Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de serklaji yaptir gec kalma. Bende kurtaj olmustum rahimden operasyon olmustum. Doktorum onlem amaçlı yapalim demesine rağmen 5 6 doktora sorup yaptirmamaya karar vermiştim. 21. Hafta detayli ultrasinunda rahim ağzımın kısalığı görüldü acil serklaja alindim. Cok zorlu süreçler gecirdim. Bilsem en başında serklaji olurdum.Doktorum da serklaj yapalım dedi. Tek beklerken bir anda ikiz olduğunu öğrenince kaygım arttı inşallah serklaj çözüm olur teşekkür ederim
Hamileliğin nasıl gidiyor seklajla bebekler durabiliyor muKızlar merhabalar yarım rahim ile tüp bebek sayesinde hamile kaldım şuan 10 haftalık ama bu gün ikiz hamile olduğumu öğrendim benim gibi olan var mı lütfen yardımcı olun siz nasil bir yol izlediniz
İstanbul medicalpark Bahçelievler doktorum ali
Geçen hafta yaptırdım riske atmak istemedim çok şükür bebekler iyiBence de serklaji yaptir gec kalma. Bende kurtaj olmustum rahimden operasyon olmustum. Doktorum onlem amaçlı yapalim demesine rağmen 5 6 doktora sorup yaptirmamaya karar vermiştim. 21. Hafta detayli ultrasinunda rahim ağzımın kısalığı görüldü acil serklaja alindim. Cok zorlu süreçler gecirdim. Bilsem en başında serklaji olurdum.
Önlem amaçlı serklaj yapalım dedi doktorum geçen hafta yaptırdım şuan için rahim uzunlugum iyiymiş çok şükür bebeklerde iyiHamileliğin nasıl gidiyor seklajla bebekler durabiliyor mu
Centrum tüp Bebek merkezinde Recai pabuccu hoca yaptı tüp bebeği çok şükür ilk seferde tuttu inşallah Rabbim sizede gonlunuzdekini verir
İlk ogrendigimde herşeye çok dikkat ettim zaten doktor bir sürü iğne ve ilaç vermişti onlar da çok yoruyordu sadece okula gidip geldim ikiz olduklarını öğrendikten sonra okula gitmek bile çok zordu. Rapor aldım artık çalışmıyorum. İkiz oldukları için daha yorucu geçiyor sürekli dinleniyorumMerhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olur.Ben de doğuştan yarım rahimliyim hamilelik süreciniz nasıl geçiyo sürekli yatıyomusunuz? Yoksa eski hayatınıza devam ediyomusunuz
Süştü canım 3. Bebekte kanamalı ve süşükle geçiyor doğuramıyoeumMerhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olur.Ben de doğuştan yarım rahimliyim hamilelik süreciniz nasıl geçiyo sürekli yatıyomusunuz? Yoksa eski hayatınıza devam ediyomusunuz
Allah kucağınızı boş bırakmasın inşallahSüştü canım 3. Bebekte kanamalı ve süşükle geçiyor doğuramıyoeum
Aynen öyle yatsam da yatmasam da olmuyor. Doktorlar yarım rahimli olduğum için düşük yapa yapa rahimin gebeliğe alışıp kendinin esneyeceğini söylüyorlar yani 20-25 haftalık bile bebek düşüreceğime buna hazırlanmam gerektiğini söylediler haklılarda 3 gebelik yaşadım hepsi adım adım ileri haftaşara taşındıAllah kucağınızı boş bırakmasın inşallahSürkli dinlendiğiniz halde mi böyle şansızlık yaşıyosunuz
Aşırı küçük olmadığını 1 bebeği taşıyabileceğini söyledi fakat gel gelelim ki ne hamile kalabiliyorum tek tüple ne tutsa taşıyabiliyorum çünkü rahim yarımRahim boyutunuza ne dedi doktor peki ilk hamileliğinizde
Merhaba nasıl geçiyor hamileliğiniz :)İlk ogrendigimde herşeye çok dikkat ettim zaten doktor bir sürü iğne ve ilaç vermişti onlar da çok yoruyordu sadece okula gidip geldim ikiz olduklarını öğrendikten sonra okula gitmek bile çok zordu. Rapor aldım artık çalışmıyorum. İkiz oldukları için daha yorucu geçiyor sürekli dinleniyorum