birde düşün yani benim ev yarı dubleks ,üst katta yatak odası çocuk odası teras ve banyo var ,onları bile yapıyor yetiştiriyor sabah 8 öğlen 2 benimki 6 saatte yapıyor .
ben evde olduğum zamanlar oluyor bazen ,hastaysam yada işe gitmediysem ,gelir gelmez ne yaptığını anlatayım sende aynısını iste
eve girer,soyunur giyinir ,
önce halı ,yolluk ,kilim balkona atılır ,dağınıklık varsa toplanır ,süpürge açılır ,
sonra cam silinecekse cama başlar ,
yoksa koltuk siler ,yoksa başlar önce salondan ,orayı bitirip ,diğer odalara tek tek ,siler süpürür,
banyoları bitirir ,en son toz alır ,camlar o esnada hep açıktır ,evde temzilik kokusu hakimdir ,bende vitrin filan olmadığından o tip işler olmaz ,en son tozları alır ,halıları çırpar ,yerlerine serer ,ortalığı derler toplar çıkar ,
ama mutlaka koltukları çekmeden koltuk altı silmez mesela ona dikkat et ,işi bitmeden çay içmez kahve içmez ,halı çırparken balkonda bi sigara içer tek molası bu ,yemek bile yemez ,kahvaltı ettimde geldim der öğlenleri yemiyorum :)) bu kadarda masrafsız üstelik 60 tl alır ,helali hoş olsun ..