Yarım rahim,kan pıhtılaşması ve haşimato'lu olanlar var mı?

hatice erbay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
3
0
1
41
Ben yarım rahimli ve kah pıhtılaşması olan aynı zamanda haşimato triodi olan bir hastayım.şimdiye kadar 2 düşük yaptım.bu durumda olupta hamile olan veya çocuk sahibi olan var mı?yardımcı olun lütfen?

Merhaba Hatice
Ben yarım rahimliyim ve şu an 24 haftalık hamileyim iki tane aşılama yaptım sonrasında ikinci tüp bebek denemede hamile olduğumu öğrendim. 12 inci haftada rahime dikiş atıldı haftalık prolutron iğne yapıyorum elevit ve kalsyum alıyorum ve bol bol dinleniyorum. Düşüklerin sebebini araştırdın mı? Çünkü mutlaka bir sebebi var ..bende bebeğim 4 ayllıkken düşük yaptım fakat o zaman yarım rahimli olduğumu bilmiyordum.

Canm bende yarmrahinliyim iki kez kimyasal gebelk yasadm.senin dusuklern kac Haftalikti?

Mrb canm Rabbim melegini sana bagslasn bende 3yillik evliyim bir kez asilama bir kezde tupbebel yapildu tutmadi.dogal yolla 2kez kimyasal gebelik yasadm.sana sormak istedgm sey kac yillik evlisin bide sende kimyasal gebelk yasadinmi?

bende haşimato hastasıyım bir kez boş gebelik yaşadım 10 aydır da hamile kalmak için uğraşıyorum

meraba haziran ayinda bizde 2.tupbebegi dusunuyorz sana sorum olcakti sana tupbebekte kac embryo transfer edildi?

Merhaba. Benim hem yarım rahim, hemde kan pıhtılaşma sorunum var. Üstüne birde rahim inceliği problemim var. İkinci hamileliğimi yaşıyorum. İkiside tüp bebek. İlkinde ikizlerimi 5.ayda kaybettim. İnşallah nasipte varsa bu kez kucağımıza almsk için elimizden geleni yapıyoruz.
Sende umudunu koru. Çok şükür yarımda olsa rahmin var. Gerisi içinde tıpta bir sürü çare var. Nasipte varsa olur inşallah. Umudunu diri tut denemekten vazgeçme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…