Yarim rahimli hamileler

Kalp atisini duymak muhtesem bi duygu.allahim banada tekrar yasatsin insallah.
bende kan verdim simdi geldim.1saat sonra cikacakmis.hayirlisi bakalim.

Cok agladim zaten duyunca☺️hadi bakalim sonucu al bana yaz😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

[ME
NTION][/MENTION]
arkadaslar 13.gun bthcg 356 olmus drm drm cok guzel dedi:nazar::nazar:.benim kuzum
galiba buranin en kucugu olacak.son olarak galiba pazar baktiricaz

[ME
NTION][/MENTION]
arkadaslar 13.gun bthcg 356 olmus drm drm cok guzel dedi:nazar::nazar:.benim kuzum
galiba buranin en kucugu olacak.son olarak galiba pazar baktiricaz

Nekadar cok kan testi yaptirdi doktorun ben iki kere yaptirdim sadece 11 ve 13. Gun benimde ilki 156 ikincisi 390 cikmisti😊insallah 15 gun sonrada pit pit minik kalbini duyarsin canim benimm cok sevindim

Nekadar cok kan testi yaptirdi doktorun ben iki kere yaptirdim sadece 11 ve 13. Gun benimde ilki 156 ikincisi 390 cikmisti😊insallah 15 gun sonrada pit pit minik kalbini duyarsin canim benimm cok sevindim

Sagol canim benim.ben biraz aceleci davranip daha 8.gunde 13 küsür cikmisti.sonra
10.gun 86 olmustu.13.gun 356 cok şükür. Allahim kucagimiza almakta nasip etsin
inanki umudum yoktu.tek embriyo diye.ama rabbim cok buyuk.cok şükür

Sagol canim benim.ben biraz aceleci davranip daha 8.gunde 13 küsür cikmisti.sonra
10.gun 86 olmustu.13.gun 356 cok şükür. Allahim kucagimiza almakta nasip etsin
inanki umudum yoktu.tek embriyo diye.ama rabbim cok buyuk.cok şükür

Sevinncim napiyosn canim nasi gidiyo varmi bi sikintin benim mide bulantilarim fenaaa

Erken haftalardaki düşük sebeblerinin bir nefdenide kanda pıhtılaşma olması. Araştırma yada ünv hastanelerinde yapılıyo bu test.
Şimdi doktorunun yaptırdgı testler her hamileye yapılıyo. Kontrol amaçlı şekerine.demirine falan bakılıyo bide idrarda iltihap olup olmadıgına.
Hayırlı güzel haberler ver inş. Agrım çok olmuyo. Yada ben acıya dayanıklımdır beni etkilemiyo olan agrı :)
:nazar:
Haber ver mutlaka doktordan sonra.

Canim napiyosun gorusmuyoruz iki gundur nasil gidiyo varmi bi sikintin ben mide bulantilariyla basetmeye calisiyorum

Sevinncim napiyosn canim nasi gidiyo varmi bi sikintin benim mide bulantilarim fenaaa

Iyiyim canim.benim daha baslamadi uykum cok geliyo.bulanti insallah baslamaz ilkinde serumla besleniyordum
o kadarki yatalak olmustum.suyu ne olursa olsun bol ic en onemlisi.dolasim icin
bebek zaten bu aylarda bizim depodan besleniyormus.yiyip icmek genelde
3.aydan sonra daha onemli diyor dr.

Iyiyim canim.benim daha baslamadi uykum cok geliyo.bulanti insallah baslamaz ilkinde serumla besleniyordum
o kadarki yatalak olmustum.suyu ne olursa olsun bol ic en onemlisi.dolasim icin
bebek zaten bu aylarda bizim depodan besleniyormus.yiyip icmek genelde
3.aydan sonra daha onemli diyor dr.

Ya ben hic kusmuyorum ama surekli midemde bi rahatsizlik haZimsizlik ve bulanti var suda cnm istemiyo ama zorluyorm kendimi ben bgn 7 haftalik oldum hayirlisiyla😊

Ya ben hic kusmuyorum ama surekli midemde bi rahatsizlik haZimsizlik ve bulanti var suda cnm istemiyo ama zorluyorm kendimi ben bgn 7 haftalik oldum hayirlisiyla😊

Benimde tahminlerime gore bu hafta baslayabilir.umarim hafif geciririz.
en cok bundan korkuyorum yoksa boyle iyiyim.clexan kullaniyomusun
dusugum oldugu icin her ihtimale karsi drm basladi.doguma kadar kullanicakmisim
gobegimi mosmor yapti cok fena bir igne

Benimde tahminlerime gore bu hafta baslayabilir.umarim hafif geciririz.
en cok bundan korkuyorum yoksa boyle iyiyim.clexan kullaniyomusun
dusugum oldugu icin her ihtimale karsi drm basladi.doguma kadar kullanicakmisim
gobegimi mosmor yapti cok fena bir igne

Aa😔ayy igne deme bana ilk zamanlar kanamam oldugunda kalcamdan progynex igne vuruldum inan mosmor ve hic hareket edemiyodum.suan cok sukur ignem yok ama ben sadece alttan fitilim var progestan ve elevit folik asit iciyorum.doktorum dusuk tehliken var ama suan yapabilicegimiz tek sey fitili kullanmak dedi.

