• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım bırakmak..

pioneer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
4
0
86
İstanbul
Giderken kırdığını fark eden,keşke bunlar olamasaydı diyen biri geri döner mi?Ama tamir etmek içinde hiç çaba harcamadı daaa..olmucağını anlamış mutsuz olucakmışız ama hiç bir çaba yok..Nette karşılaşıyoruz hiç bi şekilde konuşmadık telefon mail bile olmadı sonraaa..
Kavga ettikden bi kaç hafta sonra amerikaya gitti proje için..haftaya gelicekmiş bir arkaaşımdan öğrendim.ben onu çok özledim ne yapmalıyımm..?

geçmişi geçmişte bırakıp hayatına devam edeceksin.
düzeltmek için çaba harcamayan, hatta mutsuz olacağınızı düşünüp
ayrılık kararı alan birinden hayır gelmez.
şimdi acı gelir ama zamanla unutursun.
kıymet bilmeyenin ardından göz yaşı dökmeye değmez.

ne kadardır ayrısınız?
ne zaman amerikaya gitti?
ve ne kadar süreli ilişki?

Hiçbir şey yapmayacaksın..
Biraz kafanı toparlayıp hayatına devam edeceksin..
Özledim falan diyerek te kendini üzme boşuna..

adam olmayacak mutsuz olacaz demiş. daha ne desin aramıyor sormuyorda diyorsun. bence unutmaya çalış ..:hulya:

hımmm..ikinci dönemin başından sonuna kadar beraberdik - 6 ay gibi bi süre..sonra aynı memleketliyiz bi de..benim gidiceğimi biliyodu memlekete. gitmiş benden önce bana süpriz yapmış..orda buluştuk direk beni götürdüğü yer ailesinin evi idi...çok da iyi karşıladılar benii..hiç kötü hissetmedim hani bi garipilik olumsuz bişey olur da hissedersiniz yaaa hiç öyle olmadıı..sonra istanbul a döndü buu..aramadı nette karşılaştık nasılsın iyimisin muahbbeti sonra kaçar gibi çıkmalar...bende bu tavrına hiç bişey yapamadım..bi on gün sonra falan mesaj attım bana net biişey yazki ne aramanı bekleyim nede arayım diyee..cevap çok iyi bir arkadaşımsın hep böyle kalsa ikimiz içinde çok iyi olur idi..sonra bi kaç saat sonra duramadım ben aradım..zor olucakmış onun için ,mutsuz olucakmışız ..sonraa bir kavga gibi ses tonu yükseltmeler hiç öyle konuşamıştık hiç kavga etmedik yanii...çok iyi niyetliymişim o öyle değilmiş...bi sürü bahanelerr...sonra amerikaya gitti işte.bi kaç hafta sonra .gitmeden de bi arkadaşım ona soru sormak için aramışş bilgisayarla ilgiilii... o da anlatırken arkadaşıma yanlışlıkla benim adımla hitap etmiş....sonrada gitti işte...

son mesajımız şöyle oldu:ben yanında geçirdiğim tüm anların çok güzel olduğunu yazdım ve teşekkür ettim-kısaca böyleydii daha duygu doluydu o an mesajj da işte....lütfen cevap cevap yazma dedim. o da hemen cevap yazdıı yazmak istediğim kadarı olamdığı için lütfen cevap olarak sayma.ben teşekkür ederim güzel arkadaşlığın ve anlayışın için .özür dilerim yazmış...ama gitti aramdıı....

