- Konu Sahibi EbruDeveli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef hala uğraşıyoruz. Çatlatma iğnesine döndük tüp bebeği bıraktık. Yumurta takibi yaptırıyoruz
Tüp bebek denediniz mi ? Yoksa denemeden çatlatma tedavisine mi başladınız ?Maalesef hala uğraşıyoruz. Çatlatma iğnesine döndük tüp bebeği bıraktık. Yumurta takibi yaptırıyoruz
Ben kendiliğimden hamile kaldım fakat kalbi durdu 7. Haftada. Daha önce aşılama denemiştik tutmamıştı. Kürtaj olalı 1 hafta oluyor 2 ay beklemedeyiz.. Sizde durumlar nedir
Çok kez denedik hep tutuyor ve düşüyor 3 düşüğümüz var rahimden dolayı o yüzden tüp bebeğe artık para harcamak istemiyoruz boşa gidiyor. Düşüyor hepTüp bebek denediniz mi ? Yoksa denemeden çatlatma tedavisine mi başladınız ?
Rahim genişletmeden mi bahsediyorsunuz?Ben kendiliğinden kalmıştım tedavisiz 7 haftada gelişimi durup kürtaj olmuştum ondan sonra olmadı tedaviyede gitmedim ameliyat öneriyor doktor başka Dr. Önermiyor ne yapıcam çok kararsizim tüp bebek deneme dedi önce rahimdeki sorun çözülsün boşa para harcarsın demişti duruyorum şuan bakalım onun yerine hacemat tedavisi uyguluyorum bakalım nasıl olacak
Ameliyat olan varmı?
Evet canımRahim genişletmeden mi bahsediyorsunuz?
Ben hiç hamile kalamadim maalesef. Bende aynı durumlar.Ben kendiliğimden hamile kaldım fakat kalbi durdu 7. Haftada. Daha önce aşılama denemiştik tutmamıştı. Kürtaj olalı 1 hafta oluyor 2 ay beklemedeyiz.. Sizde durumlar nedir
Hacemat tedavisi nasıl oluyor ? Bana Ankara Bahçeci tüp bebek merkezi dedi ki genişletme yapalım ama en fazla 1-2 mm genişletilir onun için gerek yok . Direk tüp bebek önerdiler . Denemedik hala beklemedeyiz .Ben kendiliğinden kalmıştım tedavisiz 7 haftada gelişimi durup kürtaj olmuştum ondan sonra olmadı tedaviyede gitmedim ameliyat öneriyor doktor başka Dr. Önermiyor ne yapıcam çok kararsizim tüp bebek deneme dedi önce rahimdeki sorun çözülsün boşa para harcarsın demişti duruyorum şuan bakalım onun yerine hacemat tedavisi uyguluyorum bakalım nasıl olacak
Ameliyat olan varmı?
hacamat uygulaması hormonların dengelenmesinde oldukça etkilidir. Hamilelik için karın ve rahim bölgesine yapılan hacamat hamileliğin oluşumu için en önemli organda bebek sahibi olma şansını arttırırHacemat tedavisi nasıl oluyor ? Bana Ankara Bahçeci tüp bebek merkezi dedi ki genişletme yapalım ama en fazla 1-2 mm genişletilir onun için gerek yok . Direk tüp bebek önerdiler . Denemedik hala beklemedeyiz .
Bende kendisini takip ediyorum ve konuştum doktorla eş paketi önerdi ilaçlar biraz pahalı tabi denemekte fayda var çok kişi hamile kalıyor denersen mesajını bekliyorummfk yöntemini görüyorum instagramda deneyen herkes çok memnun olduğuna dair mesajlar atıyor. 1 ay sonra ben de deneyeceğim
Bize de 1 aylık eş paketi ve birkaç takviye daha önerdi. 1.5 ay sonra başlayacağım dinlenme sürecim bitince. Haber veririm tabii ki :)Bende kendisini takip ediyorum ve konuştum doktorla eş paketi önerdi ilaçlar biraz pahalı tabi denemekte fayda var çok kişi hamile kalıyor denersen mesajını bekliyorum
Merhabalar üzerinden çok zaman geçmiş ama araştırma yaparken sizin yorumunuza denk geldim.Bende yarım rahimliyim ve tüp bebek ile 2 kez hamile kalıp 6.7.haftalarda düşük yaptım.Merak ettim sizi , doğum yapabildiniz mi acaba ?Medicalpark Bahçelievler de tüp bebek yaptırdım 5 kere 3 kere gebe kldım. Sorun gebe kalmak değil gebeliği devam ettirebilmek 3 tane bebeğim düştü. Bendr artık delirmek üzereyim hem maddi hem manevi mahvolduk gitmediğim yer kalmadı artık pes ettim. Son kez Bahçeci tüp bebeğe gidicem oda olmazsa artık evlatlık alırım. Rahim bebeği taşıyamıyor 12 haftaya kadar dayanamıyo dayansa dikiş atılcak ama atılamıyo 6-7 haftalarda düşüyo
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın