Erkek İnfertilitesi Yarım paket Proxeed Plus var..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

**garfield**

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.561
9
356
43
Kızlar elimde bir paketin yarısı kadar (Yani içinde tam 15 adet var) Proxeed plus var..
Ben şu an hamileyim Allah'a şükür, 2. paketi kullanırken hamile kaldım..

Şey diycem, biliyosunuz oldukça pahalı bi ilaç..Hani ihtiyacı olan biri varsa, kargo parasını ödemesi koşuluyla yollayabilirim..Buraya yazmak istemezseniz özelden ulaşabilirsiniz..

Tebrik ederim. Rabbim tamamına erdirsin. Eşinizin sperm sonuçlarını yazarsanız, proxeed plus kullanmaya başlamadan önce sevinirim.

Canım inan ki hatırlamıyorum. zaten bi kere yapıldı test, aslında doktor normalde olur bu ilaca da gerek yok demişti ama biraz benim zorumla almıştık..

tbr ederım allh analı babalı buyutmeyı nasp etsın ınşşşş
bırıdaha kazandı dırum her hamıle kalanı okudukca
darısı bıze ınşşşş
ben sıze ozelden msj attım

merhaba arkadaşlar,
Ben bir arkadaşa yolladım..

Allah'ım inşallah ilaca filan gerek kalmadan hepinize bir an önce hamile kalmayı nasip eder..

Dualarım sizinle..

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Allah bebeğini ve seni korusun hepimizin bu duyguyu yaşaması dileğiyle...

Amin canım. Allah'ım en kısa zamanda sizlere de nasip etsin..İsimlerinizi bilmiyorum ama dularıma hepinizi ekliyorum..

Bu arada çok çok sağol canım iyi dileklerin için..

yolladıgın kısıye rabbım faydasını gosetrsın ınşşşşşş
bızede anne olmayı ttadırsın ınşşşş
benım adım esra :):):)
tekrardan hayırlı olsun tatlım

Kızlar elimde bir paketin yarısı kadar (Yani içinde tam 15 adet var) Proxeed plus var..
Ben şu an hamileyim Allah'a şükür, 2. paketi kullanırken hamile kaldım..

Şey diycem, biliyosunuz oldukça pahalı bi ilaç..Hani ihtiyacı olan biri varsa, kargo parasını ödemesi koşuluyla yollayabilirim..Buraya yazmak istemezseniz özelden ulaşabilirsiniz..

tb ederim darısı bizlere sorun neydi sende birde bana yollarsan sevinirim gücüm yetmiyor dr yazdı verdi ama adresi yazıyım ergenekon kum kale sk 4/b yenimahalle ankara

canım yukarıda da yazmıştım,ilacı yolladım ben bir arkadaşa :(
Allah'ım en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inşallah hepimize..

Back
X