Yarim rahimli hamileler

Tesekkur ederim cvp verdiğiniz için. Şuan doğal yolla hamile kaldim aslında daha önce üc kere hamile kaldım ama hepsi erken dusuk oldu. Birde dort defa başarısız tüp bebek denemem oldu. Şimdi 16 haftalik hamileyim.
Masallah benimde dogal yolla 2 tane kimyasal gebelik 3 tup bebek denemesi biri tutmadi 2.si 33 haftalik ölu dogum oldu 3.su ise 8 haftalik kurtajla sonuclandi bos gebelikmis.cok umutsuzum sizin dogal yolla nasil oldu bitkisel biseyler kullandinizmi yasiniz kac.serklaj yapildimi

Masallah benimde dogal yolla 2 tane kimyasal gebelik 3 tup bebek denemesi biri tutmadi 2.si 33 haftalik ölu dogum oldu 3.su ise 8 haftalik kurtajla sonuclandi bos gebelikmis.cok umutsuzum sizin dogal yolla nasil oldu bitkisel biseyler kullandinizmi yasiniz kac.serklaj yapildimi
Çok geçmiş olsun Rabbim yenisiyle teselli etsin inşaallah. Diğer hamileliklerimde cok ugrasmistim kurler yaptım kendimce ama olmadı iste.... Bu hamileligimden 1.bucuk ay önce tüp bebek denemistim tutmadı bende tekrar kür falan yaparım demiştim ama gerek kalmadı yavrum ben hiç dusunmedigim bir anda sürpriz yaptı bana..... Ben korkmuyorum Rabbine teslim oldum erken doğum olur deniyor herşey söyleniyor ama Allah omur verdiyse yavruma zaten nasip edecektir........

Son düzenleme:
Merhaba. Burda olumlu olumsuz deneyim yaşayanlar olmuş. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir. Maddi, manevi zor bir süreç. Bende 7 yıllık evliyim ve son 1 yıldır yarım rahimli olduğumu biliyorum. Bu kadar yıl kaç dr'a gittim oysa ki... Tedavisiz 3 gebeliğim oldu ama hepsi de düşükle sonuçlandı. Şimdi aşılama yaptırdım. Bugün 9.günüm tuttu mu bilmiyorum ama çok stresliyim ve 2 gündür bel ağrım var. Sağ tarafta rahmim yok ama sağ tarafta daha çok ve kaliteli yumurtam oluşuyor. Sol tarafımda bir yumurta vardı ve sağa göre küçüktü boyutu. 13 cm'di. Aşılama tutmazsa tüp bebek deneyeceğiz. Evde yatıyorum genelde ama yemek, bulaşık, temizlik bana bakıyor onlar için kalkıyorum. Az önce mutfağı temizledim sol kaşığım ve belim ağrıyor. Bu şekilde hamile kalanlar hep yattı mı merak ediyorum. Gerçi şuan hamile miyim bilmiyorum. :(

Merhaba. Burda olumlu olumsuz deneyim yaşayanlar olmuş. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir. Maddi, manevi zor bir süreç. Bende 7 yıllık evliyim ve son 1 yıldır yarım rahimli olduğumu biliyorum. Bu kadar yıl kaç dr'a gittim oysa ki... Tedavisiz 3 gebeliğim oldu ama hepsi de düşükle sonuçlandı. Şimdi aşılama yaptırdım. Bugün 9.günüm tuttu mu bilmiyorum ama çok stresliyim ve 2 gündür bel ağrım var. Sağ tarafta rahmim yok ama sağ tarafta daha çok ve kaliteli yumurtam oluşuyor. Sol tarafımda bir yumurta vardı ve sağa göre küçüktü boyutu. 13 cm'di. Aşılama tutmazsa tüp bebek deneyeceğiz. Evde yatıyorum genelde ama yemek, bulaşık, temizlik bana bakıyor onlar için kalkıyorum. Az önce mutfağı temizledim sol kaşığım ve belim ağrıyor. Bu şekilde hamile kalanlar hep yattı mı merak ediyorum. Gerçi şuan hamile miyim bilmiyorum. :KK43:
Mrb belirtilerinz hamile belirtileri gibi umarim hamilesinizdir

merhaba bayanlar bende tüp bebekle hamile kaldım ve benimde sağ rahmim doğuştan hiç gelişmemiş. bende daha önce bir bebğimi kaybettim. Şimdide çok korkuyorum Allahım inşallah bize şafi isminin tecellisini gösterir. İyi doktoralara gitmeyi nasip eder.

