Yarım rahimli olan varmı lütfen duyduklarınızı yazın kaybettim bebeğimi kötüyüm meger

Fatos81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
82
0
86
44
Antalya
Slm arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun çevrenizde karşılaştınızmı tedavisi nedir bunun şuan içimde bebeğim var ama kalp atışları yok son bir hafta %1lik bir ihtimal onu kaybettim kötüyüm eşimden dolayı tüp bebek denedik olmadı allahın işi şimdi hamile kalmam gibi bir sorun yok ama yarım uterus çıktı düşük sonuçlar çok, benimgibi olan varmı lütfen tüp bebek yaptırmadan önce rahim filmi çekilmesi gerekiyormuş ah para yemek işleri anlamdık

Slm arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun çevrenizde karşılaştınızmı tedavisi nedir bunun şuan içimde bebeğim var ama kalp atışları yok son bir hafta %1lik bir ihtimal onu kaybettim kötüyüm eşimden dolayı tüp bebek denedik olmadı allahın işi şimdi hamile kalmam gibi bir sorun yok ama yarım uterus çıktı düşük sonuçlar çok, benimgibi olan varmı lütfen tüp bebek yaptırmadan önce rahim filmi çekilmesi gerekiyormuş ah para yemek işleri anlamdık

canım bende değil ama arkadaşımda böyle bi olay var oda rahminin yarının olmadığını öğrendi ama o tüp bebek denemesinden hemen önce öğrendi ve ege üniversitesinde tüp bebeği yapıldı şuan ikizlerine 3 aylık hamile onun rahmi yarım olduğu için önümüzdeki ay rahmini dikecekler umarım seninde bebeğin sağ sağlim atlatır bunu

fotoş önce geçmiş olsun diyorum bebegin için de çok üzüldüm canım senin sorunun bendede var bende yarım rahimliyim tek deyilsin burda formumuz var rahim anomalileri diye ordada var arkadaşlar istersen orayada gelebilirsin

Back
X