günaydın sedacım.ofisimin hemen yanında sağlık ocağı var bu az önce kan verdim yarın öğlen veriyorlar sonucu bu ay pek umutlu değilim ama kısmet tabiki.evet cnm benimde sol unikornus uterus yani sağ tarafım yok tek tüp sol tüpüm var. bizim sağ tüpümüz olmadığından dolayı sağ tüpten gebe kalamayız.ben daha önce sol tüpten kalmıştım oda dış gebelikti zaten.Allahtanki dış gebelikten dolayı sol tüpümde hasar yada tıkanıklık oluşmamış hsg sonucuma göre sol tüpüm açık.diğer türlü tek şansım tüp bebek olacaktı .beni korkutan şey daha önce aynı tüpten dış gebelik yaşamış olmam.Allah korusun dış gebelik tekrarlarsa hasardan dolyı sol tüpümde iptal olacak.Tüpsüz kalacağım:) valla arkadaşım inan artık arsızlığa vuruyorum olayı:) dün akşam anneme dedimki olurda tüp bebek yaparsam dedesine söyle tam altından aşşağısı kurtarmaz bizimkisi çok maliyetli olacak:) annem diyor bu iice azıttı delirdi herhalde düşüne düşüne:)eşimlede uzun uzun konuştuk dün gece ve anladımki bir dahamı dünyaya geleceğiz kahrımdan ölsem neye yarar ne değişecek olacağı varsa Allah isterse olacak Tabikide biz elimizden geleni yapacağız ama hepsi bu...Sedacım güzel arkadaşım rabbim seninde gönlüne göre versin tatlım.Rabbim bizleri beterinden korusun inş.öpt seni...hoşçakal...