Yarım ilişki

Pembeyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
1.578
789
73
29
Arkadaşlar merhaba kendim için değil arkadaşım için soruyorum…
Arkadaşım vajinismus hastası ve anlattığına göre şöyle ilişki yaşanıyor hamilelik düşünceleri var ve eşinin penisin yarısına kadar girdiğini ve öyle boşaldığını söylüyor soru şu illa tam ilişki olmak durumunda mı yani ortaya kadar geliyor ve kasıldığını söylüyor yinede hamile kalabilir mi bu durumda ?

Hamile kalabilir ama neden vajinusmusu yenmeden hamilelik düsüncesine girmis anlamadim.İleride sorun olacaktir keske once vajinusmusu cozumlese..
Kendisine söyledim doktorlara bir sürü para dökmüşler ama olumsuz bunu yenemeyeceğini düşünüp en azından hamile kalmayı başarabileyim bari diyor

Yeni evliyse acele etmesin hamilelik için ilk önce sorununu halletsin bence.

Bende vajinismus hastasiydim. Kendim yendim dilatorle bu site sayesinde.. yenmeden hamilelik düşünmesin derim...

Dediklerinizi okutuyorum arkadaşıma aklına koymuş Sezeryan yaparım diye korkuyor hamile kalamam diye
Sezeryan veya normal doğum önemli değil. Bu erteleme hastalığı.. sağlıkli bir cinsel hayat yaşamak varken kendine yapmasın.. ileri derecede vajinismus olduğunu düşünmüyorum..

Evde dilatörleri var onunla yapıyor ama eşli denemeye gelince duruyor yarısını alabiliyormuş
İlişki esnasında beline yastık koysun penis girince nefes alıp versin ikinsin. Birde ilişki yaşamadan önce 4. Dilatoru çok çalışıp öyle denesin..

Eee peki doktor kontolunde alttan muayneyi dusundu mu hic 🤷🏻‍♀️ hamile kalirsa illa ki yasicak bende sezeryan dogurdum ama alttan muayne kac kez oldu hatirlamiyorum bile

Back
X