hımmm..ikinci dönemin başından sonuna kadar beraberdik - 6 ay gibi bi süre..sonra aynı memleketliyiz bi de..benim gidiceğimi biliyodu memlekete. gitmiş benden önce bana süpriz yapmış..orda buluştuk direk beni götürdüğü yer ailesinin evi idi...çok da iyi karşıladılar benii..hiç kötü hissetmedim hani bi garipilik olumsuz bişey olur da hissedersiniz yaaa hiç öyle olmadıı..sonra istanbul a döndü buu..aramadı nette karşılaştık nasılsın iyimisin muahbbeti sonra kaçar gibi çıkmalar...bende bu tavrına hiç bişey yapamadım..bi on gün sonra falan mesaj attım bana net biişey yazki ne aramanı bekleyim nede arayım diyee..cevap çok iyi bir arkadaşımsın hep böyle kalsa ikimiz içinde çok iyi olur idi..sonra bi kaç saat sonra duramadım ben aradım..zor olucakmış onun için ,mutsuz olucakmışız ..sonraa bir kavga gibi ses tonu yükseltmeler hiç öyle konuşamıştık hiç kavga etmedik yanii...çok iyi niyetliymişim o öyle değilmiş...bi sürü bahanelerr...sonra amerikaya gitti işte.bi kaç hafta sonra .gitmeden de bi arkadaşım ona soru sormak için aramışş bilgisayarla ilgiilii... o da anlatırken arkadaşıma yanlışlıkla benim adımla hitap etmiş....sonrada gitti işte...
son mesajımız şöyle oldu:ben yanında geçirdiğim tüm anların çok güzel olduğunu yazdım ve teşekkür ettim-kısaca böyleydii daha duygu doluydu o an mesajj da işte....lütfen cevap cevap yazma dedim. o da hemen cevap yazdıı yazmak istediğim kadarı olamdığı için lütfen cevap olarak sayma.ben teşekkür ederim güzel arkadaşlığın ve anlayışın için .özür dilerim yazmış...ama gitti aramdıı....