Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Yarım ay mı yoksa çıt çıt mı tercih etmeliyim?

pessimist

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
807
3
316
İstanbul
kızlarr yarım aymı daha iyi yoksa çıt çıt mı 8 parça çıt çıt çok değilmi bu arada acaba 4 tane taksam yetmezmi saçım az değil bide yoksa bulardan kaynakmı daha iyi kuaförler kaynak çıktıktan sonra dökülen saç zaten dökülen saçınız bi zararı yok dio ama burdakiler hep yıprattığını sölüyoo çok karasız kaldım fikir verin kızlar lütfennn:1:

Zamanında ikisini de kullanmış biri olarak kaynağın rahatlığının hiç bir şeyde olmadığını söyleyebilirim. Ama saça zarar verdiği de aşikar. Çıt çıt alacaksan da 8 parça al derim.

1 seneden fazla kullanmıştım saçlarımı uzatana kadar işte tabi 2,3 ayda bir çıkarttırıyorsun merak ettiğin bir şey varsa sor canım

yarım ay nedir kızlar ya?baya franszım birde benim saçlarım dalgalı ve kabarık çıt çıt olmaz dii mi? kuaförün biri olmaz dedi heralde sürekli fönle kullanmalıyım :26:

cnm yllardır kullanıyoerum çıtçıt benim saçımda kabarık ama kullanırsın merak etme takarsın sonra toplayıp örersin ikiside kıvırcık olur kendi saçında çıtçıtda.çıtçıt 6 7 parça oluyo yarım ayy onların tek parça yogun oldugu bence çıtçıt al derim

cnm yllardır kullanıyoerum çıtçıt benim saçımda kabarık ama kullanırsın merak etme takarsın sonra toplayıp örersin ikiside kıvırcık olur kendi saçında çıtçıtda.çıtçıt 6 7 parça oluyo yarım ayy onların tek parça yogun oldugu bence çıtçıt al derim

peki çıt çıta istediğim zaman fön çektirebiliyor muyum ve iyisini nasıl anlarım sence canımm ya bide kuaförden mi alınmalı yoksa nerden alınmalı? nasıl bi cümle kurdum yaa:34::1:

saol tatlımm saçı çok yıpratıyomuu bide benim saçım çok geç uzuyo bi 4-5 ay kullanabilirmiyimkii birde kaçç tane taktırmıştınn:))

Tatlım kusura bakma, şimdi gördüm. Ben önce 200 tane taktırdım sonra abarttım biraz 350yi geçmişti. Kullandığım zaman yıpratmadığını öne sürüyordum. Ama ister istemez yıpratıyor. Saçında o kadar ağırlık oluyor. Ve kendi saçınla ayırt edemediğin için ancak çıkarttığında yıprandığını anlayabiliyorsun. Ben yine de memnundum. Yani sonuçta onlar olmasaydı saçlarım şu anki uzunluğuna ulaşamazdı bence. İdeali 3 ayda çıkarttırmaktır. Saçların dipten karışıyor çünkü. Kullandığında kastettiğimi anlarsın :61:

ben de kararveremedim kaynak çok yıpratıyor asla yaptırmam :19:....yarım ay mı çıt çıtmı Ankaradayım Rönesans peruk mu yoksa internetten Uzun saçlardan mı alıyım?????:59:

kızlar ben çıtçıtta,yarım ay peruk ta kulladım en son kaynak kullandım çok memnunun.herkese tavsiye ediyorum.merak ettiklerinizle ilgili bende yardımcı olabilirim.

en çok hangisinden memnun kaldın cnm
bence yarım ay,daha kullanışlı ben ham saç alıp ,onu yarım ay yaptırdım saç fazla olunca 2 li bir parça da yaptırdım onu istersem altta takıp yarım ayın altına boyunu uzatıyorum saçın ve katlı gibi oluyor görünümü yada at kuyruğunda 2 li parçayı kullanıyorum..en iyisi bence böyle..
resimleri de bu fikir olsun sizlere..saçımdaki halide son derce natırel ,istersen eklerim ..ki saçlarım az değil-güre yakın ve şuan omuzlarımdan 2-3 cm aşağıda..toplamda 140-150 gr bu saçlar..
$sector30845888.webp

Bu Siteden Yarım Ay Aldım Çok Kullanışlı Tavsiye Ederim Arkadaşlar
flip-in-yarim-ay.webp

Bu Siteden Yarım Ay Aldım Çok Kullanışlı Tavsiye Ederim Arkadaşlar
Eki Görüntüle 1378562 [/QUOTE
Merhaba esra bende aynı siteden yarım ay çıt çıt aldım ama sanki taktigimda belli oluyor aslında ben seninki gibi ipli almak istiyordum ama belli bir süre sonra kayma yapiyor diye vazgeçtim sende de aynı sorun var mı kullanışlı mı cevap verirsen sevinirim

Son düzenleme:
Back
X