yarım hoca dinden eder yarım doktor candan eder

bebek4856

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
887
914
103
Şu sosyal medyada kendini doktor sanıp insanları olmadık akıllar verenlere hayretler içerisinde izliyorum. Gün geliyor dayanamıyorum cevap yazıyorum. Ya insanların gerçekten sağlıklarıyla oynuyorlar. Nedir bu insanlar daki herşeyi bilirim havası.
Bir bayan vajinal mantar enfeksiyonu yaşıyor diğer bayan sabunla yıka ben öyle kurtuldum diyor yahu vajinal mantarın sebebi zaten vajina florasındaki bozulma değil midir sen o kadının sabunla yıkatacaksın ordaki mantarı artıracaksın ve kronikleşecek belki 3 günde gececek ama 3 yıl çekecek hale getiriyorsun of yazdım rahatladım.

En sevmediğim insan tipi olur kendileri

İyi oluyor bence ,yahu doktor var google var ,üşenip araştırmıyor doktora gitmiyor ,yazıyor sosyal medyaya ,
Aklı varsa zaten kullanır kendi için

Ben de şey gördüm. Bebekleri olmayan kadınlara yumurtlamayı düzene sokan vajinal buhar banyosu gibi bir şey. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bana çok garip geldi. Çeşit çeşit ot koymuşlar. O zaman bu kadar kadın neden doktorlara gidiyor sorunun çözümü buhar banyosuymus

insanları yanlış yönlendirip kötü sonuçlar yaratabilecek olmasına üzüldüm

ama bakin, simdi sizin bilginizde yetersiz mesela--- yani sizce vajinal mantarin sebebi flora dengesizligi.
evet bu bilgi dogru ama yeterli degil :)
iste ayni bu sekilde yanlis bilgiler yayiliyor- belkide seker hastasi olan ve bu sebepten vajinal mantar geciren bir kadin eczaneden antimyotik bir ilac alip florayi dengelemeye calisiyor - bakin simdi sizin verdiginiz bir bilgide baska bir kadini yanlis yönlerdirdi :)

ben bi ilaç önersinde bulunmadımki yada benim bilgilerim yeterlide demedim sadece basit bir örnekle açıkladım.bu yorum uzar gider ama antibiyotik te vajina florasını dengelemez ben böyle bir ifade kullanmadım :)

Bu konu beni de çok geriyor ya örneğin rezene zararlı annelern kendi bile içmemesi gerekirken bebeğine verenler var ama çoğu anneye içmesini öneriyor, çok riskli

ben bi ilaç önersinde bulunmadımki yada benim bilgilerim yeterlide demedim sadece basit bir örnekle açıkladım.bu yorum uzar gider ama antibiyotik te vajina florasını dengelemez ben böyle bir ifade kullanmadım :)

Hayir kullanmadiniz- sadece mantarin sebebi dengesiz flora dediniz.
o olay öyle degil ama :)
Ayrica ben antibiotik yazmadim- myotik yazdim :)

Neyse, düsüncelerinizde haklisiniz tabiki. saglik oyuncak degil- internetde danismak yerine bir hekime görünmek en sagliklisi.

geçen bir haber okudum kanser hastası genç öğretmen alternatif tıp(!) kurbanı oldu diye , yeni olay.
kız kemoterapi vs herşeyi reddedip bi şarlatan sözüne inanıp açlık orucu tutmayı günlrce açkalarak kanseri yenmeyi denemiş ve malum son.
sonra bunu kardeşi sosyal medya da o şarlatanın ismini vererek yazmış ifşa etmiş, altına ne demişler bilior musunuz? ecel o, hocamıza laf etme, hocamız en iyisini bilir, eceli gelmiş kemoterepiyle de ölürdü... böyle binlerce yorum..
araştırdım ve birsürü kanser hastası bu adama güveniyor sosyal medyada bugün orucuma başlıyorum diye 3 gün yemek yemediklerini paylşıyo falan
cehalet çok kötü çok zor......

pardon ben yanlış görmüşüm yazdığınızı , sebeplerinden biri de demek istemiştim aslında ordaki amaç sadece gereksiz tedavi önerisinde bulunayım derken farkında olmadan insan sağlığına zarar veriyorlar onu anlatmaktı .

Ama bu zaten alternatif tıptır.eski zamanlarda ilaç mi vardı ama bu hastalıklar vardı ve otlarla tedawi buluyorlardi. Bana artik mantikli geliyo. Cnkü kücücük bi hayıt tohumu bile wücudumuzu okadar etkiliyor ki

Ama bu zaten alternatif tıptır.eski zamanlarda ilaç mi vardı ama bu hastalıklar vardı ve otlarla tedawi buluyorlardi. Bana artik mantikli geliyo. Cnkü kücücük bi hayıt tohumu bile wücudumuzu okadar etkiliyor ki
bitkilerin gücüne bende inanırım ama bitkileri kullanırkende dozları önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…