QUOTE
Merhaba esra bende aynı siteden yarım ay çıt çıt aldım ama sanki taktigimda belli oluyor aslında ben seninki gibi ipli almak istiyordum ama belli bir süre sonra kayma yapiyor diye vazgeçtim sende de aynı sorun var mı kullanışlı mı cevap verirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?