yarım edin, doğum yapmaktan korkuyorum

esperanzan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
127
0
46
Ankara
Bana Yardımcı Olun Gerçekden Çok korkuyorum bebekle ilgili bir sorun çok Allaha Çok Şükür Ama Ben Doğum Yapmakdan Korkuyorum Annemler AnneAnnemler Biraz Korkuttu Beni Doğum da Normal Doğumda Kıt Kıt Kesicekler Dediler Dikicekler Of Korktum Çocuk Gelişimciyim neler Olacanı Biliyorum Ama gene korkuyorum birde ilk hamileliğim

sizdede böyle korkular oldumu yada oluyor mu daha doğumuma var ama benim korkularım başladı şimdiden herkez çok acı çekiceksinn oy oy falan dedi kendi doğumlarını anlattılar kalbim yerinden fırlayacak gibi oldu o an felaket çook korktum

bebeğim 21 hafta ama kendimi sakınleştiremiyorum eşim sağolsun korkma çok rahat doğum yapıcaksın herşey çok güzel olucak diyor ozaman sakinleşiyorum sonra inadına sanki herkez doğumdan konuşuyor.

yardımcı olun bana ne olur. :2:

CNM KORKUNU ANLIYORUM 36 HAFTALIK HAMİLEYİM 24 YASINDAYIM ikinci bebegim kızım 25 aylık tabiki zorlukları var ama sen onları düşünme o zorluktan sonra o bebişini görüyorsun ya dogdugunu işte herşeyi unutuyorsun o anda sen kuvvetli ıkın basa gelen çekiliyor valla bak.

sacmalama herkesin dogumu ayni olmuyor canim. bana kimse dogum hikayelerini anlatmadi ben hep kadinlarkulubunden okudum. bazilarin zor bazilarin cok kolay gecti. bende sanci falan bekliyordum oyle hayal ediyordum. ama noldu sancisiz ve yarim saate dogurdum beegimi, hemde muthis kolay. simdi farkediyorumda meger ozaman hic aci cekmemisim hep korkudan bagirmisim.Allah hepinize klay dogumlar nasip etsin

Herkeste farklı olur doğum, ama şunu unutma, orada bağırman değil, bebeğine dışarı çıkmaya yardım etmen gerek!BU cümlemi sakın unutma, tel düşüncen o olsun, bebeğime dışarı çıkmaya yardım etmem lazım de ve gerekli zamanda gerekli şekilde ıkın. Hadi kolay gelsin, ALLAH tamamına erdirsin! Hiç korkmana gerek yok, dediklerimi kendine hep tekrarla doğum yaparken. Ayrıca her doğumda kesik atmıyorlar.

Buna hamile terörü diyorlar işte.

Hamile kadını sakinleştireceklerine böyle umursamadan konuşup can sıkarlar.

Şimdi bir de hormonlar tavan yapmışken, daha hassasken böyle konuşulması ne kadar düşüncesizce.

Güzel şeyler düşünün, sakin olmaya çalışın. Bebeğinizi kucağınıza alacağınız anı, kokusunu ilk kez duyacağınız anı düşleyin. Böyle saçma sapan konuşanlara tıkayın kulaklarınızı, kendinizi de bebeğinizi de huzursuz etmeyin.

Herkesin doğumu, hamileliği birbirinden farklıdır. Kimse bilemez nasıl bir doğum yapacağınızı.
Artık herşey daha kolay endişelenmeyin.

Bol bol dua edin, sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…