Mrb gozunuz aydin.dogal yollami hamile kaldnz tedaviylemi kac yillik evlisiniz
Tesekkur ederim yeni gordum msjinizi doğal yolla hamile kaldim 6 yıllık evliyim. Şuan 22 haftalık hamileyim ama bebegim bir hafta geriden geliyor ve erken doğum riski var dikiş atılması da riskli suyum fazla simdilik rahim boyu 3 cm lerde ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun......

Tesekkur ederim yeni gordum msjinizi doğal yolla hamile kaldim 6 yıllık evliyim. Şuan 22 haftalık hamileyim ama bebegim bir hafta geriden geliyor ve erken doğum riski var dikiş atılması da riskli suyum fazla simdilik rahim boyu 3 cm lerde ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun......
Hayırlı olsun Allah tamamınaerdirsin

Merhaba cumartesi doktora gittim.bana perinatolog doktora gitmemi söyledi.arada. kaldım siz nereye gidiyorsunuz

sorunlu riskli gebeliklere bakan doktora gitmemi söylediler.araştırdım biraz birtanesini aradım 12.haftada gel dedi.size söyleyen oldumu?
Evet canm bizim durumumuzdakileri genelde perinatologlar takip ediyor benimde oyleydi riskli gebelk doktoru takip etti en basindan beri.

MERHABA BAYADIR YAZAMADIM ANCA TOPARLADIM KENDİMİ. BENİM BEBEĞİM GELİŞMEDİ KALP ATIŞINI DUYAMADIK O YÜZDEN KÜRTAJ OLDUM. 9 HAFTALIK GEBELİKTİ AMA BEBEK 6 HAFTADA KALMIŞ. MALESEF BEN BAŞKA ŞEYLER DERT EDERKEN AKLIMA HİÇ GELMEYEN BİRŞEY OLDU.

MERHABA BAYADIR YAZAMADIM ANCA TOPARLADIM KENDİMİ. BENİM BEBEĞİM GELİŞMEDİ KALP ATIŞINI DUYAMADIK O YÜZDEN KÜRTAJ OLDUM. 9 HAFTALIK GEBELİKTİ AMA BEBEK 6 HAFTADA KALMIŞ. MALESEF BEN BAŞKA ŞEYLER DERT EDERKEN AKLIMA HİÇ GELMEYEN BİRŞEY OLDU.
Cok gecmis olsun canm cok benziyor yasadiklarimiz seninle.Allah yardimcimiz olsun guc kuvvet versin bize daha fazla bekletmeden aratmadan hayirla saglkla en kisa vakitte kolaylikla bizleride evlat sahibi yapsin insallah.imtihanimiz bitmedi demekki.daha acin cok yeni seni cok iyi anliyorum benimde en son kurtaj olali 3.5 ay oldu ne yapmayi dusunuyosun kendini toparladiktan sonra tup bebege devammi ediceksin

Cok gecmis olsun canm cok benziyor yasadiklarimiz seninle.Allah yardimcimiz olsun guc kuvvet versin bize daha fazla bekletmeden aratmadan hayirla saglkla en kisa vakitte kolaylikla bizleride evlat sahibi yapsin insallah.imtihanimiz bitmedi demekki.daha acin cok yeni seni cok iyi anliyorum benimde en son kurtaj olali 3.5 ay oldu ne yapmayi dusunuyosun kendini toparladiktan sonra tup bebege devammi ediceksin
Merhaba
Evet yaşadıklarımız imtihanlarımız benziyor. Doktorum kürtajdna sonra 2. adette dondurulmuş embriyolardan transfer yapaalım 2 tane koyalım dedi. gittiğimde. Ama biz genetik tahlil yaptırıcağız şimdi. haftaya perşembeye randevu aldık genetikten tahliller çıkana kdar maddi olarak da hazır olursak en azından tekrar denemeyi düşünyoruz. Doktorum genetik yoktur ama içiniz rahat etsin dedi. işte sonuca göre hareket edicez. Allah korusun genetikten sorun çıkarsa nasıl bir yol izleyeceğiz bilmiyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Biz bilemiyoruz nedenini. Neden diye sormaya da haddimiz yok. vardır bir bildiği yaradanın diyip susuyoruz. yani bize kalsa o çocukları erken de doğurmazdık. ama bizim elimizde hiç bir şey oladığını aşikar gösteriyor. sen biraz anlatırmısın süreçlerini senin nasıl oldu kürtajı bilmiyordum.

