Yarım saat önce karşı apartmanda yaşanan olay

evet anladım bızde yakın oturuyoruz ama sen otogara yakın deyınce tel orgulerın arka kısmı sanırsam
evet oralar hepten bıtık ya
gecen hafta orada arabayla 30 dk esımı bekledım vallahı korktum

esenler davutpaşada oturuyoruz dörtyola yakın

esenlerin ateşalanı ,karabayır tarafı daha berbat durumda oraları iyice mesken tutmuşlar

burada da çoklar

Allah belalarini versin... Dünya ne hale geldi... 8 yasindaki oglumu 800 metre uzakta olan okuluna götürüp aliyorum sirf tüm senaryolar aklimdan gectigi icin... Ben 2-3 km okula yanliz giderdim o zamanlar yoktu bu kadar olaylar... Allahim korusun yavrularimizi...

evet burası öyle bir duruma geldi ki,bende öyle bir ruh haline girmişim ki
geçen eşime tel kılıfı almak için biryere girdik oğlum huysuzluk yapıyordu dalmışım
onu zapetmeye çalışıyorum birden baktım bebek arabasına astığım çanta yok
panikleyip bir bağırdım çantam yok diye herkes bakınmaya başladı
meğer sonra fark ettim ki omzuma almışım

millet diyor burası esenler herşey olur

Allah o şerefsizleri helak etsin.
Yavrucağın da yardımcısı olsun.
Ben de biraz aşağıda üçyüzlüde oturuyorum.
Suriyeli göçünden en çok etkilenen ilçelerden birisiyiz.
Kaçıp gitmek farz oldu.

esenler davutpaşada oturuyoruz dörtyola yakın

esenlerin ateşalanı ,karabayır tarafı daha berbat durumda oraları iyice mesken tutmuşlar

burada da çoklar
cok karısık yerler yahu
ben metrıs ceza evının orada oturuyorum bızdede var ama bızımkıler da cok aıle olarak ve calısıyolar oyle ıpsız sapsız gezınen yok

Çok kötü oldum bu nasıl bir vicdan allahım o çocuğun psikolojisini düşünemiyorum bile Rabbim ona bunu yapanların cezasını versin

evet oyle sureklı bır cocugun elını turuyorum bır yandan cantaya hakım olacagız
obur yandadanda popoyu saglama almak gerek
ıstanbul kotu yer bende ımkanım olsa gıderım ama ısımız burada evımız bu rada

Onun bunun çocuklarıı...............
Adi şerefsizlerrr...............
Allah belanızı versin.....
Kansızzz köpekler pezevenklerrrr............
Çokkkkk sinir oldum çokkkkkk...
Ulannn hayvana bile tecavüz eden birrr toplumuzzzz.....
Bunları şeyinden asacaksın şeyindennnn

En iyi bilen Allah 'dir. Boyle insanlari sana havale ettik yarabbim anca sen bunlarin hakkindan gelirsin. Sen cocuklarimizi koru bize bagisla...
Dusunmesi bile cok kotu cok uzuldum Allah o cocugun yardimcisi olsun

bu kadar sapıksınız birbirinize yapın da tatmin olun

çocuktan ne istediniz ha sizin çocuğunuz ha başka çocuk

bazen şeytan insanlardan kaçarmış benden daha şeytanlar diye aynen bu sapıklar bin kata daha beterler

Bi çocuğa bunu yapan insan görünümlü hayvanlar yaşasa nolur yaşamasa nolur. İdam cezasına karşı gelenler konuşsun şimdi.
Gözünü kırpmadan asılacak bunlar.

Televizyon kanallarına falan haber verseydiniz En azından deşifre olsaydı o pislikliklerr

Televizyon kanallarına falan haber verseydiniz En azından deşifre olsaydı o pislikliklerr

o şokla o mu aklıma geldi 4,5 kişi aynı anda polisi aradı da ancak yarım saatte geldi,,

bende isterdim ifşa olmasını bu pisliklerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…