hımmm..ikinci dönemin başından sonuna kadar beraberdik - 6 ay gibi bi süre..sonra aynı memleketliyiz bi de..benim gidiceğimi biliyodu memlekete. gitmiş benden önce bana süpriz yapmış..orda buluştuk direk beni götürdüğü yer ailesinin evi idi...çok da iyi karşıladılar benii..hiç kötü hissetmedim hani bi garipilik olumsuz bişey olur da hissedersiniz yaaa hiç öyle olmadıı..sonra istanbul a döndü buu..aramadı nette karşılaştık nasılsın iyimisin muahbbeti sonra kaçar gibi çıkmalar...bende bu tavrına hiç bişey yapamadım..bi on gün sonra falan mesaj attım bana net biişey yazki ne aramanı bekleyim nede arayım diyee..cevap çok iyi bir arkadaşımsın hep böyle kalsa ikimiz içinde çok iyi olur idi..sonra bi kaç saat sonra duramadım ben aradım..zor olucakmış onun için ,mutsuz olucakmışız ..sonraa bir kavga gibi ses tonu yükseltmeler hiç öyle konuşamıştık hiç kavga etmedik yanii...çok iyi niyetliymişim o öyle değilmiş...bi sürü bahanelerr...sonra amerikaya gitti işte.bi kaç hafta sonra .gitmeden de bi arkadaşım ona soru sormak için aramışş bilgisayarla ilgiilii... o da anlatırken arkadaşıma yanlışlıkla benim adımla hitap etmiş....sonrada gitti işte...

son mesajımız şöyle oldu:ben yanında geçirdiğim tüm anların çok güzel olduğunu yazdım ve teşekkür ettim-kısaca böyleydii daha duygu doluydu o an mesajj da işte....lütfen cevap cevap yazma dedim. o da hemen cevap yazdıı yazmak istediğim kadarı olamdığı için lütfen cevap olarak sayma.ben teşekkür ederim güzel arkadaşlığın ve anlayışın için .özür dilerim yazmış...ama gitti aramdıı....

anlatmadığınız bir şeyler mi var acaba.?
eğer sevgili olsanız bu arkadaş lafını size demezdi.
ikidir size,arkadaşız demiş bu adam. sevgilisine arkadaşız diyemeyeceğine göre.
siz bir beraberlik yaşadınız mı. yani sevgili olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
ailesi ile ilgili bir şey olabilir mi?
yani iyi karşıladılar demişsin ama, adam sonrasında değişik davranmaya başlamış anlattığın kadarıyla..
canım genelde giden erkek döner,
üzgünüm keşke böyle olmasaydı diyen erkekler falan döner..
görürsün birkaç ay sonra şaşırırsın, vay be bu bile döndü dersin..
ama yine de umut etme, umutlu bekleyince her an arasın diye bakıyosun telefona.
unutuyor gibi yap, arkadaşlarınla takıl. zaman geçir.
o bi gün döner.
senin istediğin bi gün olur mu bu? belirsiz tabi..

bencede çok fazla ümitlenme.. Adam söyliyceğini söylemiş..Olamayacağını hissetmiş demekki...Unutmaya bak derim ben canım

adam sana ikidir arkadasım demiş..o biraz garip..sevgili anlamında bir iliskiniz yoktu galiba?veya o sana arkadas gözüyle bakıyordu ama sen sevgili olarak..sanırım problem bu..
çok fazla anlayamadım ama anladığım kadar yorum yaptım..

bencede adam sana arkadaşım dedıgıne göre arkadaş gözüyle bakıyormuş sen farklı anlamda düşünmüşsün sanırım aılesının evıne gıttın falan dıye arkadaşım dıyen veya arkadaş kalalım dıyen adamdan uzak dur bence.ınan bana ılerleyen zamanda hersey daha kötü noktalara gelebılıyor boşver sen hıc ılgılenme .eger ılgısı varsa beyımızın senın peşinden o koşsun.

Aslında en başından ne kadarını anlatıcağımı bilemediğim için anlaşılmaz yazmışım birazz.Kavga gününden sonra arkadaşlığa çevirdi herşeyi adını da güzel arkadaşlık koyduu.. taaaa en başına bakarsanız bizimki karşılıllı adımlarla ilerliyordu.hiç teklif falan olmadı. sürekli arar sorar eve bırakır olduu zamanlaa.sonra bi sürü paylaşımlarr..ama en sonunda arkadaş olduk tekrardann..ne olduğunu anlamadım bileeee..

adam net tavrını koymuş istemiyor işte! sen de hala düşünüp bekleyerek, arayıp mesaj atarak iyice kıçının kalkmasını sağlıyorsun. üstünde düşünmeye değer bir yönü kalmamış ki...

unutmaya çalış
peşinden gitme bitmiş belli ki
üzme kendini boşu boşuna ümitlenmede

Back
X