Yarım Rahimlilerin Paylaşım Alanı

hangi tarafta tüp varsa o tarafta yumurta olması lazım canım yoksa işe yaramaz
Hayır arkadasım tüp diğer yumurtalıktanda tumurtayı yakalayabiliyoemuş. Bende aynı merakla doktoruma sormuştum
Gerçekten mi şuan çok sevindim çok üzülmüştümöyleyse diye. İnşallah sonuçlarımız da güzel olur. Hayırlı olsun bende yaza başliycam.

Nasıl yani canım yakalaması nasıl oluyor . şuan yüzüm gülümsedi .
başladın mı hayırlı olsun canım . bugün 16: 06 dan sonra hep güzel şeyler düşün niyet et dua oku :dua:
bız tuplerı yumurtalıga bagı zannedıyoruz ya oyle degılmıs.karın boslugunda hareket edıyormus. bıraz enteresan tam acıklayamıyorum ama doktor kendısı dedı. tek tup ıkı yumurtalıktanda yumurta yakalayabılır dıye.
cok tesekkur ederım. olumlu dusunmeye calısıyorum canım. nıye 16.06?

bız tuplerı yumurtalıga bagı zannedıyoruz ya oyle degılmıs.karın boslugunda hareket edıyormus. bıraz enteresan tam acıklayamıyorum ama doktor kendısı dedı. tek tup ıkı yumurtalıktanda yumurta yakalayabılır dıye.
cok tesekkur ederım. olumlu dusunmeye calısıyorum canım. nıye 16.06?
şuan sadece aklıma gelen ebeye gitmek geçen kürtajda kuzenim götürmüştü.. birşeyleri çevirmişti .
merkür bir şeye kavuşuyordu dualar için en güzel saatlerdi . desene o zaman her zaman umut var

şuan sadece aklıma gelen ebeye gitmek geçen kürtajda kuzenim götürmüştü.. birşeyleri çevirmişti .
merkür bir şeye kavuşuyordu dualar için en güzel saatlerdi . desene o zaman her zaman umut var
a evet sen daha once de bahsetmıstın bu ebeden . git erteleme canım ya vesıle olur ınsallah.

Ama doktor bana bunu hiç söylemedi hatta çok güzel yumurtaların ikiz olursa benden bilme filan diye şakalaştı bende çok umutlandım açıkçası :(

Merhaba tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan var mı? VArsa nelere dikkat etti bu süreçte öğrenebilir miyim .?

Back
X