Yarım rahim ikiz gebelik

Merhaba ikiz gebelik yakın takip gerektirir
13. Haftada önlem amaçlı serklaj uygulaması size uygun olabilir..
Doktorunuza danışın lütfen..

Doktorum da serklaj yapalım dedi. Tek beklerken bir anda ikiz olduğunu öğrenince kaygım arttı inşallah serklaj çözüm olur teşekkür ederim

Doktorum da serklaj yapalım dedi. Tek beklerken bir anda ikiz olduğunu öğrenince kaygım arttı inşallah serklaj çözüm olur teşekkür ederim
Bence de serklaji yaptir gec kalma. Bende kurtaj olmustum rahimden operasyon olmustum. Doktorum onlem amaçlı yapalim demesine rağmen 5 6 doktora sorup yaptirmamaya karar vermiştim. 21. Hafta detayli ultrasinunda rahim ağzımın kısalığı görüldü acil serklaja alindim. Cok zorlu süreçler gecirdim. Bilsem en başında serklaji olurdum.

Bende yarım rahimliyim çift embiriyo transferi yapıldım 2 tane olurlarsa ne yapılır bilmiyorum

Kızlar merhabalar yarım rahim ile tüp bebek sayesinde hamile kaldım şuan 10 haftalık ama bu gün ikiz hamile olduğumu öğrendim benim gibi olan var mı lütfen yardımcı olun siz nasil bir yol izlediniz
Hamileliğin nasıl gidiyor seklajla bebekler durabiliyor mu

T Tugbaer

Merhabalar gebeliğiniz hayırlı olsun . Ben.dogustan yarım rahimliyim . 1 başarısız tüp bebek denemem var . Acaba sizin nerede tüp bebek yaptırdığınizi öğrenebilir miyim ?

T Tugbaer

Merhabalar gebeliğiniz hayırlı olsun . Ben.dogustan yarım rahimliyim . 1 başarısız tüp bebek denemem var . Acaba sizin nerede tüp bebek yaptırdığınizi öğrenebilir miyim ?
İstanbul medicalpark Bahçelievler doktorum ali
İhsan gönenç. Bende 4 kere yaptım. 1 i tuttu düştğ. 2-3 tutmadı. 4. Tuttu şimdi ama yine kanamam var inşallah düşmez evde yatıyorum

Merhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olur.🙏🏻 Ben de doğuştan yarım rahimliyim hamilelik süreciniz nasıl geçiyo sürekli yatıyomusunuz? Yoksa eski hayatınıza devam ediyomusunuz

Bence de serklaji yaptir gec kalma. Bende kurtaj olmustum rahimden operasyon olmustum. Doktorum onlem amaçlı yapalim demesine rağmen 5 6 doktora sorup yaptirmamaya karar vermiştim. 21. Hafta detayli ultrasinunda rahim ağzımın kısalığı görüldü acil serklaja alindim. Cok zorlu süreçler gecirdim. Bilsem en başında serklaji olurdum.
Geçen hafta yaptırdım riske atmak istemedim çok şükür bebekler iyi😊 hamileyken böyle birşey yaşamak zormuş gerçekten

T Tugbaer

Centrum tüp Bebek merkezinde Recai pabuccu hoca yaptı tüp bebeği çok şükür ilk seferde tuttu inşallah Rabbim sizede gonlunuzdekini verir 🤲

Merhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olur.🙏🏻 Ben de doğuştan yarım rahimliyim hamilelik süreciniz nasıl geçiyo sürekli yatıyomusunuz? Yoksa eski hayatınıza devam ediyomusunuz
İlk ogrendigimde herşeye çok dikkat ettim zaten doktor bir sürü iğne ve ilaç vermişti onlar da çok yoruyordu sadece okula gidip geldim ikiz olduklarını öğrendikten sonra okula gitmek bile çok zordu. Rapor aldım artık çalışmıyorum. İkiz oldukları için daha yorucu geçiyor sürekli dinleniyorum

İnşallah güzel rahat bir şekilde hamileliğiniz geçer umarım☺️ Tek boynuzlu rahimin hamilelik süreci çok sıkıntılı geçiyo riskfen dolayı ve konun ucu çok acık rahat geçiren insanlar da var sıkıntılı geçiren insanlar da var o yüzden yaşayan insanlar anlatınca bizimde içimiz bir nebze olsun rahatlıyo umut oluyo bize.

Süştü canım 3. Bebekte kanamalı ve süşükle geçiyor doğuramıyoeum

Allah kucağınızı boş bırakmasın inşallah🙏🏻Sürkli dinlendiğiniz halde mi böyle şansızlık yaşıyosunuz
Aynen öyle yatsam da yatmasam da olmuyor. Doktorlar yarım rahimli olduğum için düşük yapa yapa rahimin gebeliğe alışıp kendinin esneyeceğini söylüyorlar yani 20-25 haftalık bile bebek düşüreceğime buna hazırlanmam gerektiğini söylediler haklılarda 3 gebelik yaşadım hepsi adım adım ileri haftaşara taşındı

Rahim boyutunuza ne dedi doktor peki ilk hamileliğinizde
Aşırı küçük olmadığını 1 bebeği taşıyabileceğini söyledi fakat gel gelelim ki ne hamile kalabiliyorum tek tüple ne tutsa taşıyabiliyorum çünkü rahim yarım

İlk ogrendigimde herşeye çok dikkat ettim zaten doktor bir sürü iğne ve ilaç vermişti onlar da çok yoruyordu sadece okula gidip geldim ikiz olduklarını öğrendikten sonra okula gitmek bile çok zordu. Rapor aldım artık çalışmıyorum. İkiz oldukları için daha yorucu geçiyor sürekli dinleniyorum
Merhaba nasıl geçiyor hamileliğiniz :)

Back
X