Merhaba
Evet yaşadıklarımız imtihanlarımız benziyor. Doktorum kürtajdna sonra 2. adette dondurulmuş embriyolardan transfer yapaalım 2 tane koyalım dedi. gittiğimde. Ama biz genetik tahlil yaptırıcağız şimdi. haftaya perşembeye randevu aldık genetikten tahliller çıkana kdar maddi olarak da hazır olursak en azından tekrar denemeyi düşünyoruz. Doktorum genetik yoktur ama içiniz rahat etsin dedi. işte sonuca göre hareket edicez. Allah korusun genetikten sorun çıkarsa nasıl bir yol izleyeceğiz bilmiyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Biz bilemiyoruz nedenini. Neden diye sormaya da haddimiz yok. vardır bir bildiği yaradanın diyip susuyoruz. yani bize kalsa o çocukları erken de doğurmazdık. ama bizim elimizde hiç bir şey oladığını aşikar gösteriyor. sen biraz anlatırmısın süreçlerini senin nasıl oldu kürtajı bilmiyordum.
Benmde 33 haftalk karnmda ölen bebegm icin birsuru sey soylediler.down send olabilir akondroplazi yada baska kemk hast.olablr diye biz amniyosntz yaptrmadk o yuzden dogum olana kadr bebkte ne hastalk var bilemeyiz dediler.hastanede kontrol altndayken bianda bebegimin kalbi durdu neden oldugu bulunamadi genetik icin parca alcaklardi almayida unutmuslar bebegimi memlkte goturup defnettkten sonra ogrendik parca almayi unuttuklarini.dogumdan 6 ay sonra tekrr tup bebek yaptirdik oda kese olustu ama bebek yok denildi 8.haftaya kadar bekledik bos gebelik denildi ve kurtaj oldum.bu sefer genetige gonderdik temiz geldi sonuc ama doktorum zaten demisti ilk 3 aya kadar bebekler ve kese kucuk oldugu icin hucre uremesi yapilamiyomus o yuzden sonuclara hep temiz raporu veriliyomus sizinkide temiz cikacak %99 dedi dedigi gibide oldu ama ben raporun guvenirligine hic inanmiyorm.karnimda ölen diger bebegime yapilmis olsaydi genetik tarama ne oldugunu bilebilirdik ama belkide boylesi daha hayrlidir bizim icin bende inan ne yapcagimi bilmiyorm.yaza dusunuyorz bizde kismetse tekrar tupbebegi 4.olcak bakalm nasip kosmet zaten tayinimz cikti doguda yaptrma sansimda yok mecbur beklycez.insallah Rabbim fazla bekletmeden kendiliginden nasip eder hepimize

İkizleri doğurabildi mi arkadaşın yarım rahimle acaba

Hayırlı olsun bebişin. Bende yarım rahimliyim.sag taraf yok bende :)
Şuan 10 haftalık hamileyim.rabbime şükür herşey yolunda.agrım olmadı benim.ama bu agrı genel olarak hamilelerde olurmuş.kafana takma.rabbim lorusun. İçini rahat tut. Allaha emanet et bebegide kendinide. Gelişmelerden haberdar et.fetih suresini oku bolca.
Dogal yolla hamile kaldım ben.
Yarm rahimli bi arkadaşım tüp bebk le ikiz hamile 13 haftalık.
Rabbim istesin yetdrki saglıkla dogsunlar inş.:nazar:
Doğum yapabildimi arkadaşın ikizleri acaba yarım rahimle ?

Back
X