Aa😔ayy igne deme bana ilk zamanlar kanamam oldugunda kalcamdan progynex igne vuruldum inan mosmor ve hic hareket edemiyodum.suan cok sukur ignem yok ama ben sadece alttan fitilim var progestan ve elevit folik asit iciyorum.doktorum dusuk tehliken var ama suan yapabilicegimiz tek sey fitili kullanmak dedi.

Dusuk tehlikeni yarim rahimden dolayimi dedi.yoksa kanaman falanmi oldu
tamam risk var ama kesin dusuk tehlikesi diyede bisey yok hic belli olmaz.
yarim rahim oldugunu bilmeden doguranlar ve sezeryanda anladilan bile var

Dusuk tehlikeni yarim rahimden dolayimi dedi.yoksa kanaman falanmi oldu
tamam risk var ama kesin dusuk tehlikesi diyede bisey yok hic belli olmaz.
yarim rahim oldugunu bilmeden doguranlar ve sezeryanda anladilan bile var

Bana rahimim yarim diye dedi cnm evet dedigin gibi ornekler cok var. Benim kanamam diilde lekelenmem oldu acik kahve rengi sekilde ama onlar onemli diil onemli olan kirmzi ve bir pedi dolduracak kadar olan kanamalar dedi allahima cok sukur suan ole bisey yok insallahta olmaz kiiz bebislerimizle herseyi unutur cok guzel anneler oluruz😊😊

Bana rahimim yarim diye dedi cnm evet dedigin gibi ornekler cok var. Benim kanamam diilde lekelenmem oldu acik kahve rengi sekilde ama onlar onemli diil onemli olan kirmzi ve bir pedi dolduracak kadar olan kanamalar dedi allahima cok sukur suan ole bisey yok insallahta olmaz kiiz bebislerimizle herseyi unutur cok guzel anneler oluruz😊😊

Olucaz tabiki:21:neyimiz eksik.hem bisey soylimmi benim dusugumde ne kanama
ne lekelenme olmustu.bi anda kontrolumde kalbinin durdugunu ogrenmistik.
Belli olmuyor yani.allahim korusun bizi.

Olucaz tabiki:21:neyimiz eksik.hem bisey soylimmi benim dusugumde ne kanama
ne lekelenme olmustu.bi anda kontrolumde kalbinin durdugunu ogrenmistik.
Belli olmuyor yani.allahim korusun bizi.

Ayyy allah korusun yaa allahim nasil oldugunu dusunemiyorum senin oan allah hicbirimize yasatmasin insallah onlarin kalpleri hep atsin.simdi sana tek embriyo koyuldu dimi vede ilk denemendi?

Ayyy allah korusun yaa allahim nasil oldugunu dusunemiyorum senin oan allah hicbirimize yasatmasin insallah onlarin kalpleri hep atsin.simdi sana tek embriyo koyuldu dimi vede ilk denemendi?

Amin canim allah kimseye bunu yasatmasin.evet canim tek 5.gun embriyosuydu.
4tanede dondurduk.biliyorsun bize 2 yasak.o yuzden ama cok sukur.ilk denemeydi.6 yillik evliyim canim.
3 yildir cok yiprandik.umarim bu sondur.

Amin canim allah kimseye bunu yasatmasin.evet canim tek 5.gun embriyosuydu.
4tanede dondurduk.biliyorsun bize 2 yasak.o yuzden ama cok sukur.ilk denemeydi.6 yillik evliyim canim.
3 yildir cok yiprandik.umarim bu sondur.

Ayni benimde senin gibi 5. Gun embriyosu ve ilk denememiz. Burdan yazsitigimiz bi arkadasimiz varya imreenn adi o mesela dediki bi arkadasi yarim rahimliymis ve ikiz bebeklere hamileymid tup bebek oda.bana doktorum ikizi tasimaz rahmin dedi.ve tek embriyo tutmasida zor demisti bak cok sukur ikimizinkide tuttu.canim bnde 2 yillik evliyim ilki dis gebelikti ameliyat oldm ameliyattan sonra birde bu yarim rahimi ogrendim inan cok kotu bi psikoloji ama iste bi sekilde toparlaniyoruz ve hayata devam ediyoruz rabbim bizi bebeklerimize kavustursun😊

Amin canim.ikiz cook riskliymis teki tasimasi zorken umarim allah yardimcisi
olsun.ikinci trimestir bize biraz sikintili gecicek gibi.simdiden dayanikli olmaliyiz
bebek kilo almaya baslayinca.allahim yardimcimiz olsun atlaticaz.veee gelsin
kuzulaarr:16:

olsun.ikinci trimestir bize biraz sikintili gecicek gibi.simdiden dayanikli olmaliyiz

Evet valla bnde ondan korkuyorum kilo almaya baslayinca napiccaz tasiycakmi napicak insallah hersey guzel olur

Canim senin rahiminin gangi tarafi yoktu benim sol yok ama sag tarafimda ara ara oyle bi agrim oluyoki cokta deil ama sizlama seklindr.sende oluyomu hic

Back
X