YARIM ÇATLATMA İGNESİ ERKEN TESTİ BİR GÜN SONRA POZİTİF CİKARİR Mİ?

Muallimee35

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
75
19
18
31
Arkadaşlar 8 Mart saat 07.30 da yarım ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım 9 Mart 09.30 da erken idrar testi yaptım böyle çıktı bu iğneden dolayı olabilirmi 2.gun embriyosu transfer edildi transferin 10. Günü bugün bilgi sahibi olan yazarsa çok sevinirim teşekkürler

Eklentiler

• IMG_20230309_102302.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 520
Transfer sonrası neden çatlatma iğnesi yaptınız?

Bu iğne pozitif gösteriyor 12 14 gün kadar da neden transfer sonrası iğne yapıldı

Bu çatlatma iğnesi 12 güne kadar b-hcg pozitifliği verebilir zaten kendisinin yapısı da b-hcg ile benzer. 2 gün embriyosu ertesi gün bile daha implante olmadan b-hcg üretemez. İmplantasyonu minimum 5-6.gün ondan sonra idrarda görülecek b-hcg seviyesine gelmesi var bir de. Neden test yaptığınızı anlayamadım?

Çatlatma iğnesi testi yanlış çıkarıyor üzerinden 14 gün geçmesi lazım doğru test için bekle bence

Transferden sonra bebeğin tutunmasını destekliyor..
Ben 5. Gün yapmıştım 8. Gün pozitif haber aldım çok şükür sende 3 4 gün sonra yap testi ve kanı garanti olsun

Neden yaptırdı bilmiyorum doktor inanın ama banada bebeğin tutunmasini desteklediğini söyledi bugün 11. Günüm pembemsi akıntı geldi adet ölüyorum sandım kan verdim 62.93 Çıktı Beta HCG değerim iki gün sonra bu daha test istediler bakalım hayırlısı

Merhaba birşey sormak istiyorum bilginiz varsa tabii ovitrella çatlatma iğnesi yaptırdım bugün 7.gün yalancı pozitif olur etkisi geçmemiş olur diye test yaptım ama yalancı pozitif değil negatif çıktı bunun sebebi olumsuz olmasından dolayı mı yoksa vücut erken atmış olabilir mi etkisini?

Çatlatma iğnesinin etkisinin geçtiğini gösterir ama gebelik için daha erken tabi

Ben 17 temmuz Çarşamba günü çatlatma iğnesi yaptım aşırı derece kasık ağrısı var bakalım artık hayırlısı olsun ama gunler dakikalar geçmek nedir bilmiyor ölüp ölüp diriliyorum resmen inşallah turay ya çok umutluyim aynı anda o kadar da umutsuzum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…