Yarım Rahim ve Tüp Bebek

P purpleee3 A ads42 D dkugu M Melody kelebek
Merhabalar kızlar yaklaşık 6 ay önce burada yarim rahim üzerine yazismistik.
durumunda bir değişiklik olan var mı ? Hamile kalan , tedavi alan falan ? Yazarsanız sevinirim .. güzel haberlerinizi bekliyorum .🌸
Maalesef hala uğraşıyoruz. Çatlatma iğnesine döndük tüp bebeği bıraktık. Yumurta takibi yaptırıyoruz

durumunda bir değişiklik olan var mı ? Hamile kalan , tedavi alan falan ? Yazarsanız sevinirim .. güzel haberlerinizi bekliyorum .🌸
Ben kendiliğimden hamile kaldım fakat kalbi durdu 7. Haftada. Daha önce aşılama denemiştik tutmamıştı. Kürtaj olalı 1 hafta oluyor 2 ay beklemedeyiz.. Sizde durumlar nedir

Tüp bebek denediniz mi ? Yoksa denemeden çatlatma tedavisine mi başladınız ?
Çok kez denedik hep tutuyor ve düşüyor 3 düşüğümüz var rahimden dolayı o yüzden tüp bebeğe artık para harcamak istemiyoruz boşa gidiyor. Düşüyor hep

Ben kendiliğinden kalmıştım tedavisiz 7 haftada gelişimi durup kürtaj olmuştum ondan sonra olmadı tedaviyede gitmedim ameliyat öneriyor doktor başka Dr. Önermiyor ne yapıcam çok kararsizim tüp bebek deneme dedi önce rahimdeki sorun çözülsün boşa para harcarsın demişti duruyorum şuan bakalım onun yerine hacemat tedavisi uyguluyorum bakalım nasıl olacak
Ameliyat olan varmı?

Ben kendiliğinden kalmıştım tedavisiz 7 haftada gelişimi durup kürtaj olmuştum ondan sonra olmadı tedaviyede gitmedim ameliyat öneriyor doktor başka Dr. Önermiyor ne yapıcam çok kararsizim tüp bebek deneme dedi önce rahimdeki sorun çözülsün boşa para harcarsın demişti duruyorum şuan bakalım onun yerine hacemat tedavisi uyguluyorum bakalım nasıl olacak
Ameliyat olan varmı?
Rahim genişletmeden mi bahsediyorsunuz?

Yarım rahim genişlemez sakın o topa girmeyin elinizdeki rahimden de olursunuz. Yaparım diyen 2-3 doktor çıkar ama yapmayan o kadar çok var ki

Ameliyat olan varmı?
Hacemat tedavisi nasıl oluyor ? Bana Ankara Bahçeci tüp bebek merkezi dedi ki genişletme yapalım ama en fazla 1-2 mm genişletilir onun için gerek yok . Direk tüp bebek önerdiler . Denemedik hala beklemedeyiz .

Hacemat tedavisi nasıl oluyor ? Bana Ankara Bahçeci tüp bebek merkezi dedi ki genişletme yapalım ama en fazla 1-2 mm genişletilir onun için gerek yok . Direk tüp bebek önerdiler . Denemedik hala beklemedeyiz .
hacamat uygulaması hormonların dengelenmesinde oldukça etkilidir. Hamilelik için karın ve rahim bölgesine yapılan hacamat hamileliğin oluşumu için en önemli organda bebek sahibi olma şansını arttırır
Ben ilk sırtımdan kuyruk sokumuna kadar yaptırdım kanal yollarını açıyormuş daha yüksek hamile kalma oranı
Ve peygamber efendimizin sünnetidir
Benim bir kaç arkadaşım yaptırdı o ay hamile kaldı tabi nasip bende denemek istedim.
Rahmin şeklini düzeltmiyor.

mfk yöntemini görüyorum instagramda deneyen herkes çok memnun olduğuna dair mesajlar atıyor. 1 ay sonra ben de deneyeceğim

mfk yöntemini görüyorum instagramda deneyen herkes çok memnun olduğuna dair mesajlar atıyor. 1 ay sonra ben de deneyeceğim
Bende kendisini takip ediyorum ve konuştum doktorla eş paketi önerdi ilaçlar biraz pahalı tabi denemekte fayda var çok kişi hamile kalıyor denersen mesajını bekliyorum

Bende kendisini takip ediyorum ve konuştum doktorla eş paketi önerdi ilaçlar biraz pahalı tabi denemekte fayda var çok kişi hamile kalıyor denersen mesajını bekliyorum
Bize de 1 aylık eş paketi ve birkaç takviye daha önerdi. 1.5 ay sonra başlayacağım dinlenme sürecim bitince. Haber veririm tabii ki :)

İnstagramda bir bayan doktor var hacamat yapabileceğini soyledi gebelik için fakat ben o işlere pek guvenemiyorum fikri olan varmıdır

Medicalpark Bahçelievler de tüp bebek yaptırdım 5 kere 3 kere gebe kldım. Sorun gebe kalmak değil gebeliği devam ettirebilmek 3 tane bebeğim düştü. Bendr artık delirmek üzereyim hem maddi hem manevi mahvolduk gitmediğim yer kalmadı artık pes ettim. Son kez Bahçeci tüp bebeğe gidicem oda olmazsa artık evlatlık alırım. Rahim bebeği taşıyamıyor 12 haftaya kadar dayanamıyo dayansa dikiş atılcak ama atılamıyo 6-7 haftalarda düşüyo
Merhabalar üzerinden çok zaman geçmiş ama araştırma yaparken sizin yorumunuza denk geldim.Bende yarım rahimliyim ve tüp bebek ile 2 kez hamile kalıp 6.7.haftalarda düşük yaptım.Merak ettim sizi , doğum yapabildiniz mi acaba ?

P purpleee3 A ads42

Merhabalar kızlar :KK9:Nasılsınız ? 2 yıl once bu baslik altında yazışmışız ✨

Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın
Hamileyim doğal yolla oldu supriz oldu bize tüp bebeğe başlıcaktık bir baktım hamileyim çok şükür bir kızım olucak 19+4 şuan 14 haftalıkken serklaj atıldı erken doğum riskim var bol bol yatıyorum 6 yıl sonra geliyor prenses inşallah 🥰

Back
X