- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Bitkilerin kaynatıldığı, demlendiği zaman formu değişir henüz bu konuda yapılmış araştırmalar yok. Özellikle kadın hastalıklarında/hamile kalmak için hayıt otu vs kullanılıyor bunlar kalpte anomaliye ve vücutta su kayıplarına bağlı böbrek hasarlarına neden oluyor. Alternatif tıp googledan, ne olduğu belli olmayan kitaplardan uygulanırsa ölümcül olabilir.Ama bu zaten alternatif tıptır.eski zamanlarda ilaç mi vardı ama bu hastalıklar vardı ve otlarla tedawi buluyorlardi. Bana artik mantikli geliyo. Cnkü kücücük bi hayıt tohumu bile wücudumuzu okadar etkiliyor ki
E-lactanciadan emzirme döneminde kullanılabilen ilaç, bitki vb güvenilirliğini sorgulayabilirsiniz.tesekkür ederim- hemen arastiracagim.
burda bebekler icin önerilen top 3 caylardan biri..
Kaynatma her bitkide yasaktır. Hayıt tohumu balla karstirilip yenmelidir. Dediginiz şey fazla kullanimlarda olabilir ama sürekli kullanılan birşey degil bu ki. Ben burda örneklendirme yaptim konunun aslı buharla tüplere etki etmekBitkilerin kaynatıldığı, demlendiği zaman formu değişir henüz bu konuda yapılmış araştırmalar yok. Özellikle kadın hastalıklarında/hamile kalmak için hayıt otu vs kullanılıyor bunlar kalpte anomaliye ve vücutta su kayıplarına bağlı böbrek hasarlarına neden oluyor. Alternatif tıp googledan, ne olduğu belli olmayan kitaplardan uygulanırsa ölümcül olabilir.
Benim gibi iktisad mezunu okuldan tanıdığım kız instagramda psikolog takılıyor
O konuya hiç değinmek istemedim istemiyorumda gebe kalmaya çalıştığım dönem çok vardı yapan sonucunda hepsi daha çok pişman oldu detaylarına girmeyeceğim.Kaynatma her bitkide yasaktır. Hayıt tohumu balla karstirilip yenmelidir. Dediginiz şey fazla kullanimlarda olabilir ama sürekli kullanılan birşey degil bu ki. Ben burda örneklendirme yaptim konunun aslı buharla tüplere etki etmek
Valla yapasm wardı bu ay :) siz öyle deyince smdi. Iltihapmi yaptı daha çokO konuya hiç değinmek istemedim istemiyorumda gebe kalmaya çalıştığım dönem çok vardı yapan sonucunda hepsi daha çok pişman oldu detaylarına girmeyeceğim.
ohoo senin göbegin dusmus diyip kadinin basinda parmagi gobeginde 15 tur atip gobegi yukari cekmeye calisanlar varBen de şey gördüm. Bebekleri olmayan kadınlara yumurtlamayı düzene sokan vajinal buhar banyosu gibi bir şey. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bana çok garip geldi. Çeşit çeşit ot koymuşlar. O zaman bu kadar kadın neden doktorlara gidiyor sorunun çözümü buhar banyosuymus
Neye rağbet varsa insanlarda buralardan yollarını bulmak istiyorlar. Düz mantık bunu söyler. Herkes doğala dönüş moduna girdi artık, doğal yiyelim doğal ürünler kullanalım bunlara bende katılıyorum ama eskiden bu bitki kullanılırmış o zaman bende bunu kullanıcam saçma. Eskiden yaşam süresi bu kadar mıydı? Adamın eline çivi batsa tetanozdan ölürmüş eskiden? Hani bitkiler hani doğal ilaçlar?? Zaten hepten eskiye döneceksek kimse telefon kullanmasın güvercinle, mektupla haberleşelim. İşler buna gelince saçmalama teknolojiden yararlanıcaz tabiki diyorlar ee tıpta böyle birşey. Eskiden kullanılan bitkiler incelenir, araştırılır işe yarayanı tıp bilimi kabul eder ve ilaç formuna getirir. Madem hayıt tohumu mu ne çok faydalı iyi geliyor o zaman bunu öne sürenler bir araştırma yapsın, söylediklerini ispatlasın tıp biliminin içine dahil etsin tüm dünyadaki kadınlar faydalansın gebe kalmak için bu ilaçtan. Ama olmaz di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?